• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • L.A. Girl, Shockwave Neon Eyeliner, Blackout, 0.04 oz (1.2 g)


    Виробник: L.A. Girl
    Код товару: LAG-65740
    Наявність: Є в наявності
     ₴639  ₴523
    Купити

    Докладно про товар L.A. Girl, Shockwave Neon Eyeliner, Blackout, 0.04 oz (1.2 g) :

    You might want to take a seat before you swatch, because the Shockwave Neon eyeliner will have you shook. Shockingly vivid colors glide on creamy pigment with a full-coverage finish that lasts up to 16 hours.

    Add a bold pop of color to electrify your look or go full neon for all eyes on you. The soft plastic pencil can be sharpened with a sharpener for precise application every time. You’ve never seen neon done like this.

    Vivid, Neon Shades Smudge-Proof Glide On Gel Eyeliner Up to 16 Hour wear Water-Resistant Soft Plastic Can Be Sharpened FDA Approved for the Eye Area Ophthalmologist Tested & Paraben Free.

    Інші інгредієнти

    Methyl trimethicone, polyethylene, trimethylsiloxysilicate, synthetic fluorphlogopite, octyldodecanol, ozokerite, acrylates/dimethicone copolymer, disteardimonium hectorite, propylene carbonate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate. may contain / peut contenir: iron oxides (ci 77499), black 2 (ci 77266), ferric ammonium ferrocyanide (ci 77510).

    Попередження

    If irritation occurs, discontinue use.

    Покупець
    29.04.2022
    text_comment
    Без токсичних речовин, делікатний і зручний. Трохи розмазано і невелика кількість
    Покупець
    28.06.2022
    text_comment
    Підводка для повік відмінної якості, високої якості та гарантії. Перевагою є формування очей з яскравими та красивими кольорами, повне та чудове покриття та тривалий час. Менше ніж на місцевому ринку
    Покупець
    22.10.2021
    text_comment
    Раджу!
    Покупець
    17.01.2020
    text_comment
    Запах у олівця нейтральний. Колір дуже сподобався. У використанні дуже зручний, тому що наноситися легко і так само без проблем наноситися на нижню внутрішню повіку. М'яка текстура олівця. Триматися весь день, не тече, не розмазується. Проблеми змити його теж немає. Відмивається добре умивалкою для обличчя, а міжвікові залишки легко добиваю тоніком. Якістю справді задоволена.
    Покупець
    11.06.2020
    text_comment
    Дуже чудовий, простий у використанні, легкий на запах, підходить, розмір, підходить, якість, чудова, упаковка, відмінний, вік, підходить для всіх, унікальна формула, користь, чудовий, не чутливий, зволожуючий, підходить, відповідне харчування, ціна, дуже дешево і підходить для ефекту
    Покупець
    07.09.2021
    text_comment
    Він дуже гладкий, і ви можете плавно малювати підводку. Ви можете розмити його відразу після нанесення, але через деякий час він буде щільно прилягати і не зніметься, навіть якщо його потерти. Він схожий на крем для формування очей Clinique.
    Покупець
    05.04.2019
    text_comment
    Лайнер був захоплений деякими ютуберами, тому я подумав, що спробую. Мені подобається він дуже чорний, але, на жаль, він трохи розмазується.
    Покупець
    04.05.2021
    text_comment
    Солодкий.Перше використання сподобалося.Легко,якість солодка.Продукт дещо кремовий,кольор темно-чорний,консистенція солодка.
    Покупець
    03.09.2021
    text_comment
    Він зручний у використанні, гладкий і має приємну текстуру, завдяки чому легко малювати підводку. Кришка упаковки також щільно прилягає, щоб серцевина підводки не висихала. Я наношу лінію чорного кольору на очі, і це виглядає легко, і мені це подобається.
    Покупець
    02.09.2020
    text_comment
    Хороша якість Хороший інгредієнт Запах Хороший Хороший запах Високий догляд Хороший аромат, який простий у використанні з високою якістю та повним розміром 18 вік без упаковки з дивовижними перевагами та складом низька чутливість і ніжність низька частота занепокоєння Високе дозування інгредієнтів Смак вау Легке використання Хороший розмір Хороша упаковка Перевага вау Вік Легка подача Частота легка Гарна дієта Гарний смак