• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mad Hippie, Cheek & Lip Tint, Plum, 0.24 oz (7 g)


    Виробник: Mad Hippie
    Код товару: MHS-86558
    Наявність: Є в наявності
     ₴1724  ₴1411
    Купити

    Докладно про товар Mad Hippie, Cheek & Lip Tint, Plum, 0.24 oz (7 g) :

  • Vegan
  • Cruelty-Free
  • Creamy, Long-Lasting Color and Antioxidants
  • Plim - A rich purple with dark pink undertones.

    Our mineral-tinted, antioxidant-rich formulas are made without silicones (non-biodegradable polymers that wash down the drain into our ecosystems).

    Рекомендації із застосування

    Apply a hint of color... or layer for a bolder look.

    Інші інгредієнти

    Cocos nucifera (coconut) oil, ricinus communis (castor) seed oil, cetyl alcohol, c10-18 triglycerides, carnauba wax, polyhydroxystearic acid, corn starch modified, mica, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, butyrospermum parkii (shea) butter, hippophae rhamnoides (sea buckthorn) extract, vaccinium angustifolium (blueberry) fruit extract, iron oxides (ci 4510, 77491, 77891).

    Free of silicone, petrochemicals, parabens, perfume, sls, phthalates, animal ingredients, animal testing, synthetic colors & dyes.

    Покупець
    29.03.2019
    text_comment
    Я в захваті від цієї помадки! у Мед Хіпі завжди дуже кумедні упаковки і ця помада не виняток. Спочатку картонна коробочка з дизайном під сірники, у ній маленька баночка з матового скла, досить важка, що дає відчуття люкса, з дерев'яною кришкою. Виглядає дуже красиво та стильно. Сама помада теж чудова. У мене колір зливу. Спочатку він темний, після нанесення через деякий час, коли починає стиратися, то йде в ніжний рожевий. Я наношу пензликом для помади, пальцем ніяк не вийде. Запах дуже приємний, не викликає жодного дискомфорту. Відмінна якість! Мед хіпі радує
    Покупець
    28.06.2019
    text_comment
    Чудовий продукт, з тих, що перевищують очікування. Відтінок Plum має темно-рожевий підтон, не брудний, природній, разом з тим яскравий. Супер, дуже рекомендую продукт.
    Покупець
    23.07.2018
    text_comment
    Я прочитав такі хороші відгуки про це, тому купив його. Горщик прекрасний, колір і текстура теж. Єдина проблема полягає в тому, що колір занадто холодний для мого теплого азіатського тону. Я розбитий. Я думаю, що інжир був би кращим варіантом, але я його використаю. Ви отримуєте багато за свої гроші, і я бачу, що цей відтінок зберігається на віки. Я використовую його для щік, але вважаю, що він занадто висихає для моїх губ
    Покупець
    19.06.2022
    text_comment
    Mad Hippie — один із моїх улюблених брендів, тож я подумала, що спробую цей відтінок для губ і щік. Як завжди, малюнок і упаковка привабливі для мене. Це чудовий пігментований бальзам для губ. Це трохи занадто темно для мене, як рум'яна для щік.
    Покупець
    19.01.2018
    text_comment
    Не погано!
    Покупець
    15.05.2021
    text_comment
    гарний колір, ближчий до сливового, сходить з вуст повільно, не плямами. по акції рекомендую
    Покупець
    14.01.2022
    text_comment
    приємно Спосіб нанесення мені не дуже сподобався, пальцем не дуже зручно, пензликом вважаю легше. Колір дуже гарний. Найбільше сподобалося, що воно натуральне без зайвої хімії. Мені не сподобалося, що після нанесення на губи на пальці залишився відтінок. Упаковка дуже мила з милою коробочкою
    Покупець
    11.02.2019
    text_comment
    Я відкрив його та спробував, щойно отримав товар. він був таким чудовим, оскільки він так природно змішувався на моїх щоках. Він виглядає таким природним, якість, розмір і аромат – усе ідеально для мене. до речі, посилка прийшла раніше вказаної дати, що чудово. Я рекомендую цей продукт своїм друзям і обов’язково повторю замовлення. Спасибі. і будь ласка, дайте мені великий палець, якщо мій огляд буде корисним.
    Покупець
    10.07.2021
    text_comment
    СЛИВА гарного бурякового кольору! Він не має запаху і повинен бути простим у використанні будь-кому! Кольори прості у використанні і можуть бути темними або світлими. Більше того, здається, що колір залишається сильним (у мене пальці справді ніби різали буряк). Колір також дуже хороший. Воно зніметься, якщо добре вимити його з милом. Це природний колір, тому я думаю, що він добре виглядає на будь-кому, незалежно від того, єті це чи бревет. Це тому, що це не синтетичний колір? Колір обличчя стає все яскравішим і яскравішим. Мені подобається використовувати його для губ, щік і повік.
    Покупець
    08.10.2018
    text_comment
    Я люблю цю помаду і маю їх усі! Мак - червоний, яскраво-червоний, близький до помаранчевого. Інжир - найтемніший червоний з трьох. Слива → Червоний, близький до фіолетового або рожевого. Я думаю, що це залежить від початкового кольору губ, але на моїх губах слива стає насичено-рожевого кольору. Усі кольори мають свої переваги, і я люблю їх усі.