• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • KLAVUU, Nourishing Care Lip Sleeping Pack, 0.70 oz (20 g)


    Виробник: KLAVUU
    Код товару: KLV-36168
    Наявність: Є в наявності
     ₴1092  ₴894
    Купити

    Докладно про товар KLAVUU, Nourishing Care Lip Sleeping Pack, 0.70 oz (20 g) :

    The lip sleeping pack help to keep your lips feel moist and smooth by 3 types of high nutritional vegetable oil.

    Рекомендації із застосування

    Before going to bed at night, apply an adequate amount on the lips. You can also apply whenever your lips feel dry.

    Інші інгредієнти

    Polybutene, dipentaerythrityl hexahydroxystearate/hexastearate/hexarosinate, diisostearyl malate, octyldodecanol, ricinus communis (castor) seed oil, methyl hydrogenated rosinate, ceresin, synthetic wax, copernica cerifera (carnauba) wax, persea gratissima (avocado) oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, pearl extract, hydrogenated castor oil, ethylene/propylene copolymer, beeswax, disteardimonium hectorite, tocopherol, propylene carbonate, water, butylene glycol, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, dehydroacetic acid, fragrance(parfum).

    Попередження

    Caution

    For external use only. Do not use on damaged skin. If signs of irritation or rash occurs discontinue immediately. Avoid the product from excess heat or direct sunlight.
    Покупець
    30.12.2018
    text_comment
    мені дуже подобається, наскільки гладкою та шовковистою ця маска для губ є єдиною проблемою, тому що вона така гладка, що недовго тримається на губах
    Покупець
    27.07.2022
    text_comment
    Пахне він просто божественно! В порівнянні з Laneige mask для губ наче трошки більш в'язкий. Але зволожує так само добре і по ціні дешевший.
    Пахне карамелькою
    Покупець
    25.01.2019
    text_comment
    Маю вже дві баночки. Розмір маленький, але його достатньо якщо брати до уваги, що це для зволоження.
    Губи після використання гель-крему доглянуті та без тріщин.
    Якістю задоволена. На висоті.
    Покупець
    24.10.2022
    text_comment
    Нічого особливого, легкий, солодкий запах. Використання: до ночі Якість: гарна Переваги: не помічено різниці Упаковка: скляна банка на гвинт Розмір: маленький Вік: 35 Губи: не дуже сухі Зволоження: так Текстура: як вазелін, дуже густа і липка Без spf
    Покупець
    22.02.2019
    text_comment
    Має дуже ніжний ванільний аромат. Продукту багато, і його легко поширювати. Після надягання тримається довго.
    Покупець
    16.04.2020
    text_comment
    Це досить хороший крем для зволоження губ, я страждаю від сильної сухості і користуюся ним не тільки на ніч, а практично протягом дня. Мені подобається консистенція, я не відчуваю ніякого аромату і рекомендую. Що мені не сподобалося, так це нанесення, нульове практичне та гігієнічне, у ньому навіть немає аплікатора, щоб приймати продукт, як інші.
    Покупець
    16.03.2020
    text_comment
    Це найкаща маска для губ яка робить дива з ними. Вона має ніжну текстуру та повсністю без запаху.( хоча для мене це більше мінус. я люблю коли продукт має приємний аромат, але для людей у яких може бути алергія на віддушки ще безсумнівно буде плюсом) У повівнянні з відомою маскою laneige (яка дуде приємно пахне) klavuu буде явно кращою, бо вона дійсно зволожу губи і гарно загоює ус тріщенки і шелушіння. На ранок після вирокистання прокидаєшся з розкішними вустами)
    Покупець
    10.09.2020
    text_comment
    Хороша ціна на сплячу маску для губ Laneige dupe. Як і всі K Beauty, цей засіб містить хороші інгредієнти та дійсно працює. Також злегка використовуйте протягом дня як блиск або бальзам.
    Покупець
    08.09.2020
    text_comment
    дуже класний бальзам.користуюсь перед сном,а вранці м'які та ніжні уста.без різкого запаху нагадує ледве-ледве пломбір ніжний.біло-прозорого кольору.Є один недолік це немає лопатки.
    Покупець
    06.06.2021
    text_comment
    Гарна скляна баночка. Не вистачає лопатки, було б набагато легше вийняти бальзам з банки. Майже не має запаху, губи відразу ж приємні та м’які. Він тане на губах, тому вам не знадобиться багато продукту. Я б не використовувала його на ніч, оскільки мені не подобається відчуття липкості на губах. Але він фантастичний як основа для губної помади чи просто блиск