• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Leven Rose, 100% Pure & Organic Jojoba Oil, 4 fl oz (118 ml)


    Виробник: Leven Rose
    Код товару: LVN-00700
    Наявність: Є в наявності
     ₴1250  ₴1022
    Купити

    Докладно про товар Leven Rose, 100% Pure & Organic Jojoba Oil, 4 fl oz (118 ml) :

  • Олія холодного віджиму
  • Нерафінований продукт
  • На 100 % натуральний продукт
  • Не містить хімічних речовин
  • Не тестується на тваринах
  • Швидко поглинається
  • Натуральні засоби для догляду.

    Ми знаємо, що для вас дуже важливо отримати природну чудову шкіру з використанням чистих інгредієнтів.

    З реальними результатами покращення стану вашої шкіри.

    Ми тут, щоб ви отримали засоби для краси та щоденного режиму догляду за шкірою, які вам дійсно сподобаються, і ви могли б насолоджуватися здоровою шкірою.

    Ви заслуговуєте на це.

    У Leven Rose ми знаємо, що догляд за шкірою за допомогою натуральних продуктів — це прояв вашої турботи про себе.

    Ваша природна краса в мандрівці серед натуральних продуктів розкриває чисту красу життя. І ми вважаємо, що вам ніколи не доведеться вибирати між тим, що добре для вас і тим, що дійсно працює.

    Чисті інгредієнти!

    Ви заслуговуєте на те, щоб вірити: у тому, що ви наносите на шкіру, немає нічого шкідливого чи неприємного, це просто корисні для вашої шкіри інгредієнти.

    Ми використовуємо чисті інгредієнти найвищої якості, щоб ви почували себе краще.

    Рекомендації із застосування

    Волосся: нанесіть кілька крапель олії жожоба від Leven Rose на руки та втирайте у волосся. Нанесення перед сушінням феном зробить волосся блискучим і шовковистим.

    Засіб для зняття макіяжу: нанесіть на ватний диск, щоб видалити макіяж і очистити обличчя.

    Шкіра: нанесіть на шкіру після душу. Олія швидко вбирається, тому після завершення протріть оброблену ділянку, щоб видалити зайве.

    Інші інгредієнти

    100% pure, virgin, organic, cold pressed jojoba oil (simmondsia chinensis).

    Попередження

    Зберігання. Зберігати в сухому та прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів.

    Тільки для зовнішнього застосування. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Покупець
    29.08.2021
    text_comment
    Він має дуже слабкий запах, тому я думаю, що його було б добре нанести. Я купив це, щоб нанести на обличчя. Мені він дуже подобається, тому що він великий і має велику місткість за таку ціну. Коли я наношу краплю на тильну сторону долоні, липкості майже немає, ефект очікуваний, оскільки швидко вбирається. Він упакований у коричневу скляну пляшку, тому я думаю, що він добре закриває світло. Він був добре упакований і отриманий без пошкоджень.
    Покупець
    29.05.2018
    text_comment
    Як масло, яке я продовжую використовувати, я купив цей продукт через хороші відгуки. Аромату майже немає, а ефективність і якість стануть відомі після подальшого використання, але наразі я задоволений. Він добре зволожує в суміші з лосьйоном. Дякую тобі
    Покупець
    24.01.2018
    text_comment
    Якщо ви шукаєте природний і органічний спосіб догляду за своєю шкірою, шукайте не далі, ніж Leven Rose. Їхня олія жожоба ідеально підходить для підтримки зволоженості шкіри та здорового вигляду. Я використовую його вже кілька тижнів і точно можу помітити різницю. Крім того, він доступний і поставляється у великій пляшці, тому вам вистачить на деякий час. 5/5 зірок!
    Покупець
    17.02.2019
    text_comment
    Я використовую цей продукт після того, як вийду з душу. Я наношу 4-7 крапель у свою руку, а потім використовую для хрустування нижньої частини волосся. У мене від природи кучеряве волосся, а нижня частина може бути дуже кучерявою. Поки що я був задоволений! Це частина моєї нічної рутини, і я однозначно рекомендую! Я також використовую його як олію для волосся з кокосовою олією, олією чайного дерева та оливковою олією!
    Покупець
    14.07.2018
    text_comment
    Я спробував безліч різних комерційних кремів і лосьйонів для лікування мого псоріазу, а також натуральні продукти, такі як масло ши і касторова олія. Олія жожоба, здається, одна з небагатьох, яка справді приносить тривале полегшення та зволоження. Жожоба — це олія-носій, яка поглинає токсини з контейнера, тому важливо купувати її лише в скляній пляшці. А - до кінця.
    Покупець
    13.07.2022
    text_comment
    цей продукт дуже гарний, застосування і запах, якість відмінна, розмір упаковки чудовий, користь відмінна, формула корисна для чутливої шкіри, і приємна на вік дорослих , повторювати кожен тиждень, сезон, будь-яка пора року дуже красива, мені дуже подобається. Використовуйте регулярно і ви побачите хороший результат.
    Покупець
    13.05.2022
    text_comment
    Аромату насправді не існує. Використовую в суху і холодну для шкіри погоду. Це дуже добре, і мені також подобається його розмір. Розумна ціна і ефект хороший.
    Покупець
    11.07.2019
    text_comment
    Чудовий нейтральний запах і не надто в'язкий при нанесенні на шкіру. Мені подобається, що він поставляється в тонованому склі, а не в пластиковій пляшці, як інші бренди. Я вважаю, що воно дуже добре служить основою для інших ефірних олій, а крапельниця робить його неймовірно простим у використанні в невеликих кількостях. Трохи має велике значення, тому, незважаючи на те, що пляшечка маленька, її вистачає на деякий час.
    Покупець
    10.09.2022
    text_comment
    Олія жожоба за своєю суттю є воском, який глибоко живить дерму, утворює тонку плівку для утримання вологи. Наношу ввечері на обличчя, включаючи область довкола очей. Має пом'якшувальний та розгладжуючий ефект за рахунок амінокислот. Олія жожоба відмінно підходить для жирної шкіри, так як вона не дає їй виробляти надлишок себуму і допомагає запобігти появі прищів, спричинених забитими порами. Не жирніть шкіру, швидко вбирається. Упаковка зручна. Запах нейтральний.
    Покупець
    03.08.2021
    text_comment
    Він хороший. Я використовував його для свого волосся, і він мені допоміг, і я буду продовжувати його використовувати, щоб побачити наступні результати. Він не має запаху, його розмір і маленька упаковка, він не містить парфумерних олій і зволожує волосся і