• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Leven Rose, 100% Pure & Organic, Carrot Seed Oil, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Leven Rose
    Код товару: LVN-00707
    Наявність: Є в наявності
     ₴1144  ₴936
    Купити

    Докладно про товар Leven Rose, 100% Pure & Organic, Carrot Seed Oil, 1 fl oz (30 ml) :

  • Cold Pressed
  • Unrefined
  • Decreases Sun Damage - Natural Carrot Seed Oil is chocked full of naturally occurring beta carotene, provitamin A, vitamin E, carotenoids, tocopheryl & more. Ideal for mature or dry skin types, as well as damaged and brittle hair. Non-GMO, paraben free, chemical free and all natural. Hexane free, alcohol free, fragrance free, gluten free, nut free and one hundred percent pure. Not combined with any other oils, fillers or additives. Ideal as a natural anti-aging beauty serum - best carrier oil for use with essential oils. Add a few drops to your natural sunscreen for added skin protection.

    Рекомендації із застосування

    Skin: Massage a 1-2 drops amount into palms and apply to face as a night-time moisturizer or add a few drops to your favorite lotions.

    Hair Care: Massage a few drops into scalp before shampooing or add to your conditioner.

    Інші інгредієнти

    100% pure, organic, unrefined cold-pressed, virgin carrot seed oil (daucus carrota).

    Попередження

    Store in a cool dry place, out of direct sunlight.

    Shelf life: 1 year from purchase date.

    For external use only. Keep out of reach of children.

    Покупець
    28.12.2021
    text_comment
    Взяла для інтенсивності загару. Гарний у використанні, але швидко закінчується
    Покупець
    26.12.2018
    text_comment
    Мені дуже сподобалася текстура, але я помітив, що вона більше підходить для шкіри тіла і волосся, а ось для обличчя, особливо для жирної та змішаної шкіри.Він може більше підійти для чутливої, нормальної та сухої шкіри, особливо взимку та восени і вітри, які сушать шкіру, і якщо шкіра схильна до прищів, його використання потрібно зменшити, але взагалі я його люблю тому що він у формі крапель і кошти Запах і текстура підходить і його використання просте т.к. він у формі крапель, тому кількість можна контролювати належним чином.Найчудовіший зволожувач і його текстура більше підходить для тіла, є натуральним і не містить парфумів, тому він більше підходить для здоров’я шкіри.
    Покупець
    26.11.2021
    text_comment
    Використовую в косметику
    Покупець
    26.09.2021
    text_comment
    Рекомендую!
    Покупець
    26.02.2021
    text_comment
    Супер
    Покупець
    19.12.2018
    text_comment
    Мені не подобається цей невимовно солодкий запах печеної картоплі, тому повторюватися не буду. Я в основному використовував його, коли проводив час вдома, тому що це масло, яке також можна використовувати як сонцезахисний крем влітку. Це добре, тому що ви можете використовувати засоби для догляду за шкірою вдома для захисту від УФ-променів, але я не думаю, що це підходить для людей, яким не подобається цей аромат.
    Покупець
    19.02.2019
    text_comment
    Я використовую це масло разом зі своїм щоденним зволожуючим кремом. Просто додайте 3 краплі в лосьйон або крем і нанесіть на обличчя, шию і декольте. Особливо якщо ви шукаєте насичений крем для обличчя, цей метод досить ефективний. Завдяки цій олії моя шкіра стає зволоженою та надає їй гарного сяйва. Чудово підходить для чутливої шкіри.
    Покупець
    13.09.2018
    text_comment
    Містить натуральний SPF для захисту фарбованого волосся від вицвітання на сонці. Я фарбую волосся хною, тому використовую свій домашній шампунь і кондиціонер у поєднанні з олією насіння червоної малини, яка багата натуральним SPF, і змішую з іншими ЕО. Я вдячний за можливість купувати дороге масло за розумною ціною. Багато порцій. Олія насіння моркви також ефективна для усунення плям на обличчі. Існує багато комбінацій EO та олій-носіїв, але одним із прикладів є додавання 2 крапель ладану, 1 краплі сандалового дерева, 1 краплі насіння моркви та олії жожоба до 10-мілілітрової пляшки, закрийте її кришкою та добре струсіть. Сандал — це густа олія, тому я думаю, що цей приклад для сухої шкіри.
    Покупець
    10.12.2020
    text_comment
    У деяких відгуках говорилося, що запах не дуже хороший, але я не проти. Кажуть, що олія насіння моркви захищає від ультрафіолетових променів, тому я наношу її після ранкового нанесення лосьйону, оскільки вона також виконує функцію зволожуючого крему. Я іноді мазала його 4-річній дитині, але роздратування шкіри не було. Розмір невеликий, але його вистачає досить довго, оскільки ви використовуєте лише 2-3 краплі за раз.
    Покупець
    10.11.2020
    text_comment
    Досить не поганий