• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Koelf, гідрогелеві патчі для очей з перлами й маслом ши, 60 шт.


    Виробник: Koelf
    Код товару: KOF-80262
    Наявність: Є в наявності
     ₴938  ₴767
    Купити

    Докладно про товар Koelf, гідрогелеві патчі для очей з перлами й маслом ши, 60 шт. :

  • Олія ши Koelf
  • Чарівні патчі для очей
  • Рекомендації із застосування

    Очистьте шкіру. Нанесіть тонік. Нанесіть патчі на 20–30 хвилин. Видаліть патчі.

    Інші інгредієнти

    Вода, гліцерин, хлорид кальцію, бутиленгліколь, камедь ріжкового дерева (Ceratonia siliqua), ксантанова камедь, ірландський мох (Chondrus crispus) (карагінан), олія ши (Butyrospermum parkii) (1 %), гідроксиетилцелюлоза, ПЕГ-60 гідрогенізована рицинова олія, спирт, порошок із перлів (0,05 %), двонатрієва ЕДТК, екстракт кореня шоломниці байкальської (Scutellaria baicalensis), екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis), екстракт хауттюйнії серцеподібної (Houttuynia cordata), екстракт полину (Artemisia vulgaris), екстракт плодів юдзу (Citrus junos), 1,2-гександіол, каприлілгліколь, етилгексаденіол, екстракт кісточок грейпфрута (Citrus grandis), екстракт стебла бамбука (Bambusa textilis), екстракт листя сосни болотної (Pinus palustris), хлорфенезин, феноксиетанол, метилпарабен, ароматизатор. 

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі виникнення ознак подразнення, свербіння та висипань припиніть використання.

    Покупець
    31.07.2022
    text_comment
    Пакунки чудової якості, і ви можете використовувати його де завгодно та коли завгодно, він не рухається та дуже добре тримається на очах! Ви можете готувати, прибирати, навіть працювати, робити інші дуже корисні речі, щоб покласти їх перед сном або після пробудження. Крім того, запах хороший і дуже ніжні плями!
    Покупець
    29.05.2020
    text_comment
    Хороші патчі, я відчуваю тонус на шкірі після першого використання. Моя скарга полягає в тому, що вони ковзають вниз, тому мені потрібно тримати голову в одному положенні під час їх використання. Через 10 хвилин я відклав їх, і моя шкіра почервоніла, але потім незабаром зникла, це просто ознака того, що пластирі діють.
    Покупець
    29.05.2019
    text_comment
    Чудові патчі, неймовірний ніжний запах. Велика упаковка, гарно зволожує чутливу шкіру під очима. Якість на висоті, зручне користування, підійде для будь якого віку. Користь від використання незаперечна. Користуватися дуже зручно, розмір упаковки дуже великий. Підійде
    Покупець
    29.01.2021
    text_comment
    Суперові патчі для шкіри навколо очей
    Зменшують темні кола під очима, усувають набряки, розгладжують дрібні зморшки
    Покупець
    26.05.2018
    text_comment
    Натрапили на нові патчі на цьому сайті, вирішили взяти по знижці і не помилилися, хороші, з маслом ши, добре живлять шкіру - рекомендую!
    Покупець
    18.03.2019
    text_comment
    любитель патчів, замовляю на постійній основі, ці вперше, відпишуся як випробуваю, дуже гарний перлинний колір патчів
    Покупець
    13.08.2022
    text_comment
    особливого зволоження не дають, але дуже добре видаляють ранкові припухлості. не злазять із потрібної зони. без запаху. підійшли для чутливої шкіри. алергії не викликали. буду повторювати.
    Покупець
    13.04.2020
    text_comment
    Це дуже допомагає здути та зволожити. Я використовую його в безсонні дні. Перший день трохи підгорів, коли я його надягала, але м’яка і не залишаю слідів роздратування. Спробую тримати їх у холодильнику, мабуть, вони будуть ще ефективніші.
    Покупець
    12.06.2018
    text_comment
    Найкращі патчі, які я колись використовувала! Дуже добре зволожують шкіру під очима, погляд одразу свіжіший! через 20 хвилин використання стають тонкими, тобто шкіра гарно вбирає вологу з них. Спочатку трохи сповзали, бо багато рідини в банці, але це зовсім не затьмарює їхню якість!
    Покупець
    08.10.2020
    text_comment
    Дуже гарні патчі. Приємний запах. Класна якість гідрогелю. Зберігаю у холодильнику для кращого ефекту. Ці патчі знімають набряки. Відбілювання під очами не помітила. Взагалі дуже сподобалися. Будьте гарними і красиві!