• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Lily's Sweets, Milk Chocolate Style, Peanut Butter Cups, No Sugar Added, 3.2 oz (91 g)


    Виробник: Lily's Sweets
    Код товару: LLS-46040
    Наявність: Є в наявності
     ₴915  ₴749
    Купити

    Докладно про товар Lily's Sweets, Milk Chocolate Style, Peanut Butter Cups, No Sugar Added, 3.2 oz (91 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Pieces (30 g)
    Servings Per Container: 3
    Amount Per Serving%DV*Per Package%DV*
    Calories140 430
    Total Fat 12 g 16% 37 g47%
    Saturated Fat 8 g 39% 23 g116%
    Trans Fat 0 g 0 g
    Cholesterol
    Покупець
    29.06.2021
    text_comment
    Смак майже такий, як у справжньої угоди - риси, що мене влаштовує, тому що в цьому немає цукру та кращі харчові дані. мені також подобається менший розмір і особистий пакет, дуже зручно кинути в сумку.
    Покупець
    23.01.2020
    text_comment
    Це частування смачне, але не дуже солодке. Це справді природно, і в мене не було дивних «побічних ефектів», які іноді виникають під час прийому інших солодощів без цукру, наприклад набряку чи дискомфорту в животі. Композиція здається здоровою, і для випадкового частування це чудово. Кожен упакований окремо, тому його можна додати як ласощі в школу чи на пробіжку. Але в моєму випадку вони рідко переживають вечір.
    Покупець
    21.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший продукт. Все добре (інгредієнти, якість продукту, склад.). Смак дійсно чудовий, відчувається запах арахісового масла, і все не надто солодке. Цукерки упаковані окремо в пакет. Розмір упаковки середній, але шоколаду в упаковці небагато. Ми дуже швидко перекушуємо весь пакет, тому зверніть увагу на раціон. Я куплю ще. Влітку я зберігаю їх у холодильнику. Якщо мій відгук був корисним, дайте мені знати, натиснувши значок «Подобається» вгорі. Це не завжди буде весело. Спасибі.
    Покупець
    14.12.2018
    text_comment
    Я їм і порівнюю з чашками арахісового масла інших виробників. На смак воно не дуже схоже на арахісове масло. це скромне арахісове масло та скромна кількість шоколаду. Цікаво, чи буде повторення.
    Покупець
    14.09.2019
    text_comment
    Кількість: Невелика кількість, всього три порції Ціна: Відносно висока ціна! Смак: сильніший за смак арахісу інших брендів, шоколад ароматний і гладкий! Упаковка: Як самостійна упаковка Солодке: Помірне Цукерка: Менше 1 г з еритритом, більш надійна Їстівні інгредієнти: Містить шоколад без цукру, масло какао, еритритол, кокосове масло Якість: Середня
    Покупець
    09.07.2018
    text_comment
    На смак це дуже хороші чашки з арахісовим маслом з досить пристойними макросами. Лише 70 калорій на чашку арахісового масла, F6 C7 P1.5. Це шоколад, тому, безумовно, більше вуглеводів, але якщо ви контролюєте порції, ваша дієта все одно буде хорошою. Розмір однієї чашки стандартний в порівнянні з тими, які ви купуєте в супермаркетах. Вони використовували еритритол як заміну цукру, тому, якщо ви ріжете цукор, це працює. Не можу дочекатися, щоб спробувати чорний шоколад!
    Покупець
    08.04.2020
    text_comment
    Це дуже сподобалося через арахісове масло в ньому. Я думав, що якість нормальна. Це було те виправлення, яке мені було потрібно. Хотілося б, щоб у пачці було більше штук. Подумав, що це трохи дорого. Чудово підходить для низьковуглеводної/кето дієти. Він мав солоно-солодкий смак, який викликав залежність.
    Покупець
    05.08.2020
    text_comment
    Дуже приємні ласощі, подобається той факт, що він не містить цукру, для мене це не тягар! Хороший розмір, коли мені захотілося солодкого. Зменшення – це те, що розплавлено, тому не має попередньої форми чашки, ха-ха
    Покупець
    02.09.2022
    text_comment
    Опис Кремове та смачне арахісове масло з меншою кількістю цукру. Солодке життя. 40% какао ~ Стевія, підсолоджена 2 солодких шматочки на чашку. Цукор Fairtrade 1 г. Ботанічний підсолоджувач стевією. Солодкий і вершковий. Ми вирішили, що наш шоколад надто хороший, щоб цукор заважав йому, і тому ми створили цілу лінійку неймовірних смаків і стилів, підсолоджених стевією. І знаєте, що сталося? життя. Здобули. солодше. І саме тоді ми зустріли чашки з арахісовим маслом у стилі молочного шоколаду і подумали, що потрапили на Cloud 9. Виявилося, що ця хмара наповнена арахісовим маслом і, що не дивно, має смак, як мрія. Менше цукру. Солодке життя. Інші інгредієнти Покриття у вигляді молочного шоколаду (несолодкий шоколад, какао-масло, еритритол†, клітковина кореня цикорію, декстрин†, незбиране сухе молоко (без жиру), молочний жир (без цукру), соняшниковий лецитин, екстракт стевії, екстракт ванілі), арахісове масло (арахіс, пальмоядрова олія**, еритритол†, арахісове борошно, клітковина кореня цикорію, кокосова олія, пальмова олія**, сіль, соняшниковий лецитин, екстракт стевії).
    Покупець
    02.08.2021
    text_comment
    Він чудово поєднується з чашкою гарячого американо. Він дуже солодкий у роті, тому я хотів би, щоб він був трохи менш солодким.