• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Life Extension, Mix Tablets, мультивітаміни, 240 таблеток


    Виробник: Life Extension
    Код товару: LEX-23552
    Наявність: Є в наявності
     ₴4247  ₴3475
    Купити
    Покупець
    31.12.2018
    text_comment
    Я задоволений, крім ціни. Я думаю, що це добре, що він містить багато останніх поживних інгредієнтів, які є дуже ефективними.
    Покупець
    27.12.2021
    text_comment
    Приймаю по 8 таблеток на день, після прийому препарату насита. Таблетки важко ковтати, наступного разу більше не куплю.
    Покупець
    27.04.2022
    text_comment
    Порція дуже велика, а упаковка відповідає великій синій пляшці. Ці полівітаміни та мінерали дуже вичерпні. Я їм щодня протягом року. Я відчуваю, що мій фізичний стан покращився порівняно з попереднім, і ефект все одно хороший.
    Покупець
    22.08.2019
    text_comment
    чудова якість продукту. це дійсно працює, як задумано. Незабаром обов'язково отримає більше! Щиро дякую за це. він був виготовлений з високоякісних інгредієнтів. Плюс упаковка та розміри були ідеальними. за все гарна якість. я люблю його запах і зовнішній вигляд. з нетерпінням чекаю придбання ще одного!
    Покупець
    21.01.2020
    text_comment
    Це чудова суміш вітамінів і мінералів. Його порекомендував мені мій улюблений доктор. Мені 58 років, і ці таблетки справді відрізняються. У них є все, що потрібно моєму організму, і це єдина добавка, яку я використовую. Я відчуваю іншу густину волосся, воно набагато густіше. Я отримав більше енергії, моє тіло почувається сильнішим. Я поставив йому хорошу оцінку, а не відмінну лише через розмір планшетів, вони справді великі. Я думаю, що для деяких людей може бути проблемою проковтнути таку велику таблетку. щоб отримати повну дозу, рекомендується прийняти 8 таблеток (я приймаю 6), я розділяю їх на 2 або 3 порції та приймаю під час їжі. Головне, я вважаю, що це одна з найкращих мультивітамінних сумішей, яка справді впливає на моє здоров’я та моє самопочуття. Планшети величезні, але я справляюся. Я рекомендую.
    Покупець
    20.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що хотів зробити додаток компактним (я просто хочу зменшити кількість володінь і управління). Я думаю, що серія MIX знаходиться у високому ціновому діапазоні серед полівітамінів, але дуже привабливо, що вона містить багато видів інгредієнтів, а також містить інгредієнти, яких немає в інших полівітамінах. Також є капсульний тип для МІКС, але (особисто мені важко пити на таблетці), тип таблеток теж прийнятний. (Якщо у вас є тільки один тип добавки ., ви обов'язково виберете MIX!) Він часто продається, тому рекомендується купувати більше в цей час.
    Покупець
    20.08.2018
    text_comment
    Я почав приймати ці вітаміни близько двох місяців тому, і вже через півтора місяці результати були чудовими. Мій колір обличчя та шкіра значно покращилися до такої міри, що люди роблять мені компліменти, кажучи: «Твоя шкіра виглядає чудово» та «Твоє обличчя сяє». Я виходжу з дому без макіяжу та відчуваю себе впевнено. У моєму зайнятому житті мені не вистачало певних поживних речовин у моєму раціоні, і я не можу точно визначити, у чому полягав мій дефіцит, але ці вітаміни, здається, заповнюють порожнечу. Я задоволений результатами і буду продовжувати приймати на регулярній основі.
    Покупець
    10.09.2020
    text_comment
    Хороша формула, хороша ціна проти якості та форми добавок, які зібрані в таблетці, але це велика формула, яка може завадити деяким людям її проковтнути. Ви можете розрізати його на 2 частини, але тоді це ще гірше проковтнути, з моєї точки зору. Немає проблем з формою капсули, але вона дорожча.
    Покупець
    09.12.2021
    text_comment
    Продукт в цілому чудовий, але проблема в кількості, яку ми приймаємо щодня.Якість хороша, а його упаковка заспокоює, що упаковка велика
    Покупець
    06.10.2021
    text_comment
    відмінний продукт, я відчуваю ефект на своєму організмі, упаковка 240 табл. і якість. Приймаю дві табл. Смак дуже хороший, я відчуваю себе сильнішим, ефективність для профілактики будь-якого вірусу, всі інгредієнти натуральні, мені 47 років