• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • La Tourangelle, Fleur De Sel Almond Butter, 16 oz (454 g)


    Виробник: La Tourangelle
    Код товару: LAT-69537
    Наявність: Є в наявності
     ₴1478  ₴1210
    Купити

    Докладно про товар La Tourangelle, Fleur De Sel Almond Butter, 16 oz (454 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Tbsp (32 g)
    Servings Per Container: About 14
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 190
    Total Fat 17 g 22%
    Saturated Fat 1.5 g 8%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol0 mg 0%
    Sodium140 mg 6%
    Total Carbohydrate 7 g 3%
    Dietary Fiber 3 g 11%
    Total Sugars 2 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein 7 g
    Vit. D 0 mcg 0%
    Iron1 mg 6%
    Calcium85 mg 6%
    Potas. 225 mg 4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    27.03.2020
    text_comment
    Зазвичай я не купую арахісове масло, якщо говорити про горіхове масло, але випадково знайшов його в продажу і купив. Несолодке мигдальне масло. Адже він був ароматніший і смачніший за арахіс. Горіхове масло складно приготувати в домашніх умовах. Я не так багато використовую, і я хотів би купити його знову, якщо він надійде в продаж.
    Покупець
    25.02.2021
    text_comment
    Супер
    Покупець
    23.09.2021
    text_comment
    Рекомендую, бо дуже смачно. На сніданок намазую на хліб. Він органічний, тому якість ідеальна. Я думаю, що розмір великий і вартість хороша. Хочу повторити
    Покупець
    23.04.2020
    text_comment
    З мигдалю та солі! Хочеться трохи солодощі, щоб нанести це на хліб, тому іноді додаю мед або кленовий сироп залежно від настрою. Може бути корисним для тих, кому не потрібно солодощі!
    Покупець
    19.07.2018
    text_comment
    На початку, виходячи з коментарів і похвал, я взяв тостер, і я не буду приховувати від вас, що це міфічна і красива річ, і я знайшов цей наклеп, але дивно те, що це красивіше і красивіше, ніж жаровня, і її текстура. Для мене це красивіше, ніж тостер, звичайно, жаровня, яка є смаженою по-французьки та солоною Fleur de Sel.
    Покупець
    17.12.2021
    text_comment
    Пристойна ціна на мигдальне масло, але воно не є ані сирим, ані органічним і, незважаючи на флюр де сель, здається, що йому трохи бракує смаку. Але нелегко знайти мигдальне масло CRUNCHY, тому ціна прийнятна
    Покупець
    05.11.2019
    text_comment
    Із двох варіантів мигдальної пасти мені сподобалася та, що без солі. В обох пастах смак смаженого мигдалю яскраво виражений, але в солоному варіанті він більш згладжений, а післясмак перебитий досить грубою солоністю. Солона більш темна за кольором, в масі коричнево-мідного відтінку добре видно темніші і червоні цятки. Паста розшаровується, і її важко перемішувати. Банка із тонкого пластику, легко здавлюється рукою. Загалом і вважаю, що дебют вдався, і ми купуватимемо не тільки різні масла під цією маркою, але ще й пасти, хто солону, а хто просто смажену. Можна вибрати будь-який смак.
    Покупець
    04.10.2018
    text_comment
    Мигдальна паста дуже смачно. паста дуже калорійна. Але її вживання позитивно позначається на роботі серцево-судинної та нервової системи, органів шлунково-кишкового тракту, дозволяє покращити стан шкіри, волосся та нігтів, зміцнити імунітет і навіть дозволяє знизити вагу.