• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Life Extension, «Super K», 90 капсул


    Виробник: Life Extension
    Код товару: LEX-23343
    Наявність: Є в наявності
     ₴1566  ₴1281
    Купити

    Докладно про товар Life Extension, «Super K», 90 капсул :

  • Дві форми вітаміну K2 і вітамін K1
  • Дієтична добавка
  • Без глютену
  • Приймати 1 раз на день
  • Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом Non-GMO LE Certified
  • Вітамін K допомагає підтримувати баланс кальцію в організмі, що впливає на все — від здоров’я артерій до щільності кісток. Проте отримати достатню кількість вітаміну K з їжі важко. Тому, якщо ви намагаєтеся зберегти здоров’я кісток або артерій, добавка з вітаміном K допоможе вам у цьому.

    Більше інформації про добавку Super K

    Добавка Super K забезпечує організм ТРЬОМА видами вітаміну K: вітаміном K1 і двома формами вітаміну K2 — менахінон-4 (MK-4) і менахінон-7 (MK-7). Щоденний прийом добавки Super K допоможе отримувати достатню кількість цієї важливої поживної речовини для підтримки здоров’я кісток і судин.

    Здоров’я кісток і артерій

    Вітамін K сприяє підтримці щільності кісток, допомагаючи кальцію проникати в кісткову тканину. Крім того, він підтримує нормальне функціонування матриксного Gla-протеїну (matrix Gla-protein — MGP). MGP допомагає регулювати взаємодію кальцію з артеріальними стінками. Тому вітамін K не тільки допомагає кальцію проникати в кісткову тканину, а й підтримує здоровий баланс кальцію в артеріях.

    Клінічно доведена користь для здоров’я

    Дослідження Rotterdam Heart Study — це великомасштабне клінічне дослідження. В один зі звітів про результати, складених під час цього дослідження, увійшли дані про 4800 випробовуваних, спостереження за якими велися принаймні сім років. Згідно з даними звіту, люди, які споживають більше вітаміну K2 у вигляді добавок, мають міцніше здоров’я серцево-судинної системи, порівнюючи з тими, хто споживає цей вітамін у менших кількостях.

    Кілька досліджень довели важливу роль вітаміну K у підтримці здоров’я артерій. А добавка з цим вітаміном — відмінний спосіб зберегти міцність і щільність кісток.

    Вітамін K1

    Вітамін K1 є найпоширенішою формою вітаміну K і тісно пов’язаний із клітинами рослин у зелених листових овочах. Крім того, що багатьом людям не подобаються ці овочі, вітамін K з таких джерел може погано засвоюватися.

    Вітамін K2

    Було також виявлено, що біодоступність вітаміну K2, який у невеликих кількостях міститься в сирі, яєчних жовтках і деяких видах м’яса, увосьмеро перевищує цей показник вітаміну K1. Крім того, вітамін K2 довше залишається активним в організмі.

    Як показали дослідження, форма MK-4 вітаміну K2 швидко засвоюється, але зберігається в крові недовго. З іншого боку, форма MK-7 залишається доступною в організмі до 48 годин у більшій кількості. Ми отримуємо MK-7 в результаті процесу біоферментації.

    Отримуйте щоденну дозу вітаміну K

    Усього одна капсула добавки Super K на день забезпечує організм 100 мкг вітаміну K2 (MK-7), 1000 мкг вітаміну K2 (MK-4) і 1500 мкг вітаміну K1.

    Рекомендації із застосування

    Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці й суворо дотримуйтесь інструкцій.

    Приймати по одній (1) капсулі на день під час їди або згідно з рекомендаціями лікаря.

    Інші інгредієнти

    Нерафінована оливкова олія першого віджиму, желатин, гліцерин, бджолиний віск, очищена вода, ріжкове дерево (барвник), мікрокристалічна целюлоза, мальтодекстрин.

    Попередження

    Якщо ви приймаєте препарати — антагоністи вітаміну K (наприклад, варфарин), проконсультуйтеся зі своїм лікарем перед застосуванням цього продукту.

  • Зберігайте в недоступному для дітей місці.
  • Не слід перевищувати рекомендовану дозу.
  • Не слід купувати продукт, якщо зовнішня захисна плівка пошкоджена.
  • Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви проходите курс лікування від захворювання, а також у період вагітності й грудного вигодування.
  • Зберігайте в щільно закритій упаковці в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін C (у вигляді аскорбілу пальмитату)10 мг11 %
    Активність вітаміну K2600 мкг2167 %
    Склад
    Вітамін K1 (у вигляді фітонадіону)1500 мкг
    Вітамін K2 (у вигляді менахінону-4)1000 мкг
    Вітамін K2 (у вигляді транс-менахінону-7)100 мкг
    Покупець
    31.12.2018
    text_comment
    Мені дуже подобається цей продукт, оскільки дозування становить лише 1 капсулу на день. Я приймаю його для моїх суглобів і кісток, щоб допомогти засвоєнню кальцію. Переваги були помічені через пару тижнів, зокрема на моєму стегні. Вартість досить хороша, і пляшки вистачає на 3 місяці.
    Покупець
    29.03.2020
    text_comment
    Зазвичай нам підходить форма K-2/MK-7, яка допомагає надходити кальцію в кістки, а не накопичуватися в артеріях. Я купую Super K спеціально для свого чоловіка, оскільки ця формула містить K-1, який допомагає боротися з згортанням крові та утворенням синців, тому що він схильний до порізів і синців під час роботи на вулиці.
    Покупець
    22.09.2018
    text_comment
    Мій показник кальцію в крові був високим, тому мій лікар рекомендував приймати вітамін К, тому я почав приймати інші продукти. Я планую приймати його протягом року, а потім знову тестувати.
    Покупець
    12.08.2019
    text_comment
    Чудова якість, чудовий інгредієнт, розмір упаковки ідеально підходить для транспортування, збалансована доза препарату, перевага в ціні, нейтральна на смак.
    Покупець
    10.08.2020
    text_comment
    Хороший варіант вітаміну К двох видів. Якісний, перевірений роками виробник.
    Покупець
    10.05.2019
    text_comment
    купував цей супер к швидко довго. Це допомогло мені в моєму серці, і інші також отримали користь. буде продовжувати з цим продуктом.
    Покупець
    09.04.2022
    text_comment
    Постійно вживаю вітамін К і стараюся міняти форми.
    Цього разу я обрала Life extension, дуже люблю цей бренд, вони завжди виважено підходять до своїх формул.
    Саме ця добавка містить кілька форм вітаміну К, тож це непоганий варіант для тих, хто приймає вітамін D3 у високих дозах.
    Також, окрім К2 потрібно також приймати й К1.
    Покупець
    08.10.2021
    text_comment
    Раніше я проводив фізикальне обстеження, і спостерігалася втрата кісткової маси, а в колінній чашечці було чути стукіт. Я приймав таблетки кальцію та магнію D, але все ще не покращилося! Друг порекомендував приймати цей продукт. Цей вітамін K спеціально містить три види вітаміну K, який не тільки сприяє та посилює засвоєння кальцію в кістках, але також допомагає регулювати баланс між кальцієм і артеріальними стінками, тим самим зменшуючи серцево-судинні проблеми! Тож я вірю, що прийом цього продукту разом із таблетками кальцію та магнію стане для мене великим проривом? Тож я приймав по одній капсулі вранці та вечері, загалом дві капсули на день, щоб перевірити, чи це може зменшити втрату кісткової маси, тому я приймав ліву протягом шести місяців, і щільність кісткової тканини в лівій частині покращилася з -2 до -1, і більше не було звуку стукання колінної чашечки, звичайно. Це було значно покращено! справді неНе значні зміни.!
    Покупець
    08.03.2021
    text_comment
    Спробую ще.
    Покупець
    07.09.2022
    text_comment
    Омега 3 має той недолік, що послаблює кровоносні судини, якщо приймати їх протягом тривалого часу.Вважається, що вітамін К корисний для здоров’я кровоносних судин і кісток, тому він жиророзчинний, тому я приймаю його раз на день.