• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Lily's Sweets, Extra Dark Chocolate Bar, Salted Almond, 70% Cocoa, 2.8 oz (80 g)


    Виробник: Lily's Sweets
    Код товару: LLS-00381
    Наявність: Є в наявності
     ₴737  ₴603
    Купити

    Докладно про товар Lily's Sweets, Extra Dark Chocolate Bar, Salted Almond, 70% Cocoa, 2.8 oz (80 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 30 g
    Servings Per Container: About 2 1/2
    Per Serving% Daily Value*Per Bar % Daily Value*
    Calories140 370
    Total Fat12 g15%32 g41%
    Saturated Fat6 g32%17 g84%
    Trans Fat0 g 0 g
    Cholesterol0 mg0%0 mg0%
    Sodium50 mg2%130 mg6%
    Total Carbs13 g5%36 g12%
    Dietary Fiber8 g27%20 g71%
    Total Sugars0 g
    Покупець
    30.11.2022
    text_comment
    Не чекайте нормального шоколаду. У ньому зовсім немає «солоності», замість цього сіль робить його кислим. Поєднання з мигдалем досить вдале. Це дуже твердий шоколад. Не дуже солодкий, але дуже смачний. Однозначно рекомендую спробувати хоча б раз.
    Покупець
    29.04.2022
    text_comment
    Порівняно зі смаком морської солі, тут більше мигдалю та горіхів, а смак більш насичений. Солодкість якраз така, шоколад шовковистий і насичений. Без додавання цукру, еритритолу та стевії, підходить для кето. Упаковка двошарова, що дуже зручно загортати після їжі.
    Покупець
    21.05.2019
    text_comment
    Купила через якість та інгредієнти, і він був відповідного розміру.Смак був не дуже солодким через високий вміст какао, але він був помірно солодким і мав солоний мигдаль, тому текстура була хорошою. Він був досить солодким, щоб його можна було їсти як закуску або як солодкий напій!
    Покупець
    20.05.2020
    text_comment
    Хочу купити шоколад без цукру, знайшов Lily's, він дуже смачний, солоний мигдаль і чорний шоколад - це безумовно те, що я хочу полюбити, і це точно не впливає на смак через без цукру, дуже добре
    Покупець
    18.10.2018
    text_comment
    Я люблю екстра-чорний шоколад, і хоча він зазвичай не містить багато цукру, я все одно віддаю перевагу повністю уникати його, коли можу. Lily's Salted Almond Extra Dark має чудовий смак чорного шоколаду з хрускітом солоного мигдалю, і я не помічаю жодного присмаку від стевії. Текстура хороша, не воскова, як у шоколаду без цукру. Загалом чудовий продукт, якщо ви намагаєтесь уникати цукру, але час від часу все одно хочете ласощі.
    Покупець
    16.07.2022
    text_comment
    Перекуштували багато гіркого шоколаду на сайті. Від Lily's Sweets такий самий гіркий насичений смак. Мигдаль на смак якийсь """"сухуватий"""". Цукру немає.
    Покупець
    15.11.2022
    text_comment
    НеНе значні зміни. для шоколадної плитки з солоними горіхами, мені подобається. Завдяки невеликому розміру порції він чудово підходить для невеликого перекусу після їжі. Хоча, на мою думку, потрібно трохи посилити гіркоту. Я рекомендую його для тих, хто хоче смачно поласувати легким гірким шоколадом під час перекусу.
    Покупець
    12.05.2020
    text_comment
    Це був перший шоколад Лілі, який я спробувала після того, як завжди замовляла Choczero (я на Кето), і, чесно кажучи, була в жаху. Він дуже гіркий порівняно з чорним шоколадом від choczero, солодкість зовсім не відчувається, але солоність дуже-дуже помітна. Мигдаль дає легкий, незначний хруст. Але після однієї плитки я зрозумів, що цей шоколад мене досить швидко насичує, коли я хочу шоколаду (не чогось солодкого), і через це я дотримуюся його зараз (а не choczero), хоча мені все ще не подобається смак і гіркоту всього 70% шоколаду Лілії. ОНОВЛЕННЯ: чесно кажучи, я повинен додати до цього огляду, що я в підсумку замовляв цей вид шоколаду знову і знову, тому що в усіх моїх замовленнях після того, як залишив цей огляд, сіль в шоколаді взагалі не була помітна (я маю на увазі взагалі! ) і насправді дуже смачний через це. Тож тепер щоразу, коли я замовляю, я тримаю кулаки в надії, що ніколи більше не стану занадто солоним.
    Покупець
    07.02.2018
    text_comment
    Якість&Інгредієнт здоровий. Висока клітковина. Упаковка та розмір виглядають добре. Користь для дієти. Діабетик замість солодощів і цукерок. Гарна композиція включена. Смак смачний. Використовуйте як закуску без навантаження. Їсти без запаху. Дуже рекомендую. Але дешевше - краще.
    Покупець
    05.04.2020
    text_comment
    Завжди не було запасів, нарешті отримав. Краще, ніж морська сіль, це лише мої відчуття. Помірна солодкість і смак. Свіжість якості низька. Підвищення рівня серотоніну через кілька годин, але не є хорошим рішенням для боротьби зі стресом. Велика проблема не дешева, ніж минулого разу. Ціна на какао зростає, тому я приймаю розчини Dr. Berg Adrenal, але я не рекомендую цього, оскільки розчини Berg викличуть у мене залежність від добавки. Я розумію, що мені більше не потрібне какао. Просто поділюся і турбота: справжні 528 Гц: вивільнення серотоніну htt ps://yout .u.be/ 44SBEtsRZcI Не 528 Гц, це вивільнення дофаміну, збудження, а потім безсоння: htt ps://you .tu. be/GTX GNj0I2zs Велика мантра співчуття"""" повний аури, живить втомлену душу! (King Sun-won, розширена версія) ultimate sleeping: htt ps://you .tu. be/iqfYr7S60D0 Huang Nianzu Jingxiu Jie хоче відплатити за добро (з субтитрами) [Повне зібрання творів] 1~3 Підпис: Я не провал на Заході, я читаю Амітабху наживо до кінця