• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • L'Oreal, Voluminous Original Mascara, 310 Blackest Black, 0.28 fl oz (8 ml)


    Виробник: L'Oreal
    Код товару: LOE-05909
    Наявність: Є в наявності
     ₴1035  ₴847
    Купити

    Докладно про товар L'Oreal, Voluminous Original Mascara, 310 Blackest Black, 0.28 fl oz (8 ml) :

  • Up To 5x Fuller Lashes
  • Volume Building Separates & Builds Lashes
  • Volume Maximizing
  • L'Oreal presents voluminous original volume building mascara. Uniquely formulated to resist clumping. Keep lashes soft, and build lashes up to 5x their natural thickness.

    How it works: Our volume maximizing brush quickly thickens and builds lashes evenly for a full and dramatic look. Contains panthenol and ceramide-r and helps protect and condition lashes, resists clumping and flaking, and leaves lashes supple and soft to the touch. Ophthalmologist and allergy tested. Suitable for sensitive eyes and contact lens wearers. Clump-resistant. Fragrance-free.

    Рекомендації із застосування

    Place brush at base of lashes and gently sweep up to tip. Removes easily with soap and water.

    Інші інгредієнти

    Water, paraffin, cyclopentasiloxane, beeswax, stearic acid, triethanolamine, acacia senegal gum, carnauba wax, palmitic acid, dimethiconol, hydroxyethylcellulose, panthenol, imidazolidinyl urea, sodium polymethacrylate, myristic acid, methylparaben, peg/ppg-17/18 dimethicone, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, propylparaben, simethicone, bht, polyquaternium-10, sodium acetate, sodium chloride, isopropyl alcohol. [+/- may contain: ci 77491, ci 77492, ci 77499 / iron oxides, ci 72266 / black 2, mica, ci 77891 / titanium dioxide, ci 75470 / carmine, ci 77007 / ultramarines, ci 77288 / chromium oxide greens, ci 77289 / chromium hydroxide green, ci 77510 / ferric ferrocyanide.

    Попередження

    To safeguard L'Oreal purity, reserve this product for your personal use. Treat the applicator with the hygienic care you give your eyes. Never apply this product in a moving vehicle. Do not dilute mascara with water, saliva, or any other substance. Cap tightly after use. If change in odor or appearance occurs, discontinue use. Do not use this or any other eye cosmetic if your eye is injured, irritated, or infected. Consult a physician promptly.

    Покупець
    24.09.2019
    text_comment
    Чесно кажучи, я ще не пробував, але брав. Я чув багато похвал від іноземців, і я був у захваті від спроби, і ціна була приваблива. Я брав його щодня в школу і так далі.
    Покупець
    20.03.2019
    text_comment
    лореаль це завжди якість. використання цієї туші радує моє око, упаковка гарна.
    Покупець
    19.04.2022
    text_comment
    беру туш цієї фірми вже не вперше, завжди задоволена результатом. гарно лягає на вії, зручна кісточка
    Покупець
    15.01.2020
    text_comment
    Запах хороший, використання та якість чудові, догляд чудовий, якість хороша, розмір підходить для освіження, упаковка хороша, переваг багато взимку, зволоження та текстура чудова, вік для дорослих хороший, користь підходить для чутливої шкіри, склад хороший, розпорядок дня, який розслабляє та відчуває себе бадьорим, повторюйте вранці та ввечері, мені подобається, дівчата, приймайте, поки ви закриті, якщо хочете мій коментар Подобається
    Покупець
    14.02.2019
    text_comment
    Маже, не зовсім те, що хотілося. Чи не акуратно лягає, не подовжує, не поділяє. І так. взяла тут дорожчу коричневу - о, так. за нею слід було йти сюди і замовляти. А Лореаль - чорна, вугільна, лягає як бруд, якась із минулого століття туш. Коричневі тут мало, на жаль.
    Покупець
    13.12.2020
    text_comment
    Туш гарна і не стовбурчить вії, але якось корисна в спеку, тому що вона трохи змащує, тому масло стає темним під очима, але якщо вона в холодному місці, вона не нормально очищається це, це легко, і це найкраще в цьому
    Покупець
    13.06.2021
    text_comment
    Вугільно-чорний колір туші робить очі ще виразнішими, гарно профарбовує, видовжує та додає об‘єм, не осипається. Подруги запитують, що в мене за туш )
    Покупець
    10.03.2021
    text_comment
    Дана продукція має чудову якість!Не викликає алергічної реакції, не осипається під кінець дня!Рекомендую, відповідає всім заявленим характеристикамВідсутній різкий запах!
    Покупець
    05.09.2021
    text_comment
    Він дуже солодкий, його темний відтінок. Робить вії м'якими та зручними для дотику. Не злипається. Використовуйте щодня. Мої вії не пошкоджені
    Покупець
    04.03.2019
    text_comment
    Любов з першого дотику. Туш має насичений чорний колір, що робить погляд ще більш виразнішим! Туш легко лягає на вії, додає легкого об'єму і подовжує їх. Вона не осипається. Користуюся більше місяця і задоволена. Кісточка пушиста, зручна в користуванні.