• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Life Extension, бенфотіамін із тіаміном, 100 мг, 120 вегетаріанських капсул


    Виробник: Life Extension
    Код товару: LEX-92012
    Наявність: Є в наявності
     ₴1308  ₴1070
    Купити

    Докладно про товар Life Extension, бенфотіамін із тіаміном, 100 мг, 120 вегетаріанських капсул :

  • Жиророзчинний і водорозчинний вітамін B1
  • Дієтична добавка
  • Без глютену
  • Без ГМО: сертифікат Non GMO LE Certified
  • Бенфотіамін — це жиророзчинна форма вітаміну B1, клінічно випробувана для забезпечення захисту від кінцевих продуктів глікації, зазвичай пов’язаних із порушеннями рівня глюкози в крові.

    Бенфотіамін, жиророзчинна форма вітаміну B1 (тіаміну), підтримує здоровий метаболізм цукру в крові й допомагає тканинам боротися з кінцевими продуктами глікації та окислювальним стресом.

    Бенфотіамін є більш біодоступним, ніж водорозчинний тіамін. Він також може легко проникнути всередину клітин.

    Бенфотіамін із перевагами тіаміну

  • Підтримує нормальний метаболізм цукру в крові
  • Забезпечує оптимальний рівень тіаміну, важливий для підтримки здоров’я серцево-судинної системи
  • Допомагає захистити від кінцевих продуктів глікації
  • Забезпечує підтримку проти окисного стресу
  • Бенфотіамін — це жиророзчинна форма вітаміну B1 (тіамін). Тіамін необхідний для нормального метаболізму цукру в крові через незалежний від кисню метаболічний шлях, який називається пентозофосфатним шляхом. Продукти цього шляху необхідні для синтезу жирних кислот, амінокислот і нуклеотидів. Відповідні рівні тіаміну особливо важливі для підтримки здорової роботи мозку, клітини якого отримують енергію через пентозофосфатний шлях. Тіамін також допомагає тканинам організму протистояти дії кінцевих продуктів глікації й окисного стресу, що робить підтримку оптимальних рівнів важливим завданням для загального здоров’я серцево-судинної системи та обміну речовин.

    На жаль, тіамін у більшості добавок (тіаміну гідрохлорид) є водорозчинним, що робить його менш доступним для внутрішньої частини клітини. Як жиророзчинна форма тіаміну бенфотіамін може легко проникати всередину клітин. Доведено, що він підтримує рівень тіаміну швидше й довше, ніж водорозчинний тіамін.

    Тіамін є кофактором ферменту пентозофосфатного шляху — транскетолази. У межах одного дослідження бенфотіамін ефективно підвищував активність транскетолази в культурах клітин на 300 % порівняно з 20 % в разі застосування тіаміну. Ця активація сприяє зміцненню здоров’я судин. Бенфотіамін також підтримує здорову запальну реакцію в ядерному факторі-каппа-B (NF-kB) і стимулює експресію ядерного фактора, пов’язаного з еритроїдом 2 фактора 2 (Nrf2), який підтримує антиоксидантну активність у клітинах.

    Крім того, доклінічними дослідженнями було встановлено, що бенфотіамін пригнічує утворення нейрофібрилярних клубків і пошкодження тау-білка в тканинах мозку, підтримує здорову тривалість життя, а також роботу ендотеліальних клітин.

    Загалом бенфотіамін може підтримувати здоровий метаболізм глюкози та сприяти здоровому рівню глюкози в крові, якщо він уже перебуває в межах норми. Бенфотіамін із тіаміном — це дієтична добавка, яка допомагає підтримувати рівень цукру в крові в тих, у кого він уже перебуває в межах норми, а також сприяє здоров’ю нервів, нирок, очей, судин і серця.

    Рекомендації із застосування

    Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці й точно дотримуйтесь інструкцій.

    Приймайте по одній (1) капсулі щодня або згідно з рекомендаціями лікаря.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), діоксид кремнію, рослинний стеарат.

    Попередження

  • Зберігати в недоступному для дітей місці.
  • Не слід перевищувати рекомендовану дозу.
  • Не слід купувати продукт, якщо зовнішня захисна плівка пошкоджена.
  • Перед прийомом дієтичних добавок проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви проходите курс лікування від захворювання, а також у період вагітності й грудного вигодовування.
  • Зберігати в щільно закритій упаковці в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Тіамін (вітамін B1) (у вигляді тіаміну гідрохлориду)25 мг2083 %
    Бенфотіамін100 мг**
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    28.07.2021
    text_comment
    Вітамін В1, пити легко, ніяких побічних ефектів особисто не відчули, марку цю любимо, якість на висоті
    Рекомендую !
    Покупець
    28.04.2018
    text_comment
    Якість Life Extension загалом хороша. Немає промивання ніацину, оскільки доза мала. Розмір теж підходить. Я не знаю, чи ця енергія стає відчутною.
    Покупець
    27.05.2019
    text_comment
    Чудові форми вітаміну Б1 (бенфотіамін -жиророзчинна форма цього вітаміну).Якісний виробник,довіряю йому.Б1 доречі в дефіциті у дуже багатьох людей
    Покупець
    26.04.2022
    text_comment
    Бенфотіамін - це активна форма вітаміну В1, що легко засвоюється та одразу діє. Він не тільки допомагає знизити рівень цукру в крові, а також сприяє роботі щитоподібною залози та покращує стан нервової системи. У моїй програмі лікування від ендокринолога вітаміни групи В дуже важливі, адже їх поєднання допомагає знижувати антитела ТПО при АІТ.
    Покупець
    26.04.2022
    text_comment
    Бенфотіамін — це жиророзчинна форма вітаміну B1, клінічно випробувана для забезпечення захисту від кінцевих продуктів глікації, зазвичай пов’язаних із порушеннями рівня глюкози в крові. Бенфотіамін, жиророзчинна форма вітаміну B1 (тіаміну), підтримує здоровий метаболізм цукру в крові й допомагає тканинам боротися з кінцевими продуктами глікації та окислювальним стресом. Бенфотіамін є більш біодоступним, ніж водорозчинний тіамін. Він також може легко проникнути всередину клітин.
    Покупець
    26.04.2022
    text_comment
    Бенфотіамін - це клінічно протестована жиророзчинна форма вітаміну B1, яка допомагає захистити тканини організму від кінцевих продуктів глікування, спричинених порушеннями рівня глюкози в крові. Бенфотіамін, жиророзчинна форма вітаміну B1 (тіаміну), забезпечує підтримку здорового метаболізму цукру в крові та допомагає захистити тканини організму від кінцевих продуктів глікування та окислювального стресу. Бенфотіамін більш біодоступний, ніж розчинний у воді тіамін. Він може легко проникати усередину клітин.
    Покупець
    26.04.2022
    text_comment
    Бенфотіамін, жиророзчинна форма вітаміну B1 (тіаміну), забезпечує підтримку здорового метаболізму цукру в крові та допомагає захистити тканини організму від кінцевих продуктів глікування та окисного стресу. Бенфотіамін більш біодоступний, ніж розчинний у воді тіамін. Він може легко проникати усередину клітин. Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!)
    Покупець
    21.11.2020
    text_comment
    У мене робота, яка має тенденцію викликати сильну жорсткість плечей через повторення високоінтенсивної роботи, такої як офісна робота та інвентар, але я відчуваю, що біль зменшився після вживання цього. Не знаю, чи підходить кількість інгредієнтів, але, здається, ефект сам по собі є. Це може бути не рекомендованим вживанням, але якщо ви продовжите пити це і проходите лікування голковколюванням (особливо електроакупунктурою), усе ваше тіло почуватиметься інакше.
    Покупець
    16.08.2021
    text_comment
    Сила дії цього препарату неперевершена . Нервова система після тривалого прийому однозначно вам подякує. Покращує метаболізм. Смак нейтральний. Розмір упаковки великий, але капсули зручні для ковтання. Фолієва кислота також є у складі. Упаковка герметично закрита, не пошкоджена.
    Покупець
    10.12.2020
    text_comment
    Добрий склад і ефективність. Активна форма діючої речовини. Видчутний ефект.