• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Life-flo, лосьйон із магнієм, ваніль, 237 мл (8 рідк. унцій)


    Виробник: Life-flo
    Код товару: LFH-82728
    Наявність: Є в наявності
     ₴982  ₴803
    Купити

    Докладно про товар Life-flo, лосьйон із магнієм, ваніль, 237 мл (8 рідк. унцій) :

  • Висококонцентрований продукт
  • Ефективно заспокоює, допомагає розслабитися
  • Лосьйон із магнієм — це висококонцентрований продукт, що містить соляний розчин хлориду магнію, отриманий із відкладень, розташованих на дні давнього Цехштейнського моря в Нідерландах. Масло ши й кокосова олія в складі лосьйону забезпечують заспокоєння та зволоження шкіри без відчуття жирності. Ідеально підходить для заспокоєння м’язів і суглобів у випадку перевантаження.

    Цей продукт не випробовувався на тваринах.

    Рекомендації із застосування

    Добре струсіть перед використанням. Наносьте на шкіру вранці та ввечері в разі потреби. Повторюйте за необхідності, охоплюючи всі ділянки, що потребують особливої ​​уваги.

    Інші інгредієнти

    Вода (Aqua), магнієва олія (соляний розчин хлориду магнію), кокосова олія (Cocos nucifera), гліцерин, каприловий/каприновий тригліцерид, масло ши (Butyrospermum parkii), гліцерилстеарат емульгувальний, емульгувальний віск NF, цетеарил глюкозид, цетеариловий спирт, ароматична композиція, гідроксипропілметилцелюлоза, сорбат калію, лимонна кислота, ксантанова камедь.

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. Зберігати в недоступному для дітей місці. Якщо подразнення не минає, припиніть використання та зверніться до кваліфікованого медичного працівника.

    Покупець
    29.09.2019
    text_comment
    Чесно кажучи, аромат цієї баночки для мене трохи важкий. Коли я його вперше використовувала, у мене ледь не запаморочилося в голові. Сподіваюся, його есенція не може бути такою важкою. Не знаєте, скільки в ньому магнію? Але його дуже добре використовувати як масажну олію для зволоження та розтягнення.Після використання я іноді наношу його гарячим рушником, щоб прибрати зайве відчуття жирності. Однак це магнієва емульсія з високим коефіцієнтом оцінки.Люди з чутливою шкірою можуть використовувати її з розсудом.Якісний магній схильний до легкого поколювання.
    Покупець
    28.02.2019
    text_comment
    Я використовую його для полегшення болю в шиї, жорстких плечах і головного болю. Він не усуває повністю біль, але мені подобається, тому що він зменшує жорсткість у порівнянні з тим, що його не наносять. Крім того, я чув, що японцям не вистачає магнію в усіх поколіннях, тому я наношу його щодня після ванни. Спочатку він здається трохи білуватим і грудкуватим, але коли ви його втираєте, він чудово вбирається в шкіру. Він не липкий, тому його легко використовувати. Він мені так сподобався, що я подарував його своїм батькам.
    Покупець
    27.06.2019
    text_comment
    Крем містить магній з ароматом ванілі.Я брала його як альтернативу спрею.Так як він не щипає шкіру як спрей,тому підходить для моєї шкіри і свербіння я не відчувала.Коли наносила крем , він був трохи важким і встиг злитися зі шкірою. І легкий на шкірі, він використовується для розслаблення напружених м’язів. Подобається, якщо вам корисно.
    Покупець
    16.01.2019
    text_comment
    Мене звати Люба. Люблю Україну! Живу в Україні. Мій чоловік зараз в ЗСУ, а я плету маскувальні сітки для фронта. В цей важкий для нас час ми повинні піклуватися про своє здоровʼя, здоровʼя своїх близьких та наших воїнів. Всім бажаю миру! Підтримайте мої відгуки, будь ласка. Дякую . На iHERB чудові продукти. Рекомендую ?
    My name is Lyuba. I love Ukraine ! I live in Ukraine. My husband is now in theArmy and I weave camouflage nets for the front.
    In this difficult time for us we must take care of our health, the health of our close people and our fighters. I wish everyone PEACE. Support my reviews . Thank you. Great products from iHERB. I recommend ?
    Покупець
    15.12.2019
    text_comment
    Здається не погано.
    Покупець
    15.02.2019
    text_comment
    Має характерний запах і знімає біль у суглобах.Замовляла мамі.Використовувала від болю в колінах і суглобах.Якість відмінна, розмір хороший і підходить.Використовується при болях в суглобах і при болях.
    Покупець
    07.11.2020
    text_comment
    У сина ДЦП м’язи дуже напружені
    На ніч намазую лосьйон і накриваю теплим одіялом
    Син сказав що йому тепленько і ніджки не болять
    Це для мене супер засіб буду купувати ще.
    Магній часто назначали для розслаблення м’язів,але я не хочу завжди давати йому уколи або таблетки, хотіла спробувати іншу форму.
    Як добре що мій син може не терпіти уколи і не смачні таблетки.Супер склад і дія!
    Покупець
    05.11.2020
    text_comment
    Досить позитивно.
    Покупець
    05.08.2019
    text_comment
    Чудовий !
    Використовую для шкіри голови , для росту нового волосся ! Працює
    Наношу на півгодини на шкіру голову, масаж і так залишаю
    Трішки пощипує з самого початку але досить комфортно
    Потім мию волосся як зазвичай
    Дуже добре починає рости нове волосся
    Покупець
    02.05.2019
    text_comment
    Купувала для того, щоб зняти м'язову напругу, тому що воно вбирається шкірою! Відчуття розміру в самий раз, а зручність хороша! Це також працює! Аромат ванілі також має розслаблюючу дію, тому, якщо використовувати його перед сном, ви зможете добре виспатися! Я відчув, що це особливо ефективно на ділянках, які я зазвичай перевтомлюю, наприклад, на скронях і литках!