• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Life Extension, 5-LOX блокатор з ApresFlex, 100 мг, 60 вегетаріанських капсул


    Виробник: Life Extension
    Код товару: LEX-16396
    Наявність: Є в наявності
     ₴1294  ₴1059
    Купити

    Докладно про товар Life Extension, 5-LOX блокатор з ApresFlex, 100 мг, 60 вегетаріанських капсул :

  • Без глютену
  • Без ГМО: сертифікат Non GMO LE Certified
  • Екстракт босвелії наступного покоління
  • Дієтична добавка
  • Було науково показано, що сполуки в екстракті босвелії безпосередньо зв’язуються з 5-LOX, ферментом, який перетворює жирні кислоти в чинники запалення, такі як лейкотриен B4. Сполука босвелії, так звана AKBA, є ключем до цієї корисної дії. Кожна вегетаріанська капсула 100 мг інгібітору 5-LOX з AprèsFlex® стандартизована для забезпечення 20 % активного AKBA з босвелії.

    AprèsFlex® абсорбує на 52 % більше, ніж стандартний екстракт босвелії, та стандартизований для активної сполуки AKBA.

    Інгібітор 5-LOX з перевагами AprèsFlex®

  • Виготовлений з стандартизованого екстракту босвелії (Boswellia serrata)
  • Сприяє нормальній реакції на запалення шляхом пригнічення ферменту 5-LOX
  • Підтримує здоров’я суглобів, здоров’я артерій і здоровий поділ клітин
  • Краще засвоювана босвелія

    Босвелія — це екстракт, який може пригнічувати запальні чинники, підтримуючи здоров’я суглобів і артерій. У цій добавці ми використовуємо стандартизовану форму босвеллії під назвою AprèsFlex®, яка абсорбується в кров на 52 відсотки більше, ніж раніше доступні екстракти босвеллії. Кожна вегетаріанська капсула інгібітора 5-LOX з AprèsFlex® містить 100 мг цього інноваційного екстракту.

    5-ліпоксигеназа (5-LOX) — це фермент, який перетворює жирні кислоти в лейкотрієни. Оскільки рівні 5-LOX згодом збільшуються, надлишок 5-LOX впливає на деякі загальні ефекти нормального старіння.

    Екстракт босвелії інгібує 5-LOX

    Індійське рослина босвелія (Boswellia serrata) містить сполуки, що інгібують 5-LOX, для підтримки здоров’я суглобів і артерій. Босвелія інгібує 5-LOX на клітинному рівні. Наукові дані показують, що з’єднання босвелії під назвою AKBA (3-O-ацетил-11-кето-ß-босвеліева кислота) є ключем до цієї корисної дії.

    Але сполуки босвелії погано всмоктуються в кров. З цієї причини ми використовуємо AprèsFlex®, стандартизовану форму екстракту босвелії. AprèsFlex® абсорбує в кров на 52 % більше, ніж раніше доступні екстракти босвелії.

    Дієтичні фактори збільшують поширеність 5-LOX

    Типова американська дієта збільшує рівень 5-LOX. Продукти, багаті омега-6 жирними кислотами, такі як червоне м’ясо, птиця, яйця та молочні продукти, а також вуглеводи з високим глікемічним індексом, викликають вироблення арахідонової кислоти. Організм виробляє фермент 5-LOX у відповідь на арахідонову кислоту.

    Переваги модуляції 5-LOX

    5-LOX створює з’єднання, подібні лейкотрієнам B4, з арахідонової кислоти. Інгібування лейкотрієну B4 допомагає підтримувати здоров’я суглобів, артерій і тканин. Інгібування 5-LOX також сприяло підтримці здорового поділу клітин на доклінічних моделях.

    Кожна вегетаріанська капсула 100 мг інгібітору 5-LOX з AprèsFlex® стандартизована для забезпечення 20 % активного AKBA з босвелії. Більшості людей потрібна лише одна капсула на день.

    Рекомендації із застосування

    Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці й точно дотримуйтесь інструкцій.

    Щоб пригнічувати фермент 5-ліпоксигеназу, приймайте по одній (1) капсулі на день з їжею або без неї або за призначенням медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), діоксид кремнію, рослинний стеарат.

    Попередження

  • Зберігати в недоступному для дітей місці.
  • Не слід перевищувати рекомендовану дозу.
  • Не слід купувати продукт, якщо зовнішня захисна плівка пошкоджена.
  • Перед прийомом дієтичних добавок проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви проходите курс лікування від захворювання, а також у період вагітності й грудного вигодування.
  • Зберігати в щільно закритій упаковці в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Кількість в 1 капсулі% від добової норми
    Екстракт босвеліі AprésFlex® (Boswellia serrata) (смола камеді) (станд. до 20 % 3–0-ацетил-11-кето-ß-босвелієвої кислоти [AKBA])100 мг**
    ** Добову норму не визначено
    Покупець
    27.03.2022
    text_comment
    Брала по рекомендації нутріціолога, особливого ефекту не помітила. Мала банка
    Покупець
    15.12.2021
    text_comment
    Про даний препарат, а саме про босвелію нового покоління, дізналася з відгуків користувачів. Придбала для допомоги маминим суглобам.
    До цього вже купувала БАД босвелія з куркумою. Мамі сподобався, відчула покращення. Пізніше доповню свій відгук про даний препарат.
    Покупець
    15.02.2022
    text_comment
    Привіт з України ?
    Постійно замовляю босвелію весною і восени для мами, в неї проблема з колінами і кісточкою на правій нозі. Це ЧУДО-БОСВЕЛІЯ!
    Допомогає моїй мамі без аптечних НПЗП позбутися запалення в колінах і зменшує кісточку на нозі на 80%, покращення наступило вже через тиждень, а повністю біль зникла після 4-5 тижнів прийому.
    100%перевага стандартизованої форми босвелії ApresFlex ,що вона на 52%краще всмоктується в кров, ніж інші доступні екстракти босвелії. Пробували іншу фірму, але саме ця працює краще?
    Однозначно рекомендую

    БАЖАЮ ВСІМ МИРНОГО НЕБА ? ТА ЗДОРОВ'Я !
    Покупець
    10.06.2021
    text_comment
    Гарна добавка, якщо у вас є хворі суглоби! Даний комплекс Забезпечує здорову реакцію організму на запалення за рахунок придушення ферменту 5-LOX. Підтримує здоров'я суглобів, артерій та поділ здорових клітин. Загалом і капсули зручні, добре ковтаються із водою. Жодних побочок не було. Рекомендую
    Покупець
    10.04.2020
    text_comment
    Забезпечує здорову реакцію організму на запалення за рахунок придушення ферменту 5-LOX. Підтримує здоров'я суглобів, артерій та поділ здорових клітин.
    Покупець
    07.04.2022
    text_comment
    Босвеллія - це екстракт, який здатний пригнічувати запальні фактори, підтримуючи здоров'я суглобів та артерій. Тут використовується стандартизована форма босвеллії під назвою AprèsFlex, яка всмоктується в кров на 52% більше, ніж доступні екстракти босвеллії. Кожна капсула інгібітору 5-LOX з AprèsFlex містить 100 мг інноваційного екстракту.
    Покупець
    06.08.2018
    text_comment
    Моя мама приймає його від колагенової хвороби. Здається, він ефективний проти запалення. Кількість MMP3 зменшується. Він не підходить для сильного запалення, але, пригнічуючи нормальне запалення, ви можете зменшити тригери, які викликають сильне запалення. Для посилення ефекту необхідно скоротити харчування, що призводить до вироблення арахідонової кислоти. Якщо ви не відчуваєте ефекту, будь ласка, припиніть споживання великої кількості арахідонової кислоти на певний період часу. Запальна конституція — спадковість і дієта. Запалення називається запаленням. Завдяки цьому ви можете зменшити виникнення запалення, пригнічуючи запалення та приймаючи добавки, які відновлюють слизову оболонку.
    Покупець
    06.03.2019
    text_comment
    Я використовував цю запатентовану версію Boswellia serrata для багатьох пляшок. Я хочу думати, що це працює. Є дослідження, які стверджують, що це працює. Але я справді не відчуваю особливої користі, тому я на перерві, замість цього пробую інші добавки. наприклад, риб’ячий жир фірми iherb.
    Покупець
    04.06.2019
    text_comment
    Купила для зняття болю в спині. Вживаю разом з куркумою, імбирем,омегою і задоволена.
    Покупець
    03.11.2021
    text_comment
    протизапальний засіб якість хороша інгредієнт правильний склад чудовий