• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Leven Rose, 100% Organic & Natural, Witch Hazel Toner, 4 fl oz (118 ml)


    Виробник: Leven Rose
    Код товару: LVN-00743
    Наявність: Є в наявності
     ₴1259  ₴1030
    Купити

    Докладно про товар Leven Rose, 100% Organic & Natural, Witch Hazel Toner, 4 fl oz (118 ml) :

  • Природна краса назавжди
  • На 100 % натуральний продукт
  • Без спирту
  • Не містить хімічних речовин
  • Зменшує акне
  • Збалансований рівень pH
  • Не тестується на тваринах
  • Натуральні засоби для догляду

    Ми знаємо, що для вас дуже важливо надати шкірі природний чудовий вигляд тільки за допомогою чистих інгредієнтів.

    З реальними результатами покращення стану вашої шкіри.

    Ми пропонуємо засоби для краси та щоденного догляду за шкірою, які вам дійсно сподобаються, щоб ви могли зробити шкіру здоровою як ніколи.

    Ви заслуговуєте на це.

    У Leven Rose ми знаємо, що догляд за шкірою за допомогою натуральних продуктів — це прояв вашої турботи про себе.

    Ваша природна краса в мандрівці серед натуральних продуктів розкриває чисту красу життя. І ми вважаємо, що ви ніколи не маєте вибирати між тим, що корисно для вас, і тим, що дійсно працює.

    Чисті інгредієнти

    Ви заслуговуєте на те, щоб вірити: у продуктах, які ви наносите на шкіру, немає нічого шкідливого або неприємного, це просто корисні для вашої шкіри інгредієнти.

    Ми використовуємо чисті інгредієнти найвищої якості, щоб ви почували себе краще.

    Рекомендації із застосування

    Facial Toner: Apply on cleansed face as a natural toner for oily skin to balance pH levels, and minimize the appearance of pores.

    Acne Care: Apply to skin daily to treat acne and minimize scarring. Smooth on body to calm irritated skin and treat body acne.

    Інші інгредієнти

    Pure organic rose water, organic witch hazel, organic cucumber water, organic chamomile flower, organic ginseng root & organic calendula flower.

    Попередження

    Storage: Store in a cool dry place, out of direct sunlight.

    For external use only. Keep out of reach of children.
    Покупець
    31.05.2020
    text_comment
    Дюблюет той тонк за його легкий рожевий аромат і освіжаюзе дію. Брала з собою в політ, так в літаку стільно сохне шкіра обличчя і навколо очей.
    Покупець
    23.10.2018
    text_comment
    Я купую вітаміни та мінерали на iherb з 2019 року і ніколи з ними не було проблем. Ціни у них відмінні, а якість продукції – відмінна. Ми витрачаємо трохи більше року на різні товари, і не зможемо купити те саме в Австралії через вартість тих самих продуктів. Гарний час доставки та прийнятна вартість.
    Покупець
    22.06.2022
    text_comment
    Leven Rose – відмінна фірма. До цього користувалася тоніком Rose water цієї фірми. Запах божественний і при цьому натуральний (для тих, хто любить запах троянди), вирівнюється колір шкіри та зникають дрібні прищики. Знаючи про цілющі властивості Гамамелісу, придбала Witch hazel toner, компоненти якого мають на шкіру судинозвужувальну та протизапальну дію, зміцнюють капіляри, сприяє активізації мікроциркуляції крові, завдяки чому звужує пори, справляється з судинною сіткою, набряками та синя. нейтралізують вільні радикали, що руйнують клітини шкіри, прискорюють процеси її регенерації, уповільнюють старіння шкіри. Тільки почала користуватися (чудовий запахроз є). Сподіваюся, що цей новий тонер мені теж сподобається.
    Покупець
    21.02.2019
    text_comment
    Я використовую рожеву воду гамамелісу протягом багатьох років як частину свого щоденного догляду за шкірою. Нещодавно перейшов на цей бренд, тому що бренд, яким я користуюся роками, змінив формулу з додаванням хімічних речовин/ароматів, які викликали роздратування. З іншого боку, цей бренд чистий і має природний аромат, який я відчуваю в безпеці під час використання. Скляна тара також є плюсом на відміну від рожевої води інших брендів, яка є пластиковою.
    Покупець
    19.05.2022
    text_comment
    подобається. дуже освіжає. розмір зручний, щоб тримати руку, і якість теж хороша. він зволожує шкіру. після розпилення ви можете відчути пружність шкіри. шкіра м'яка і ніжна на дотик. не дратував чутливу шкіру моєї дочки.
    Покупець
    18.02.2019
    text_comment
    Має приємний аромат троянди. Я відчуваю себе краще. На дотик він нагадує освіжаючий лосьйон і не має зволожуючої сили, тому після його нанесення нанесіть крем і масло. Оскільки він швидко вбирається, я наніс його багато, і він досить швидко зійшов.
    Покупець
    12.03.2019
    text_comment
    Люблю тонери цієї фірми. Склад натуральний, мало інгредієнтів, але шкіра з ним міняється в кращу сторону.
    Покупець
    11.04.2020
    text_comment
    Це дуже корисно. Я використовував його багато разів і він дуже корисний, а також солодкий, дивовижний і дуже ефективний, а також продукт, цінність якого дивовижна. Раджу вам його використовувати і раджу взяти цей продукт, тому що брала його не раз, мені дуже сподобалося.
    Покупець
    09.06.2020
    text_comment
    Дуже чутливим було те, що зовнішня коробка була загорнута у вініл. Упаковка мила. Коли я відкрив коробку, флакон і спрей були окремо. При розпиленні він має слабкий аромат троянди. Користуватися ним дуже зручно. Я радий, що купив його. Хоча існує багато пластикових контейнерів, безпечно використовувати затемнену пляшку. Він виходить рівномірно у вигляді туману, тому це легше та зручніше, ніж відкривати флакон і змочувати його ватним диском. Я правильно використовую його, коли хочу використовувати бавовняний пакет.
    Покупець
    07.03.2019
    text_comment
    Я використовував цей тонік трохи більше тижня. Я вважаю, що це гарна якість та чудовий розмір за ціною. Я використовував його недостатньо довго, щоб знати, чи має він різницю, але він хороший для чутливої шкіри. Також він чудово пахне.