• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Lily's Sweets, Milk Chocolate Style Bar, Salted Caramel, 40% Cocoa, 2.8 oz (80 g)


    Виробник: Lily's Sweets
    Код товару: LLS-00380
    Наявність: Є в наявності
     ₴735  ₴602
    Купити

    Докладно про товар Lily's Sweets, Milk Chocolate Style Bar, Salted Caramel, 40% Cocoa, 2.8 oz (80 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 30 g
    Servings Per Container: About 2 1/2
    Per Serving% Daily Value*Per Bar % Daily Value*
    Calories130 340
    Total Fat10 g13%27 g35%
    Saturated Fat6 g32%17 g85%
    Trans Fat0 g 0 g
    Cholesterol5 mg2%20 mg6%
    Sodium65 mg3%170 mg8%
    Total Carb.17 g6%46 g15%
    Dietary Fiber10 g36%26 g94%
    Total Sugars
    Покупець
    29.12.2018
    text_comment
    Мені дуже подобається, що я можу їсти цей шоколад і не хвилюватися про порушення кетозу. Через алкогольні цукру вуглеводів дуже мало, і вони чудово підходять для моєї дієти. Це хороші інгредієнти в ньому солодкі на смак, як будь-який хороший шоколад. Це якісний продукт і гарний розмір, тому що ви можете мати його приблизно три рази
    Покупець
    27.07.2018
    text_comment
    Я пробувала різні марки солоного карамельного шоколаду, у порівнянні з іншими марками цей Lily's не надто солодкий, не дуже жирний, непоганий.
    Покупець
    22.12.2018
    text_comment
    Мені здалося, що сіль надто сильна, але це могло бути лише моїм особистим смаком (оскільки варіація солоного мигдалю для мене також була дуже солоною). Карамельний смак має глибину, до якої я не звик – він не схожий на тофі чи караміл або карамель у латте Starbucks. Унікальний смак, варто спробувати, якщо вам не вистачає смаку карамелі!
    Покупець
    22.09.2018
    text_comment
    Я не знаю, хто ці цукерки оцінюють, але я замовив по одному, і всі вони дуже смачні! дуже рекомендую для кето дієти! найкращі смаки, на мою думку, це молочний шоколад і солоний мигдаль, хрусткий рис, солона карамель і звичайний молочний шоколад, але не хвилюйтеся, всі смаки хороші! на смак нагадує справжній шоколад, єдиний мінус - це дуже висока ціна, але вона вартує своєї якості.
    Покупець
    21.06.2022
    text_comment
    Lily's багато разів купувала цю марку шоколаду. Будь-який смак дуже смачний, і я купував багато разів. Крім того, упаковка Iherb дуже хороша, і я не пробувала її розчиняти. 40% концентрація не буде занадто солодкою або занадто гіркою, вона дуже підійде тим, хто боїться солодкого, але все одно хоче їсти солодке.
    Покупець
    20.08.2021
    text_comment
    Він не має карамельної начинки, але весь шоколад змішується з карамеллю. Смак карамелі хороший, солоність трохи сильна, але смачна. Карамель і сіль добре збалансовані. Шоколад, як правило, смачний. Хоча він не містить цукру, він має природну солодкість, а не неприродну солодкість.
    Покупець
    20.02.2019
    text_comment
    Я використовую це для випічки без цукру. У ньому майже немає карамельного смаку, не кажучи вже про «солону карамель», а всередині немає липкості. В основному це просто хороший шоколад без цукру, який ідеально підходить для випічки, тому що сам по собі йому недостатньо шоколадного пуншу. Але разом з іншими інгредієнтами це добре.
    Покупець
    13.01.2019
    text_comment
    Мене турбує карієс, тому я вирішив використовувати шоколад без цукру. Він значно солодший і міцніший, ніж інші марки без цукру (любов до шоколаду), і має більш солону. (Розмір шоколадної карамелі більше, ніж шоколадної карамелі, але вона має сильну гіркоту, тому що її 60%). Однозначно рекомендується для тих, хто любить солодке, але переживає за карієс, оскільки має сильну солодкість. Чи справді він без цукру? Це так мило. Я підсолодив його стевією, але я не відчув, що він схожий на підсолоджувач. Відчуття ривка від соляних зерен також є хрустким і смачним. Розмір невеликий, але задоволення дуже велике.
    Покупець
    10.07.2018
    text_comment
    Я спробував цей, він дуже смачний, інгредієнти прості та натуральні, ціна прийнятна, є багато стилів і різних смаків, тому я почав з багато
    Покупець
    07.10.2018
    text_comment
    Я люблю шоколадні чіпси Лілі з соленою карамеллю, і мені було цікаво, чи вони мають схожий смак, тому я спробувала це вперше. Це дуже смачно, але я думав, що шоколадна стружка краща.