• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Life-flo, Pure Apricot Oil, Skin Care, 16 fl oz (473 ml)


    Виробник: Life-flo
    Код товару: LFH-44995
    Наявність: Є в наявності
     ₴1273  ₴1041
    Купити

    Докладно про товар Life-flo, Pure Apricot Oil, Skin Care, 16 fl oz (473 ml) :

  • Natural Living
  • Cold Pressed
  • Hexane Free
  • First Choice
  • Discussion: Pure Apricot Oil is truly a versatile oil with numerous benefits from culinary to cosmetics. It is rich in essential fatty acids and has excellent restorative properties that promotes soft, radiant hair, helps soothe irritated skin, and soften fines lines. Naturally nourishes and moisturizes your skin without leaving a greasy after-feel. Cold pressed and food grade.

    Рекомендації із застосування

    For personal care, it can be applied to the skin as desired for general face and body care. As a body moisturizer, apply a few drops to the desired area and gently massage. For dry hair, place a couple of drops into the palm of your hand and work into hair strands. Can be used as a base for premium massage oils or aromatherapy products.

    Інші інгредієнти

    Prunus armeniaca (apricot) kernel oil (99.5%), tocopherol (vitamin E) (antioxidant to preserve the freshness of the oil).

    Попередження

    Caution: Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If irritation, redness or discomfort occurs, discontinue use and consult a licensed health practitioner. Store tightly sealed in a cool, dry place.

    No animals were used to the test this product.

    Покупець
    27.07.2019
    text_comment
    Контейнер важко використовувати в невеликих кількостях, і він трохи протікає, але оскільки він має такий великий об’єм і за таку ціну, я думаю, вам слід придумати його самостійно, щоб полегшити використання.
    Покупець
    26.02.2019
    text_comment
    Я використовую його після душу, моє тіло мокре, я нічого не помітила, крім того, що він був глибоко зволожений
    Покупець
    24.04.2021
    text_comment
    Гарний, чудова якість, великий розмір, довгий термін служби та гарна упаковка, переваги багато
    Покупець
    21.11.2021
    text_comment
    Використовую це масло для зняття косметики з очей та губ: на намочений у гарячій воді та віджатий ватний диск капаю кілька крапель олії та змиваю косметику, навіть водостійку. І змиває чудово, і живить добре. Також використовую для масок для волосся, для масажу (можна і дітям), використовую замість крему для тіла після вечірнього душу (оксамитова шкіра забезпечена). Можна збагачувати креми для рук та ніг, особливо взимку, можна для пом'якшення втирати в кутикулу на ніч. Відмінне живильне масло, рекомендую.
    Покупець
    14.06.2022
    text_comment
    Після купання його використовували, натираючи вологу шкіру як зволожуючий засіб. Запаху майже не було, і я не проти липкості.
    Покупець
    13.10.2020
    text_comment
    дуже гарний виробник масел. брала для курсу масажа, далі буду використовувати після ванни в якості зволоження шкіри. абрикосове масло попереджує старіння шкіри, можна використовувати для обличчя, не комедогенне
    Покупець
    11.09.2021
    text_comment
    Розмір великий і якість хороша. Я використовую його як масло-основу з ефірними маслами. Він зволожує та заспокоює шкіру. Запах не сильний.
    Покупець
    10.09.2022
    text_comment
    Олія без запаху, зручна у використанні, високої якості. Великий розмір і зручна упаковка. Користь для шкіри велика. Формула олії легка, не липне. Містить ефірні олії, які підходять для чутлива шкіра.Зволожує та живить шкіру, що підходить для будь-якого віку.
    Покупець
    08.02.2019
    text_comment
    Я відчуваю, що це більш гладко, ніж зараз. Майже без запаху. Я використовую його як масаж у ванні, коли мій оборот порушується з віком і я відчуваю скутість. Перевагою абрикосової олії є те, що вона безпечна навіть для чутливої шкіри, яку не можна очистити. Має чудову пом'якшувальну дію, тому якщо використовувати його для масажу обличчя, шкіра стане сяючою та рваною. Він також добре працює для кератинізації, спричиненої сухістю ліктів, п’ят і колін. Він не має зволожуючої сили, тому що надто добре розподіляється і звикає, як тільки ви його масажуєте, але цей розмір і якість хороші за цю ціну. Упаковка занадто м’яка, щоб вмістити 16 унцій, тому її важко використовувати, оскільки вона занадто м’яка, щоб щільно триматися. Я використовую її після повторного наповнення. Також, на відміну від касторової олії, фарбує очі. Знову ж таки, я вилучив зірку, тому що ціна зростає. Мене хвилює використання ефірних олій для чутливої шкіри, тому використовую лише цю олію.
    Покупець
    08.01.2022
    text_comment
    Вже вчетверте купую.Він зволожує шкіру і волосся,а запах чистий і надає нежирну консистенцію.Великий розмір.Особливий спосіб видобутку,видобувається холодним пресуванням і витягнутий з кісточок абрикоса.