• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Lily's Sweets, 55% Cocoa Dark Chocolate Bar, Almond, 3 oz (85 g)


    Виробник: Lily's Sweets
    Код товару: LLS-00303
    Наявність: Є в наявності
     ₴737  ₴603
    Купити

    Докладно про товар Lily's Sweets, 55% Cocoa Dark Chocolate Bar, Almond, 3 oz (85 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 30 g
    Servings Per Container: About 3
    Per Serving% Daily Value*Per Bar % Daily Value*
    Calories140 390
    Total Fat11 g 15%32 g42%
    Saturated Fat6 g29%17 g83%
    Trans Fat0 g 0 g
    Cholesterol
    Покупець
    30.06.2021
    text_comment
    Смак колись вишуканий і аромат гіркий, з мигдалем середнього розміру всередині, підходить для дієтичного харчування
    Покупець
    28.10.2019
    text_comment
    Цукрозамінний шоколад має гарний смак і не має дивного смаку, він нічим не відрізняється від звичайного шоколаду, але інгредієнти більш натуральні, а вміст цукру менший, що робить його кориснішим.
    Покупець
    27.06.2021
    text_comment
    Смак не дуже солодкий і не має дивного смаку. Будьте впевнені, він має мигдальний смак і ціна прийнятна. Я куплю його знову.
    Покупець
    22.08.2021
    text_comment
    Він набагато менш гіркий, ніж 70% версії шоколаду Лілі, для мене це добре, я віддаю перевагу мій шоколад солодкий, і, на жаль, весь шоколад Лілі (навіть 40%) не такий солодкий, як я б хотів, щоб мій шоколад був (через це Я віддаю перевагу чочеро, коли хочу чогось дійсно солодкого та смачного на кето)
    Покупець
    21.06.2022
    text_comment
    Lily's багато разів купувала цю марку шоколаду. Будь-який смак дуже смачний, і я купував багато разів. Крім того, упаковка Iherb дуже хороша, і я не пробувала її розчиняти. 40% концентрація не буде занадто солодкою або занадто гіркою, вона дуже підійде тим, хто боїться солодкого, але все одно хоче їсти солодке.
    Покупець
    16.07.2018
    text_comment
    На смак він такий же, як і звичайний шоколад, тому важко повірити, що він не містить цукру. Солодкість скромна, але не надто гірка, містить багато шматочків мигдалю, а аромат і текстура чудові. Ефективність витрат трохи висока, але я хочу це повторити ще раз.
    Покупець
    12.05.2021
    text_comment
    Смачно. Я їм приблизно 2 ряди на десерт після обіду.
    Покупець
    08.02.2021
    text_comment
    Дійсно, цей шоколад дуже смачний і в ньому немає цукру, тому він дуже корисний для моєї кетогенної дієти, і його смак дуже смачний, його варто купити знову. Речі чудові! За розумною ціною! Якість продукції дуже хороша! Мені це дуже подобається! Чудово, дуже круто! Мені дуже подобається! Дякую команді R&D!
    Покупець
    08.02.2019
    text_comment
    Я відчуваю, що фініки замішані. Це через твій розум? Я не можу прочитати список інгредієнтів, але . Мене привабили твердження про відсутність цукру, тому я купив його як пробний. Я думаю, що це дорого, але я думаю, що це хороший продукт, який може бути тільки дорогим. Помірна кількість горіхів дуже смачна. Чи є ступінь солодощі між молочним і темним шоколадом в Японії? Час від часу я їм 72% какао-шоколад, але він трохи солодший. 72% відчувають скрип у роті, але це не так. Я задоволений, тому планую вживати його приблизно 10 днів. рекомендація!
    Покупець
    02.09.2022
    text_comment
    Опис Менше цукру, солодке життя. 55% какао ~ стевія, підсолоджене темне та насичене без додавання цукру, сертифіковане FairTrade, безглютенове кошерне молоко, якби мигдаль запросили на вечірку, це був би той бар. Хрусткий мигдаль, покритий жирним ситним темним шоколадом? Це майже шоколадний рай. Менше цукру. Солодке життя. Інші інгредієнти Несолодке какао, сухий смажений мигдаль, інулін, декстрин†, еритритол†, какао-масло, молочний жир (без rbST), органічний соєвий лецитин, соняшниковий лецитин, екстракт стевії, екстракт ванілі. †Без ГМО Містить мигдаль, молоко та сою. Інформація про алергію: виробляється на обладнанні, яке також обробляє продукти, що містять арахіс та інші горіхи. Какао, какао-масло, екстракт ванілі: продається відповідно до стандартів справедливої торгівлі, всього 46%.