• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Mad Hippie, Cheek & Lip Tint, Fig, 0.24 oz (7 g)


    Виробник: Mad Hippie
    Код товару: MHS-86557
    Наявність: Є в наявності
     ₴1568  ₴1283
    Купити

    Докладно про товар Mad Hippie, Cheek & Lip Tint, Fig, 0.24 oz (7 g) :

  • Vegan
  • Cruelty-Free
  • Creamy, Long-Lasting Color and Antioxidants
  • Fig - Dramatic, dark red with earthy undertones.

    Our mineral-tinted, antioxidant-rich formulas are made without silicones (non-biodegradable polymers that wash down the drain into our ecosystems).

    Рекомендації із застосування

    Apply a hint of color... or layer for a bolder look.

    Інші інгредієнти

    Cocos nucifera (coconut) oil, ricinus communis (castor) seed oil, cetyl alcohol, c10-18 triglycerides, carnauba wax, polyhydroxystearic acid, corn starch modified, mica, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, butyrospermum parkii (shea) butter, hippophae rhamnoides (sea buckthorn) extract, vaccinium angustifolium (blueberry) fruit extract, iron oxides (77491, 77492, 77499, 17200).

    Free of silicone, petrochemicals, parabens, perfume, sls, phthalates, animal ingredients, animal testing, synthetic colors & dyes.

    Покупець
    29.01.2020
    text_comment
    Запах нормальний, зручний у використанні, гарний для щік і губ, перевага в тому, що зволожує сухі губи, формула чудова, без аромату, розмір упаковки невеликий за свою ціну, але я купив за дуже зниженою ціною.Вік підходить для дорослих.Якість відмінна.Оригінал в упаковці.Буду купувати товар ще раз,бо він ніжний до шкіри.Дуже сподобався.
    Покупець
    28.11.2020
    text_comment
    У мене є тінт для щік і губ Mad Hippie у всіх трьох кольорах, і я люблю змішувати їх і грати з ними! Мені такої маленької ванночки вистачає надовго, нею легко користуватися, навіть якщо ти Не значні зміни. вмієш робити макіяж.
    Покупець
    26.03.2020
    text_comment
    Це милий колір, але його важко видалити на кінчиках пальців і легко на обличчі. Крім того, колір тримається недовго. Він натуральний, тому відчувається так само, як інгредієнти. З цим можна зробити макіяж очей, щік і губ, так це зручно! І використовувати його можна весь сезон. Ви можете змінювати враження залежно від того, як ви його одягнете! Тому я хочу знайти найкращий спосіб його носити!
    Покупець
    25.03.2019
    text_comment
    Ліворуч від фото ФІГ, а праворуч МАК. FIG має темно-червоне покриття, що надає йому зрілого вигляду. POPPY яскраво-червоний і створює живе враження. Він не має аромату та має матове покриття. (Втім, він не дуже матовий, тому я думаю, що він підходить усім.) Це відтінок, тому колір тримається добре, але він зовсім не сушить губи, тому мені подобається. Якщо нанести його пальцем, палець пофарбується в червоний колір, тому його рекомендується наносити ватним тампоном.
    Покупець
    20.07.2019
    text_comment
    Чудовий і чудовий, давно ним не користувалася, правда, висока ціна, але воно того варте, і кількість хороша, не фарбує, швидко зливається, має відсоток зволоження. Колір у нього новий,красивий,і компоненти відмінні.З водою не лягає,стає стійко.Користувалася на губи,щоки,і на те і інше.Результат жахливий.Колір який я взяла """"фіг"""" Ящик скляний
    Покупець
    17.05.2019
    text_comment
    Купила, тому що хотіла використовувати восени. Я одягнув його пальцем, постукав серветкою, а потім знову постукав, щоб відрегулювати. Спочатку він яскраво-червоний, але при накладанні він перетворюється на темніший бордо. Крім того, дуже добре, що важко впасти! У мене чутливі й потріскані губи, але ця помада підійшла. Упаковка мила, і мені це подобається!
    Покупець
    16.08.2019
    text_comment
    Чудова якість та чудові інгредієнти. Він трохи сухий, тому якщо ви шукаєте бальзам для губ, це не для вас. Ідеально працює і як фарба для губ, і як свіжий відтінок для щік. Особисто для мене єдиним недоліком є те, що червоні кольори (інжир/мак) мають землистий відтінок і переходять до коричневого, а не до червоного/фіолетового, що краще пасуватиме моєму кольору обличчя. Куплю знову!
    Покупець
    15.02.2020
    text_comment
    Запах без запаху, використання - рум'яна, якість шалена, розмір маленький, флакон скляний, кришка дерев'яна. Назва кольору справа - інжир, два виміри - мак, потім слива
    Покупець
    11.02.2021
    text_comment
    Дійсно мила упаковка та прийнятний розмір, якого вистачить надовго. Не найгігієнічніші відтінки для губ/щок (нанесення пальцями), але добре для початківців, які хочуть спробувати відтінки без усіх поганих інгредієнтів у більшості продуктів на ринку. Він забезпечує насичений спалах кольору, який виглядає природно при гарному змішуванні та може бути створений кількома шарами для більш драматичного вигляду. Спочатку цей аромат мене збентежив, оскільки він пахне макіяжем 90-х, але я зв’язався безпосередньо з MH, і вони підтвердили, що це через відсутність ароматів. В цілому - неНе значні зміни.! Не знаю, чи купив би я знову, якби знайшов там щось краще, але поки що все добре!
    Покупець
    08.09.2018
    text_comment
    Я отримав відтінок рис. Вперше пробую тінт для губ і щік, і це дуже добре! Він не зволожує і не має SPF, але колір дуже насичений! Розмір невеликий, але продукт дуже пігментований, тому прослужить досить довго! Якість дуже хороша і не має запаху! Упаковка мила!