• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Life-flo, Magnesium Gel, 16 fl oz (473 ml)


    Виробник: Life-flo
    Код товару: LFH-47958
    Наявність: Є в наявності
     ₴1436  ₴1175
    Купити

    Докладно про товар Life-flo, Magnesium Gel, 16 fl oz (473 ml) :

  • Суперконцентрований продукт
  • Ефективно заспокоює, допомагає розслабитися
  • Цей продукт не випробовувався на тваринах
  • Магнієвий гель – це висококонцентрований гель хлориду магнію з Цехштейнського моря в Нідерландах. Легко наноситься завдяки гелевій формі, не має неприємного запаху. Ідеально підходить для масажу, можна використовувати щодня.

    Рекомендації із застосування

    Рясно нанесіть гель на шкіру та помасажуйте її. Згодом на місці застосування гелю можуть утворитися сліди білого кольору. Це просто сіль, яка залишилася на шкірі, її можна витерти або змити.

    Інші інгредієнти

    Гексагідрат хлориду магнію.

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі виникнення подразнення, почервоніння або дискомфорту припиніть використання та проконсультуйтеся з кваліфікованим медичним працівником.

    Покупець
    28.02.2019
    text_comment
    Магнієва олія – це лікарська суміш, що складається з пластівців хлориду магнію у воді, в результаті чого утворюється масляниста рідина, яка не є справжньою олією. Хлорид магнію - це легко засвоювана форма магнію, яка підвищує рівень магнію в організмі при нанесенні на шкіру. Було виявлено, що магній здатний проникати в лімфатичну систему під дермою, а через травну систему потрапляти в кровообіг, підвищуючи рівень магнію в крові.
    Покупець
    26.05.2019
    text_comment
    Чудово альтернатива таблетка та для місцевих нанесення. Допомога при болях у суглобах
    Покупець
    24.02.2019
    text_comment
    Магній чудовий розслабляючий засіб , круто підходить для масажу , дуже сподобався
    Рекомендую !
    Покупець
    22.05.2020
    text_comment
    Хоча розходується економно - маю вже купляти вдруге, бо гель виявився дуже ефективним, довелося ділитися с батьками, бабусею, дідусем, подругою) На відміну від магнія у формі спрея, всмоктується шкірою знатно краще, не має такої жирності, тому вже за хвилину можна поверх місця нанесення надягати одяг. Чудово допомагає і при головному болі, і при болі у суглобах, у м’язах. З обережністю застосовуйте лише при подразненій та травмованій шкірі - гель солоний.
    Покупець
    20.02.2021
    text_comment
    Супер засіб ,після робочого дня на ногах знімає біль та втому . Спочатку охолоджує місце нанесення ,потім трішки пощипує . Діє , рекомендую
    Покупець
    18.10.2021
    text_comment
    Раніше використовувала спрей, а гелевий купила вперше. Перш за все мене здивувала велика місткість. Використовується, розливаючи в невеликі пляшки. Якщо ви ретельно помасажуєте його спреєм, щось на кшталт кристалів вилізе і спричинить біль, але я відчув, що тип гелю більш гладкий і розтікається краще, ніж спрей, і рідше утворює кристали.
    Покупець
    17.10.2021
    text_comment
    Раніше купувала такий лосьйон, але вважаю гель ефективнішим, наносила на плечі через жорсткість плечей, але відчуваю, що м'язи плечей пом'якшилися! Втім, я Не значні зміни. ставлюся до цього відчуття липкості, тому краще тим, хто може з цим миритися, і тим, хто наносить його перед купанням. Він не має запаху і дуже добре поширюється, тому його легко використовувати. Лосьйон може бути краще, якщо наносити його перед сном.
    Покупець
    17.05.2018
    text_comment
    не має запаху, трошки слизьке при висиханні, ефект чудовий
    Покупець
    14.01.2020
    text_comment
    Це чудово, щоб відразу позбутися від скутості плечей і спини, але це липко і неприємно. Коли я наносила його на все тіло після ванни, я відчувала незручність і не могла заснути. Наприклад, таке відчуття, що я сильно спітніла влітку і залишила як було і стала липкою.
    Покупець
    13.11.2018
    text_comment
    Я купив це для полегшення болю в колінах для своєї старенької матері. Він досить липкий, тому я іноді використовую його перед купанням, а не після купання. Хоча різкої зміни болю в колінах не було, здається, мої ноги більше не судомить перед сном. Якщо ви вважаєте це корисним, я був би вдячний, якщо б ви могли натиснути кнопку Добре.