Lō - Carbs Craves™
Warn morning toast. A quick lunchtime sandwich. Soaking up your favorite sauce at the end of dinner. There's no denying that bread satisfies in ways that no other food can match. But eating what you love shouldn't mean sacrificing the lifestyle you choose. Luckily, creating the world's most craveable low-carb loaf is our kind of bread'n'butter. Just one slice and you'll see exactly why is the best thing since--well you know.
Net Carb Calculation
6 g Total Carbs - 4 g Fiber = 2 g Net Carbs Per Serving
+Per Serving
You'll need:
Directions:
Almonds, soluble tapioca fiber (IMO-free), ground flaxseed, baking powder (aluminum free), fine sea salt.
Contains: Almonds.
Contains no: Gluten, soy, wheat, peanuts, added sugars, preservatives.
Поживна цінність | ||||
Serving Size: 23 g (dry mix) | ||||
Servings Per Container: 12 | ||||
Dry Mix | %DV* | Prepared | %DV* | |
Calories | 130 | 160 | ||
Total Fat | 11 g | 14% | 14 g | 18% |
Saturated Fat | 1 g | 5% | 1.5 g | 8% |
Trans Fat | 0 g | 0 g | ||
Cholesterol | 0 mg | 0% | 40 mg | 13% |
Sodium | 100 mg | 4% | 115 mg | 5% |
Total Carb. | 6 g | 2% | 6 g | 2% |
Dietary Fiber | 4 g | 14% | 4 g | 14% |
Total Sugars | 9 відгуків Покупець 31.05.2021 text_comment
Смачний смак ванільного торта.Колись мені він сподобався і він був хрустким, боки нарізані скибочками, з солодшим шоколадом і найсмачнішою закускою з кето. Раджу взяти 2 шт. Один пакетик робиться двічі на невеликий лоток з багатьох, тому візьміть з нього більше одного пакета Покупець 31.03.2019 text_comment
Легко готується за рецептом, на смак близький до звичайного хліба з трохи зернистою консистенцією. Але він все одно смакує, якщо їсти його з нарізаним м’ясом і вершками. З точки зору загальної якості, це можна спробувати і побачити Покупець 28.10.2020 text_comment
Дотримуйтесь інструкцій на звороті, і це легко зробити! І справді приємно пахне хлібом, коли він випікається в духовці, спробуйте відразу після того, як він вийде з духовки! Це дуже пухкий хліб, і це дуже якісна кето-їжа, якщо її зробити у вигляді сендвіча! Покупець 23.06.2018 text_comment
Найкраща якість продукту, гарна упаковка, гарна упаковка, чудова користь, дуже корисний для здоров’я, приємний смак, дуже хороший для дієти, простий у використанні, хороший розмір, можна зробити багато рецептів, обов’язково скоро замовлятиму знову :) Покупець 22.11.2019 text_comment
Цей хліб з низьким вмістом вуглеводів смачний і простий у приготуванні. Якщо ви звикли до хліба з низьким вмістом вуглеводів, вам це сподобається. Я смакую більше насіння льону, ніж мигдальне борошно, тому що льон може бути трохи гірким. Я використовував яйця кімнатної температури, і щоб отримати більш вологий, насичений, більш традиційний смак, я використовував солоне масло замість оливкової олії, половину і половину замість води, і приблизно 2 чайні ложки доданого класичного цукру лаканто, щоб компенсувати гіркий і солоний смак льон і мигдаль. Вийшло так чудово! Я готував приблизно 50 хвилин, але все ще отримав гарну темну скоринку, тому перевірте свій батон приблизно через 50 хвилин. Я їв це з несолоним маслом і домашнім кето-джемом. Ця суміш містить досить якісні інгредієнти і виходить хліб гарного розміру. Він чудово підходить для пекарів з низьким вмістом вуглеводів, які не хочуть готувати хліб з нуля. Розмір порції приблизно правильний. Це дуже насичено. Дуже гарно нарізає. Я рекомендую 100% охолодити на прилавку, перш ніж загорнути в пергаментний папір і зберігати на прилавку до 3 днів. Потім ви можете охолодити решту і злегка розігріти в мікрохвильовій печі приблизно 5-10 секунд за допомогою вологого паперового рушника, злегка накинутого на хліб, щоб він знову став вологим. Ви також можете нарізати хліб скибочками, кожен скибочку надійно загорнути в морозилку. Потім вставте в тостер або розігрійте в мікрохвильовій печі, поки вона не нагріється. Я зробив обидва, і вони працюють. Я вважаю за краще їсти це свіжим! Якщо цей огляд допоможе вам вирішити, купувати чи ні цю кето-хлібну суміш, то поставте їй великий палець вгору! Покупець 18.11.2018 text_comment
Я купив його, тому що якість і інгредієнти були хороші, і його легко пекти. Це було добре, коли я дотримувався рецепту. Покупець 15.10.2019 text_comment
Його було дуже легко зробити, але текстура трохи щільна… Покупець 15.05.2020 text_comment
Це більше схоже на солоний пиріг з мигдалем (і між хлібом), а не на хліб. Важко сказати, що це хліб, але мені здалося, що він смачний. Просто змішайте яйця, воду і яблучний оцет і додайте цю суміш. Виготовлення займає менше 5 хвилин. Після цього викладаємо у форму для батона і випікаємо 1 годину (у мене його не було, тому я використовувала масло на форму для торта, але проблем не було) Випікається потрібен час, але інгредієнти швидко перемішуються і відкриваються Це легко, тому що ви просто вводите його. Наступного ранку зручно їсти кілька разів, якщо перед тим, як мити вечерю, підготувати і запекти порцію, а решту зберігати в холодильнику або морозилці. Перш за все, це корисно, коли ви хочете їсти хліб з низьким вмістом вуглеводів. Покупець 05.01.2021 text_comment
Тільки інгредієнти, які я хочу! Для солодощі можна додавати будь-який цукор, це мені дуже подобається в цьому продукті. Для солодощі зазвичай додаю банани і сушені ягоди. Напрямок випікання на упаковці також ідеально підходить. |