• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • L.A. Girl, Shockwave Neon Eyeliner, Fresh, 0.04 oz (1.2 g)


    Виробник: L.A. Girl
    Код товару: LAG-65736
    Наявність: Є в наявності
     ₴639  ₴523
    Купити

    Докладно про товар L.A. Girl, Shockwave Neon Eyeliner, Fresh, 0.04 oz (1.2 g) :

  • Up to 16 Hour Wear Water-Resistant
  • You might want to take a seat before you swatch, because the Shockwave Neon eyeliner will have you shook. Shockingly vivid colors glide on creamy pigment with a full-coverage finish that lasts up to 16 hours. Add a bold pop of color to electrify your look or go full neon for all eyes on you. The soft plastic pencil can be sharpened with a sharpener for precise application every time.

    You’ve never seen neon done like this. Vivid, Neon Shades Smudge-Proof Glide On Gel Eyeliner.

    Інші інгредієнти

    Methyl trimethicone, polyethylene, trimethylsiloxysilicate, octyldodecanol ozokerite, synthetic fluorphlogopite, acrylates/dimethicone copolymer, disteardimonium hectorite, propylene carbonate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate.

    May contain: titanium dioxide (ci 77891), blue 1 lake (ci 42090), yellow 5 lake (ci 19140).

    Попередження

    If irritation occurs, discontinue use.

    Покупець
    30.04.2022
    text_comment
    Без запаху. Ідеальний колір, приємна текстура та легкість нанесення. Важко вдосконалити.
    Покупець
    20.10.2018
    text_comment
    Я ЛЮБЛЮ LA GIRL, дуже дякую за це, все, що я хочу, такий кремовий, не тягне шкіру, просто ковзає по шовковисто-гладкій текстурі такий м’який і чудовий. Вибір розміру кольору ідеально зручний Я використовую його для графічних підводок під підводками для очей усе Наступного разу я хочу взяти чорний, у нього не буде запаху
    Покупець
    19.08.2020
    text_comment
    Дуже м'який. Колір такий, як і на фото. Стійкий на шкірі. Подивимося як буде на слизовій під очима
    Покупець
    17.01.2020
    text_comment
    Запах у олівця нейтральний. Колір дуже сподобався. У використанні дуже зручний, тому що наноситися легко і так само без проблем наноситися на нижню внутрішню повіку. М'яка текстура олівця. Триматись весь день, не тече, не розмазується. Проблеми змити його теж немає. Відмивається добре умивалкою для обличчя, а міжвікові залишки легко добиваю тоніком. Якістю справді задоволена.
    Покупець
    14.03.2018
    text_comment
    Якість продукту приголомшлива, розмір упаковки середній, покриваність висока, простий у використанні, не потрібно вказувати, колір тримається довго і не тьмяніє, і використання підходить для сльозотечі, текстура м'яка, підходить для чутливих очей, немає жодних побоювань. Дуже рекомендую
    Покупець
    13.10.2022
    text_comment
    О ну це просто бомба, як же я довго шукала щось схоже, тримається залізобетонно на нижньому столітті, не розтікається, а колір просто космос, яскравий насичений, для літа взагалі саме те, але і взимку можна порадувати себе і створити святковий макіяж
    Покупець
    07.08.2019
    text_comment
    Колір приємний і яскравий, приємна м'яка текстура і легко наноситься, не викликає алергічної реакції, не розмазується і досить довго тримається. Я наніс повторно через 6 годин, щоб зберегти яскравий колір, але він виглядав гарно, навіть коли зів’яв. Мені дісталися всі 3 кольори, як і було в продажу, всі кольори точно такі ж, як і ручка олівців. Мені б хотілося, щоб у них було більше кольорів (наприклад, рожевий або бірюзово-блакитний). Я люблю барвисті підводки для очей!
    Покупець
    07.08.2019
    text_comment
    Колір хороший, колір такий, яким ви його бачите, а м’яке ядро дає змогу легко писати. Особливого колапсу немає і триває добу. Він не зніметься, якщо його не потерти влітку. Це робить ваш колір очей красивим.
    Покупець
    05.07.2019
    text_comment
    Красивий світло-блакитний колір підходить для молодих дівчат, підходить розмір, красива фактура
    Покупець
    04.06.2022
    text_comment
    Абсолютно чудовий колір! Це вражає. Композиція настільки гладка та кремова, і вам достатньо одного чи двох рухів для справді потужної лінії. Чудове співвідношення ціни та якості. Не можете побити ціну, якщо вам потрібен простий графічний ефект лінії. Проста термоусадочна упаковка.