• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Life Extension, Калій і магній з пролонгованим вивільненням, 60 вегетаріанських капсул


    Виробник: Life Extension
    Код товару: LEX-23096
    Наявність: Є в наявності
     ₴1039  ₴850
    Купити

    Докладно про товар Life Extension, Калій і магній з пролонгованим вивільненням, 60 вегетаріанських капсул :

  • Без глютену
  • Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом Non-GMO LE Certified
  • ІЧ-калій з 6-годинним магнієм XR
  • Дієтична добавка
  • Підтримання здорового артеріального тиску є основною проблемою здоров’я для багатьох американців. Магній і калій необхідні для підтримки вже здорового артеріального тиску. Однак споживання цих двох мінералів із вашого звичного раціону часто виявляється недостатнім. Отже, ми створили добавку з магнієм/калієм, яка сприяє здоров’ю серцево-судинної системи та допомагає підтримувати вже здоровий рівень артеріального тиску.

    Магній для швидкого та тривалого засвоєння

    Ваше тіло використовує магній для широкого спектру важливих біологічних реакцій. Він сприяє здоров’ю серця, артерій, кісток, м’язів тощо. Магній допомагає підтримувати рівень здорового артеріального тиску в межах норми, розслабляючи гладку мускулатуру судин і підтримуючи їх функцію. Допомагає попередити запалення, щоб підтримати здоров’я артерій.

    Магній також допомагає транспортувати калій і кальцій через клітинні мембрани, що сприяє здоровому серцевому ритму та підтримує здоров’я серцево-судинної системи. Калій з магнієм повільного вивільнення виготовляється як з оксидом магнію, так і з цитратом магнію. Він оптимізований як для негайного, так і для тривалого прийому, щоб забезпечити максимальну користь для здоров’я.

    Калій, споріднений з магнієм мінерал

    Калій бере участь у багатьох біологічних реакціях, в яких бере участь і магній. Діючи як противага натрію, він підтримує розширення судин. Це, в свою чергу, сприяє здоровому кровотоку. Калій також спонукає організм виводити натрій через сечу, що підтримує серцево-судинне здоров’я.

    Проводячи всебічний аналіз доказів, дослідники дійшли висновку, що добавки калію допомагають підтримувати артеріальний тиск, який уже в межах норми.Калій також важливий для транспортування електричних сигналів у серце для підтримки стабільного серцебиття.

    Добавки з магнієм і калієм та артеріальний тиск

    Ці два основні мікроелементи працюють разом, щоб сприяти здоров’ю серцево-судинної системи та підтримувати вже здоровий кров’яний тиск.

    Рекомендації із застосування

    Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці й суворо дотримуйтесь інструкцій.

    Приймайте по одній (1) капсулі 1–2 рази на день або згідно з рекомендаціями лікаря.

    Інші інгредієнти

    Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, концентрат рису, етилцелюлоза, середньоланцюгові тригліцериди, олеїнова кислота, гідроксипропілметилцелюлоза, діоксид кремнію.

    Попередження

    Прийом великих доз магнію може мати проносний ефект. Якщо це сталося, розділіть дозування, зменшіть дозування або припиніть прийом препарату.

  • Зберігати в недоступному для дітей місці.
  • Не слід перевищувати рекомендовану дозу.
  • Не слід купувати продукт, якщо зовнішня захисна плівка пошкоджена.
  • Перед прийомом дієтичних добавок проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви проходите курс лікування від захворювання, а також у період вагітності й годування груддю.
  • Зберігати в щільно закритій упаковці у сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Кількість
    в 1 порції
    % від добової норми
    Магній (у вигляді ZümXR®
    оксиду магнію, цитрату магнію)
    250 мг60 %
    Калій (у вигляді хлориду калію)99 мг2 %
    Покупець
    31.05.2020
    text_comment
    Дякую виробнику за дієвий комплекс. Купувала по рекомендації лікаря-кардіолога
    Покупець
    28.04.2019
    text_comment
    Шикарні вітаміни, купувала вже 3 рази,. У мене нудоти немає, завжди приймаю таблеточку з ранку після сніданку. Дуже рекомендую їх.
    Покупець
    25.03.2018
    text_comment
    Якість коробки та упаковки чудова. Розмір таблетки та інгредієнти хороші. Дивіться зворотну сторону коробки. Кількість у коробці чудова. Я помітив, що таблетки допомагають спати та розслабляють м’язи. Смак м’який і прийнятний, за умови, що я п’ю багато води Розмір упаковки невеликий Таблетки корисні, але бажано проконсультуватися з лікарем або фармацевтом.
    Покупець
    25.02.2020
    text_comment
    Замовляла тітці. Має проблеми з тиском та суглобами. Хороші якісні вітаміни.
    Покупець
    24.04.2018
    text_comment
    Якість високого рівня. Інгредієнт схожі по складу до магнікору аптечного.
    Магній зменшує тривожність, покращує сон.
    Перевага зменшує болі в суглоби
    Рекомендую
    Покупець
    22.09.2021
    text_comment
    Відомо, що вживання калію сприяє зниженню ризику смерті від усіх причин на 20%, у тому числі інсульту, а також нормалізує артеріальний тиск. Магній допомагає підтримувати навіть у здорових людей рівень артеріального тиску в межах норми. Дуже здорово, що в цьому комплексі калій та магній разом, оскільки магній транспортує калій та кальцій через клітинні мембрани, що сприяє нормальному серцевому ритму та підтримує здоров'я серцево-судинної системи. Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую Вам!) Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь ласка Так. Дякую вам!)
    Покупець
    20.03.2018
    text_comment
    якість непогана, інгредієнт засвоюється майже повністю, розмір середній, магній це база , без якої організм не може повноцінно функціонувати, перевага це хороша форма магнію, упаковка на один курс прийому, суглоби не болять, м'яз без судорог, сон міцніший, мінерал діє на вироблення мелатоніну а це гормон сну, також я не так дратуюсь і вже менше сварю свого чоловіка через дрібниці)) смак ніякий тому можна пити , але тільки в другу половину дня бо інакше не засвоюється
    Покупець
    18.09.2020
    text_comment
    дуже задоволена якістю! результати аналізів гарні!
    Калій-Магний = Нерозлучна парочка
    Рівні цих елементів у нашому організмі пов’язані — дефіцит іншого негативно впливає на рівень і наоборот. Магній пошкоджує калій, здатний його фіксувати в клітці і нормалізувати його внутрішньоклітинний вміст. Такими властивостями магній зобов'язаний тому, що в роботі бере участь фермент, «закачивающего» калій в клітині. Дослідження клітинних моделей підтвердило критичну роль магнію в підтриманні рівня внутрішньоклітинного калію. Стоит відзначити, що при відновленні магнієвого дефіциту потери калію скорочуються. Вместе с тем вміст магнію залежить від концентрації калію. При цьому у більшості пацієнтів з дефіцитом калію також може відзначатися дефіцит магнію. Це робить целесообразным застосування препаратів, що містять одночасно як магній, так і калій.
    Покупець
    16.06.2018
    text_comment
    Я шукав це в Google, і я знайшов багато переваг, тому я попросив його, і я сподіваюся, що це дасть вам результат
    Покупець
    12.09.2022
    text_comment
    Оксидна форма не дієва. Хелатні форми найкраще засвоюються, тож перевага якість; Гліцинат – нерви, стреси, апатія, тривожність, сон, добре заспокоює. Оротат магній, має невеликий розмір, велика упаковка легко всмоктується та не має сильних проносних ефектів, характерних для інших форм. Завдяки інгредієнт унікальній ролі оротової кислоти у місцях виробництва енергії у вашому серці та тканинах судин він сприяє здоров’ю серцево-судинної системи. Малат – енергія, часто беруть спортсмени, тому приймаємо у 1 половині дня. Таурат – магнію для серця гарний або ще тим, хто з жовчю проблеми має. Треонат – здоров'я мозку. Цитрат має проносну дію, тому відмінно підійде тим, хто має проблеми запорів. Уникаємо форми ОКСИД магнію - вона не засвоюється практично.