• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • L.A. Girl, Set it! Clear Brow Gel, Clear, 0.08 fl oz (2.5 ml)


    Виробник: L.A. Girl
    Код товару: LAG-96390
    Наявність: Є в наявності
     ₴755  ₴617
    Купити

    Докладно про товар L.A. Girl, Set it! Clear Brow Gel, Clear, 0.08 fl oz (2.5 ml) :

  • Add Natural Definition to Brows
  • Sets, Defines & Holds Brows in Place
  • Set It! Clear Brow Gel sets brows up to look their best. The lightweight, fragrance-free formula brushes brows into place with a natural hold that never feels sticky or stiff. The precision wand is universally practical for all types of brows to give you total control. Apply after your favorite brow product to lock in color, or on natural makeup days, brush brows in place for a fuss-free, on the go look. Now everyday can be a good brow day.

    Рекомендації із застосування

    Application/Usage: Apply product to brows & shape as desired. Use spoolie to brush & blend out.

    Інші інгредієнти

    Water (aqua), alcohol, butylene glycol, vp/va copolymer, triethanolamine, phenoxyethanol, carbomer, ethylhexylglycerin, disodium edta, panthenol, tocopherol.

    Попередження

    If irritation occurs, discontinue use.

    Покупець
    30.11.2020
    text_comment
    У мене густі брови, тому мені потрібно нанести пару шарів, щоб вони залишалися на місці. він легкий і простий у використанні. консистенція схожа на рідкий гель. Я був здивований розміром, оскільки упаковка розміром з туш, але розмір самої щіточки хороший і маленький. його прозорий колір і мінімальний запах. не очікуйте, що це дасть вам мильні брови, але добре утримає ваші брови.
    Покупець
    28.01.2021
    text_comment
    Для мене дуже корисний продукт, спочатку я використовувала його тільки для брів, а потім компанія сказала, що його можна використовувати і для волосся. Продукт має приємний запах, хороша якість за дуже доступною ціною. Продукт підходить для будь-якого віку. Колір гелю прозорий. Шортер рекомендує спробувати і купити
    Покупець
    26.12.2018
    text_comment
    Мені дуже сподобався, розмір чудовий, упаковка божевільна, простий у використанні, колір дуже солодкий і немає Не значні зміни.го запаху
    Покупець
    19.01.2021
    text_comment
    Так що я злякався, коли вперше використовував, чи це не змусить мої брови впасти через клей, але, на щастя, я помилявся, він зберігає паличку для брів і в хорошій формі, особливо під час макіяжу. Немає конкретного запаху, чесно кажучи, що добре. Щиро рекомендую, якість неймовірна!
    Покупець
    16.04.2019
    text_comment
    Щіточка хороша, але установка брів легка, тому ви не відчуваєте, що вас оточує щось у ваших бровах
    Покупець
    15.04.2021
    text_comment
    Сподобалось!
    Покупець
    06.08.2019
    text_comment
    Колір, текстура та покриття цього продукту вражають. Посилка доставляється всього за тиждень. Розмір менше очікуваного. Але якість працює добре і підходить для щоденного використання. Брудні брови більше не хвилюють, це перевага, яку я отримав від цього. Взагалі немає шкідливого запаху.
    Покупець
    05.12.2021
    text_comment
    Використання велике, якісне, великий обсяг, довговічність велика, запах приємний, ніжний, текстура волога, вологість висока, зимовий сезон ніжний, формула унікальна, користь велика , упаковка достатня
    Покупець
    05.06.2021
    text_comment
    Гарна упаковка та консистенція, висихає прозоро та не хрустить. Щіточка дуже маленька, тому для кожної брови потрібно трохи часу. Напевно, я б не купив його повторно, тому що я віддаю перевагу більшому аплікатору у формі щіточки, щоб його було потрібно лише 2 рухи. Здається, не має запаху, що добре.
    Покупець
    04.09.2021
    text_comment
    Він ефективний на тонкому волоссі, але не настільки на густому текстурованому волоссі. Щіточка проста у використанні, але вона не надає надовго розчесаних брів. Його потрібно підправити через кілька годин. Склад правильний, без запаху. Але потребує додаткових удосконалень на утриманні, яке воно дає.