• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Life Extension, цинк у капсулах, висока ефективність, 50 мг, 90 вегетаріанських капсул


    Виробник: Life Extension
    Код товару: LEX-18139
    Наявність: Є в наявності
     ₴807  ₴661
    Купити

    Докладно про товар Life Extension, цинк у капсулах, висока ефективність, 50 мг, 90 вегетаріанських капсул :

  • Без глютена
  • Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом Non-GMO LE Certified
  • Дієтична добавка
  • Цинк підтримує природний імунний захист організму. Дослідження показали, що дефіцит цинку — поширене явище, особливо серед людей похилого віку. Цей дефіцит може з віком послаблювати імунітет, або сприяти «старінню» імунної системи.

    Учені виявили, що добавки з цинком — це ефективний спосіб укріплення імунної системи, що старіє, а також підтримки нормальних запальних і антиоксидантних реакцій.

    Багаторічна проблема полягає в тому, що засвоєння цинку може бути обмеженим, а певні молекули в рослинних джерелах і зернових можуть додатково пригнічувати цей процес.

    Компанія Life Extension розробила недорогий засіб, у якому поєднуються OptiZinc, що відрізняється підвищеною біодоступністю, і цитрат цинку. Ця добавка забезпечує ефективну дозу цинку (50 мг) на одну капсулу.

    Цинк відіграє важливу роль не тільки для укріплення імунітету. Це важливий компонент супероксиддисмутази — одного з найпотужніших природних антиоксидантів в організмі. Цинк стимулює активність близько 300 ферментів, що сприяє біохімічним реакціям в організмі. Цей основний мікроелемент також є невід’ємним компонентом життєво важливих гормонів, сприяє синтезу білка й ДНК, виробленню інсуліну, а також метаболізму щитовидної залози й кісток. Цинк укріплює здоров’я серцево-судинної та нервової систем, а також допомагає підтримувати зір у людей похилого віку.

    Вікове зниження імунітету частково зумовлене зменшенням розмірів і погіршенням роботи вилочкової залози. Дані свідчать про те, що цинк допомагає підтримувати нормальну роботу вилочкової залози в людей похилого віку.

    OptiZinc — це чудова біодоступна форма цинку. Вона засвоюється легше, ніж звичайний цинк, оскільки до її складу входить одна з найбільш засвоюваних форм цинку — метіонат (метіонін) цинку. Опубліковані дослідження показують, що він забезпечує більш високий рівень цинку в крові порівняно з іншими формами цинку.

    Рекомендації із застосування

    Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці й суворо дотримуйтесь інструкцій.

    Приймайте по одній (1) капсулі щодня або згідно з рекомендаціями лікаря.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), рослинний стеарат, діоксид кремнію.

    Попередження

    Попередження. Додатковий прийом цинку може перешкоджати засвоєнню й доступності міді. Якщо потрібно приймати більше 50 мг додаткового цинку щодня протягом більше ніж чотирьох тижнів, також необхідно приймати 2 мг міді, щоб зменшити ризик її дефіциту.

  • Зберігати в недоступному для дітей місці.
  • Не слід перевищувати рекомендовану дозу.
  • Не слід купувати продукт, якщо зовнішня захисна плівка пошкоджена.
  • Перед прийомом дієтичних добавок проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви проходите курс лікування від захворювання, а також у період вагітності й годування груддю.
  • Зберігати в щільно закритій упаковці в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Кількість в одній порції% від добової норми
    Цинк (у вигляді монометіоніну цинку OptiZinc®, цитрату цинку)50 мг455 %
    Покупець
    24.06.2018
    text_comment
    Я часто приймаю цинк курсами для підтримки імунітету, а також для покращення стану шкіри та волосся.
    Адже саме цинк бере участь у більш ніж 300 різних біохімічних реакціях в організмі.
    Про нестачу цинку свідчить кровоточивість ясен, крихкість нігтів і рання сивина.
    Цей цинк засвоюється легше, ніж звичайний цинк, оскільки він складається з однієї з найбільш засвоюваних форм цинку - methionate цинку (метіонін).

    До покупки рекомендую, так як препарат містить легкозасвоювану формулу цинку і має прийнятну вартість за таку кількість капсул.
    Покупець
    19.08.2022
    text_comment
    Оскільки я вегетаріанка, природних джерел цинку в мене не так вже й багато. Мені сподобалась упаковка, розрахована на повноцінний підтримуючий курс цинку для запобігання дефіциту цинку в організмі. якість хороша , чудове дозування 50мг , хороший антиоксидант на смак нейтральний
    Покупець
    18.11.2019
    text_comment
    Цинк – відомий усім хімічний елемент. Як магній, кальцій або калій, він теж необхідний для правильного функціонування людського організму. Про те, наскільки він актуальний, вказує кількість процесів, в яких потрібна його участь. Елемент входить до складу деяких ферментів. Для інших же він активатор. Також бере участь в обміні білків, вуглеводів, жирів і гормонів. Його дефіцит в організмі так само небезпечний, як і надлишок. Недолік елемента в крові може призвести до порушення ряду фізіологічних процесів і викликати серйозні проблеми зі здоров'ям. Цинк є одним із елементів, який, крім магнію і кальцію, необхідний для правильного функціонування нашого організму. Він бере участь в клітинному обміні речовин, що важливо для загального самопочуття людини. Дефіцит цього мікроелемента призведе до серйозних проблем зі здоров'ям, тому варто контролювати його рівень упаковка - зручна! ефект - помітний , особливо в зимовий період хвороб. якість - на вищому рівні!
    Покупець
    17.11.2019
    text_comment
    Цинк є одним з життєво важливих мікроелементів в організмі людини. Він регулює роботу імунної, нервової та серцево-судинної систем, щитовидної залози та надниркових залоз, підтримує роботу мозку та вилочкової залози, покращує зір, стан зубів, шкіри, нігтів, волосся, слизових (стоматит), допомагає у засвоєнню вітамінов А та Е. Придбав саме цю форму цинку(цитрат),тому що вона має максимальний ступінь засвоюваності, легко сприймається організмом і не викликає побочних ефектів Також сюди входить і метіонат цинку. Він забезпечує більш високий рівень цинку в крові.
    Покупець
    17.11.2019
    text_comment
    Цинк має дуже великий вплив на наш організм в позитивному плані: - допомагає жінкам налагодити гормональний фон,
    - зміцнити нерви,
    - піднімає настрій, пропадає апатія і песимізм,⠀
    - поліпшує нашу шкіру і волосся;
    - зміцнює нерви, ⠀
    - зменшує тягу до солодкого
    - зменшує випадіння волосся, покращує його ріст, покращує стан шкіри, регулює діяльність сальних залоз, допомагає боротися з акне і вуграми;
    -незамінний компонент для виробництва тестостерону, відповідно необхідний для чоловічого здоров'я в цілому.
    Покупець
    15.10.2020
    text_comment
    Дуже гарна якість продукту. Дозування не йде ні в які порівняння з аптечними, тому ефективність вища. Дуже добре підримує імунітет в додатку з вітаміном D. Не має ніяких відмінностей на смак. Нормальний розмір капсул, легко ковтати. Коли збалансувала дефіцит, відчула що волосся стало менше випадати, додатковий приємний ефект. Буду замовляти ще.
    Покупець
    15.02.2018
    text_comment
    якість цього цинку хороша. Завжди беремо його для всієї родини разом з вітаміном С на осіннє-зимовий час на сезон застуд. ефект дійсно є. Якщо хтось захворів на роботі, то така комбінація: цинк-віт С та віт Д3 завжди втримає на ногах
    Покупець
    14.03.2022
    text_comment
    Буду купувати.
    Покупець
    10.06.2019
    text_comment
    чудовий цинк.
    гарна фірма. дозування в 50 мг цілком покриває потребу людського організму в цинку
    якість їх вітамінів не лишає сумнівів.
    розмір капсули-середній.всередині білий порошок. порошок має гіркий смак.
    зазвичай використовую його в комплексі з віт с і д3 при перших ознаках нездужання.
    Покупець
    09.12.2020
    text_comment
    у загальній складності цинк бере участь у синтезі близько 300 різних ферментів, незамінних для нормальної роботи мозку, зростання клітин, метаболізму, травлення.

    При дефіциті цинку зростає ризик серцево-судинних захворювань, а ось здатність тканин до регенерації (відновлення, загоєння) – навпаки, знижується.

    . Без достатньої кількості цинку неможливі:

    нормальний кровообіг та обмінні процеси, а також цинк є кофактором багатьох ферментів;
    підтримка нормального рівня цукру в крові;
    підтримка здорової мікрофлори кишечнику;
    здоров'я репродуктивної системи (як чоловічої, так і жіночої) і дозрівання яйцеклітин і сперматозоїдів;
    вироблення гормонів – соматотропіну («гормон росту»), інсуліну (гормон підшлункової залози), тестостерону (статевий гормон);
    активізація та обмін токоферолу (вітаміну Е) – одного з найважливіших для організму антиоксидантів.