• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Life-flo, Magnesium Oil Sport Spray, 8 fl oz (237 ml)


    Виробник: Life-flo
    Код товару: LFH-83663
    Наявність: Є в наявності
     ₴1257  ₴1028
    Купити

    Докладно про товар Life-flo, Magnesium Oil Sport Spray, 8 fl oz (237 ml) :

  • З арнікою гірською (Arnica montana)
  • З оліями м’яти та евкаліпту
  • Цей продукт не випробовувався на тваринах
  • Магнієва олія отримана з дна Цехштейнського моря в Нідерландах — це висококонцентрований чистий хлорид магнію, який не залишає на шкірі відчуття жирності. Засіб містить ментол, екстракт арніки гірської, евкаліптову та м’ятну олії, він допомагає заспокоїти та зволожити шкіру, готуючи її для активного способу життя.

    Спортивний спрей із магнієвою олією можна використовувати щодня, він має неприємного запаху.

    Рекомендації із застосування

    Зробіть 4–5 розпилень і помасажуйте шкіру. Згодом на місці застосування спрею можуть утворитися сліди білого кольору. Це просто сіль, яка залишилася на шкірі, її можна витерти або змити.

    Інші інгредієнти

    Магнієва олія (розсіл хлориду магнію), полісорбат 20, екстракт арніки гірської (Arnica montana), ментол, евкаліпт кулястий (Eucalyptus globulus), олія перцевої м’яти (Mentha piperita), L-карнозин.

    Попередження

    Caution: For external use only. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. If irritation, redness, or discomfort occurs, discontinue use and consult a licensed health care practitioner.

    No animals were used to test this product.

    Покупець
    27.02.2018
    text_comment
    Якість хороша, інгредієнти відмінні, кількість мізерна, упаковка щільно закрита, користь дуже хороша, склад хороший
    Покупець
    22.12.2021
    text_comment
    Прийнявши ванну, я розпорошила його на ту частину, де у мене були болі в м’язах і жорсткі плечі, і дозволила йому злитися з моєю шкірою, і це дуже освіжило наступного ранку.
    Покупець
    14.03.2021
    text_comment
    Давно користуюся магнезієвою олією одного виробника, але купила цей спортивний вид на пробу. Коли я розпорошував його, він ковзав краще, ніж оригінал, і відчуття від використання ті самі, але мені не подобається аромат, тому, коли я його використовую, він повертається до оригіналу.
    Покупець
    12.03.2019
    text_comment
    Я використовував звичайний, і він був ефективним, тому я купив цей спортивний тип, коли він був розпроданий. По-перше, він пахне дуже смердючою припаркою, але коли я розпилюю його, мої м’язи відчувають себе дуже розслабленими, і це добре. Думаю, було б зручно мати його при сильному болі в м'язах, задерев’янілих плечах, невідкладній допомозі тощо.
    Покупець
    11.02.2021
    text_comment
    супер рекомендую
    Покупець
    10.03.2020
    text_comment
    це наше друге замовлення спрею з магнієвою олією. це дійсно чудово і дуже добре працює. Я спробував це проти менструальних спазмів, і це було добре. Будьте обережні, хоча коли ви розпорошуєте спрей, він може свербіти та відчувати дискомфорт, це нормально, просто продовжуйте масажувати область, і через деякий час все стане добре.
    Покупець
    09.02.2020
    text_comment
    Запах дуже приємний, користуйтеся тільки при необхідності, якість відмінна, розмір дуже чудовий, вік дорослий, упаковка щільна, перевага - розслаблення м'язів при підтягуванні, відмінний склад - відчуття поколювання при використанні, дуже ефективний, цінність велика порівняно з перевагами продукту, повторюємо покупку, дякую, Іхреб, вдячний тобі. Дуже чудові та хороші продукти. Найкращий сайт усіх часів
    Покупець
    07.02.2020
    text_comment
    Запах Евкаліпта відчувається, спочатку після нанесення трохи пощипує, але чудово вбирається, якість продукту хороша, зручно наносити, упаковка якісна і не маленька) перша допомога при напрузі в м'язах та після тренувань.
    Покупець
    05.12.2020
    text_comment
    У мене болить поперек і користуюся, розпилюючи перед роботою. Оніміння в попереку зменшується, і це допомагає. Намагаюся зменшити біль навіть після прийняття ванни.
    Покупець
    04.03.2019
    text_comment
    Я використовую Арніку вже багато років і купую цей продукт класу люкс. Я застрягла без і вирішила спробувати цей спрей від спортивних травм і це просто неймовірно! Справжній магічний спрей, і я рекомендую його кожній людині та кожному спортсмену. Просто розпиліть і дайте йому працювати, я дуже, дуже, дуже, дуже задоволена цим! Якість чудова, відчуття чудові, запах приємний, дуже ефективний та вартий ціни