• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • L.A. Girl, Pro Conceal HD Concealer, Medium Beige, 0.28 oz (8 g)


    Виробник: L.A. Girl
    Код товару: LAG-96978
    Наявність: Є в наявності
     ₴642  ₴525
    Купити

    Докладно про товар L.A. Girl, Pro Conceal HD Concealer, Medium Beige, 0.28 oz (8 g) :

  • Corrector
  • HD. High-Definition Concealer
  • L.A. Girl's HD Pro Concealers are crease-resistant with opaque coverage in a creamy, yet lightweight texture. The long-wearing concealer formula camouflages darkness under the eyes, redness and skin imperfections. Our concealers provide complete, natural-looking coverage, even skin tones, cover dark circles and minimize fine lines around the eyes.

    Рекомендації із застосування

    Choose a color one or two shades lighter than your complexion. Apply to clean, makeup-free skin with a brush or fingertip for best results. Top with loose powder to set. Reapply if necessary. Try blending a couple of shades together for the perfect match. This multitasking concealer is perfect for contouring & highlighting.

    Інші інгредієнти

    Water (aqua), cyclopentasiloxane, beeswax (cera alba), stearyl dimethicone, isododecane, cetyl ethylhexanoate, microcrystalline wax (cera microcristallina), cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone glyceryl laurate, polyglyceryl-4 oleate, mica, disteardimonium hectorite, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, tocopheryl acetate, ascorbyl palmitate, propylene glycol, chamomilla recutita extract, propylene carbonate, sodium hyaluronate. May contain: iron oxide (ci 77491, ci 77492, 77499), titanium dioxide (ci 77891).

    Покупець
    31.01.2021
    text_comment
    Супер. буду замовляти ще обов'язково
    Покупець
    30.08.2020
    text_comment
    Хороша якість, інгредієнти, запах, без користі, і розмір в упаковці за свою ціну хороший. Користь відома, якщо він органічний. Він ніжний, але я не бачив, щоб я був чутливий до нього, і я не знала складу. Ви відповідаєте опису. Зволоження. Зволожує від душі, особливо в зимовий сезон. Варто кожного ріала
    Покупець
    23.04.2020
    text_comment
    З консилерів, які мені до душі, вони легкі та щоденні, і їх не потрібно наносити як основу, тому що вони виглядають дуже природно на шкірі, особливо якщо ви правильно оціните свою оцінку, але якщо у вас сильний ореоли, це не охопить їх повністю.
    Покупець
    21.07.2020
    text_comment
    Хороший консилер, затемнення для моєї світлої шкіри. Можливо влітку підійде краще. Маю такий же але порцеляновий -він чудовий.
    Покупець
    18.02.2021
    text_comment
    Дівчата, він і градус чистий бежевий, такий же градус, корисний як корсет, у нього щось має бути, все помаранчеве, розмір маленький, палець великий, як його використовувати на кільцях, але він повинен мати щось лише для просвітлення.
    Покупець
    17.07.2019
    text_comment
    Чудовий консилер, добре перекриває недоліки. Не пробивається крізь тональний. Не забиває пори.
    Покупець
    15.12.2020
    text_comment
    Добре.
    Покупець
    15.11.2018
    text_comment
    Мені подобається цей консилер, я використовую його з тих пір, як отримав його. Мені сподобався колір, відтінок і текстура, і він був добре упакований. Це допомагає моєму тональному крему досягти повного покриття. Обов'язково буду замовляти ще. Хороший запах теж, ідеально підходить для мого поєднання макіяжу, приховує мій біль
    Покупець
    13.10.2022
    text_comment
    О, скажи йому, щоб він мене врятував. Немає жодної марки, яку я б не спробував для своїх хворобливих ореолів, і, чесно кажучи, він не працює для мене, якщо я не надягаю його і не прикладаю його до себе, не відкриваю ступінь, а потім Wet і Дикий порошок і виправити його і приховати кола і ніколи не планувати з пудрою, і колір чудовий для тих, хто люблю мене, їхні темні кола,,,,,, і любиш те, що ти є. Ви бачите все, що закінчується, замовте два, два, і так далі, а розміру вам вистачить на час і ніякого запаху!
    Покупець
    11.02.2021
    text_comment
    Дійсно дуже чудовий, він використовується для волосся і шкіри, інгредієнти дуже чудові і якість висока, а кількість пристойна. Упаковка красива. Користь для всіх людей, навіть для нігтів, і для покращення шкіри проти дерматит Містить колаген і смак дуже смачний і відповідний за ціною.