• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Love Corn, Premium Roasted Corn, Sea Salt, 1.6 oz (45 g)


    Виробник: Love Corn
    Код товару: LCO-00703
    Наявність: Є в наявності
     ₴596  ₴488
    Купити

    Докладно про товар Love Corn, Premium Roasted Corn, Sea Salt, 1.6 oz (45 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Bag (45 g)
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 190
    Calories from Fat50
    Total Fat6 g9%
    Saturated Fat0.5 g3%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium250 mg10%
    Total Carbohydrate30 g10%
    Dietary Fiber3 g10%
    Sugars0 g
    Protein3 g
    Vitamin A 0%
    Calcium 0%
    Vitamin C 0%
    Iron 0%
    *% Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
    Покупець
    25.04.2020
    text_comment
    Це дійсно смачно. Він має хрустку текстуру та сильний солоний смак, тому ідеально підходить для перекусів, коли ви голодні або як перекус! Сума маленька? Я думав, але мене влаштовує невелика кількість, тому маю досить багато. Він завбільшки з клейкий мішечок в кишені, тому це ідеальна закуска на роботі. Якщо ви любите міні або інші закуски на основі квасолі, мені це точно подобається, тому я хочу, щоб ви спробували!
    Покупець
    20.08.2019
    text_comment
    Коли він прийшов, сумка виявилася меншою, ніж я очікував. Проте смак шалено смачний. Має помірну солоність і добре підходить для дитячих перекусів. Це смак, який робить ваші руки нестримними. Є історія, що кукурудза буде дорогою, тож я вважаю, що її можна запасти.
    Покупець
    19.09.2019
    text_comment
    Члени сім'ї, яким подобається едамаме з ферм з морських країв, які доступні на iHerb, високо оцінили його. Він має сильну солоність, тому його можна використовувати як закуску до саке. Хрустка текстура також хороша. Інгредієнти прості, але я думаю, що це занадто солоно для маленьких дітей, тому я насолоджуюся ним, будучи дорослим.
    Покупець
    16.12.2020
    text_comment
    Трохи міцний, але хороший солоний смак. Ви можете їсти як є, додавати в салат або аранжувати. Але чому є деякі з блискавкою, а деякі без блискавки, хоча їх кількість однакова?
    Покупець
    15.02.2019
    text_comment
    Має хрустку та хрустку текстуру. На смак він більше нагадував японський град чи окакі, ніж кукурудзу. Якщо ви з’їсте його, щипаючи, ви не зможете його дістати. Було злегка солоним і смачним.
    Покупець
    11.10.2019
    text_comment
    Його легко їсти і ідеально підходить для перекусів. Сировина проста і щадна для організму, тому хочеться повторити.
    Покупець
    10.07.2018
    text_comment
    На смак феноменальний. Розмір упаковки трохи менший, ніж я очікував, але запах і смак чудові. Він низькокалорійний, тому це хороша закуска для людей, які дотримуються дієти, як я. Він містить мало шкідливих речовин для вашого організму, тому має багато переваг і жодних недоліків.
    Покупець
    10.04.2020
    text_comment
    Це дуже подобається, це невелика упаковка для порції, але чудова закуска. Інгредієнти якісні - дуже хрусткі з чудовим смаком. Великий шанувальник Kekones. Я радий, що ці не пахнуть паленим, як інші, але все ще зберігають хруст і смак. Хороший перекус, якщо ви на дієті.
    Покупець
    05.10.2018
    text_comment
    Я міг би закінчити цілу пачку за одне сидіння! Вони викликають залежність і хрусткі. Він відмінно просолюється. Це невелика сумка, тому її легко взяти куди завгодно. Я відправляю це своїм дітям у школу як перекус, а іноді їм після спортзалу. Я також весь час ношу сумку з цим у своїй машині. Або мої діти ласують ними, або мій чоловік, або навіть мої друзі. Вони рятують життя, коли вам хочеться трохи клюнути. Я б хотів, щоб вони прийшли у більших сумках.
    Покупець
    05.09.2021
    text_comment
    Він дуже хрусткий і дуже ситний.Спочатку трохи солоний,але чим більше жуєш,тим ароматніший.Хіба що щелепа буде трохи кислуватою.Все ідеально.