• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • L.A. Girl, Pro Conceal HD Concealer, Beautiful Bronze, 0.28 oz (8 g)


    Виробник: L.A. Girl
    Код товару: LAG-96987
    Наявність: Є в наявності
     ₴642  ₴525
    Купити

    Докладно про товар L.A. Girl, Pro Conceal HD Concealer, Beautiful Bronze, 0.28 oz (8 g) :

  • Corrector
  • HD. High-Definition Concealer
  • L.A. Girl's HD Pro Concealers are crease-resistant with opaque coverage in a creamy, yet lightweight texture. The long-wearing concealer formula camouflages darkness under the eyes, redness and skin imperfections. Our concealers provide complete, natural-looking coverage, even skin tones, cover dark circles and minimize fine lines around the eyes.

    Рекомендації із застосування

    Choose a color one or two shades lighter than your complexion. Apply to clean, makeup-free skin with a brush or fingertip for best results. Top with loose powder to set. Reapply if necessary. Try blending a couple of shades together for the perfect match. This multitasking concealer is perfect for contouring & highlighting.

    Інші інгредієнти

    Water (aqua), cyclopentasiloxane, beeswax (cera alba), stearyl dimethicone, isododecane, cetyl ethylhexanoate, microcrystalline wax (cera microcristallina), cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone glyceryl laurate, polyglyceryl-4 oleate, mica, disteardimonium hectorite, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, tocopheryl acetate, ascorbyl palmitate, propylene glycol, chamomilla recutita extract, propylene carbonate, sodium hyaluronate. May contain: iron oxide (ci 77491, ci 77492, 77499), titanium dioxide (ci 77891).

    Покупець
    29.04.2019
    text_comment
    Купувала на основі контуру, він солодкий за свою ціну, але розтушовується не швидко, але вам вистачає його крапельки і його практична форма для окреслення, особливо носика, люблю розбавляти з другим консилером, щоб він швидше змішався зі мною, і тому що якщо він висихає, то не змішується взагалі.
    Покупець
    27.04.2020
    text_comment
    Це дійсно гарний продукт, але мене хвилює упаковка, тому що вона не така гігієнічна, і ви не можете контролювати кількість, яка виходить, оскільки це стискаюча трубка з наконечником пензля. Колір відтінку гарний на середніх і світлих тонах шкіри. Він чудово розтушовується і не висихає матовим, що мене хвилювало. Запаху також немає.
    Покупець
    24.04.2021
    text_comment
    Гарний, солодкий, як контур, або якщо у вас є кола і ваша шкіра темна, нанесіть його, а потім консилер, який світліше вашої шкіри.
    Покупець
    23.01.2020
    text_comment
    Запах прийнятний, зручний у використанні, якість висока, розмір невеликий, підходить для носіння в сумці, вік 33 роки, упаковка невелика, формула легка текстура і просте покриття.
    Покупець
    22.01.2021
    text_comment
    Так багато ютуберів використовують це як контур, і OMG, це справді прекрасна якість, дивовижна, без запаху, колір приємний, якщо ви хочете мати бронзовий поцілунок сонця. має кремово-водянисту текстуру. Покриття добре і дає дуже природний вигляд
    Покупець
    20.08.2021
    text_comment
    Він не має запаху, його легко використовувати, але я отримав більшу кількість, ніж мені потрібно, його колір дещо темний, тому він може більше пасувати до пшениці, змішування дещо просте, але я спробував інші типи змішування, це було простіше, ніж це
    Покупець
    17.08.2019
    text_comment
    чудова якість продукту. це справді працює як задумано. Незабаром обов'язково отримаєте більше! Дуже дякую за це. він був виготовлений з високоякісних інгредієнтів. Крім того, упаковка та розміри були ідеальними. все хороша якість. я з нетерпінням чекаю придбання ще одного!
    Покупець
    12.06.2021
    text_comment
    Смак чудовий, інгредієнти здорові, хороша дієта. Чудовий склад, смачний і корисний, і кожен раз, коли я його замовляю, коли вперше відкриваєш коробку, ти бачиш шар олії . вони змішали олію з арахісом, після використання, потрібного розміру, ароматичні олії , відмінна ціна, якість не має собі рівних. Тип, який мені подобається, заспокійливий. Упаковка красива і не викликає занепокоєння щодо користі. Це найкращий і практичний пензель Real Techniques. Звичайно, лаванда добре- відомий своїми перевагами. Я рекомендую його.
    Покупець
    06.10.2019
    text_comment
    Його текстура важка. Перше, що ви наносите, його потрібно розтушувати. Використовуйте як контур. Його колір коричневий, як Nutella, і важкий. Досить невеликої кількості. Після злиття колір стає лише рівним і легкий на шкірі.Розмір підходить за ціною,якість чудова,покриття чудове.
    Покупець
    01.09.2018
    text_comment
    Я перепробувала багато консилерів, але LA girl дійсно найстійкіший. Застосування: використовую як праймер для закріплення тіней (закріплюю на 8 годин). І використовуйте бронзовий колір, щоб контурувати та підтвердити це. Розмір упаковки відмінний за таку ціну і кількість велика, покриває міцне, але іноді потрібно більше одного шару. Текстура трохи важка, тому я не люблю наносити його під очі, бо відчуваю зморшки навіть після зволоження.