• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Kiss My Keto, Keto Gummy Bears, жувальні цукерки у формі ведмедиків, фруктовий смак, 12 пакетиків по 23 г (0,79 унції)


    Виробник: Kiss My Keto
    Код товару: KMK-25102
    Наявність: Є в наявності
     ₴1715  ₴1403
    Купити

    Докладно про товар Kiss My Keto, Keto Gummy Bears, жувальні цукерки у формі ведмедиків, фруктовий смак, 12 пакетиків по 23 г (0,79 унції) :

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 пакетик (23 г)
    Порцій в упаковці: 12
    Кількість в 1 порції% від добової норми*
    Калорії 40
    Усього жирів 0 г 0 %
    Насичені жири 0 г 0 %
    Трансжири 0 г
    Холестерин0 мг 0 %
    Натрій25 мг 1 %
    Усього вуглеводів 15 г 6 %
    Клітковина 12 г 43 %
    Усього цукру 2 г
    Містить 2 г доданого цукру 3 %
    Цукрових спиртів1 г
    Білок1 г
    Вітамін D 0 мкг 0 %
    Залізо0,4 мг 0 %
    Кальцій0 мг 0 %
    Калій0 мг 0 %
    * % від добової норми вказує на те, яка доля від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер.
    Покупець
    29.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти є кетогенними та дружніми, замінюють звичайний цукор цукрозамінниками. На смак трохи нагадує яблуко. У порівнянні зі звичайними клейкими ведмедиками, смак набагато легший. Кожна упаковка невелика і не боїться з’їсти зайвого.
    Покупець
    27.10.2020
    text_comment
    Улюблені. Беру дитині, видаю їй як ласощі 1-2 шт на день. Вистачало б на довго, якби я не прикладалася сама до цих жувальних ведмедиків. При цьому пакетики дуже маленькі і здається, що за ці гроші не багато. Але насправді вистачає нам на довго (якби не мої наміри)
    Покупець
    27.02.2022
    text_comment
    В пачці приблизно 9 капсул, 1 комар і 1 капсула. Це несправедливо, але за такою ціною купувати цукор і харчові волокна насправді нормально! Дорослі повинні вживати щодня не менше 25 грамів харчових волокон, пачка 12 грамів, майже половина норми! Смак димчастий і жорсткий, солодкість нормальна, немає стороннього запаху і взагалі ніякого присмаку зілля, я навіть думаю, що це краще, ніж некетогенний цукор! Я більше не можу себе контролювати, тому купую й купую
    Покупець
    26.06.2019
    text_comment
    Чудовий продукт, що містить 12 г харчових волокон на пакетик. Гумки виглядають мило і барвисто. Легко їсти з потрібною кількістю текстури та солодкості. Ідеальний перекус для тих, хто страждає від нестачі харчових волокон.
    Покупець
    25.06.2021
    text_comment
    Смак нічим не відрізняється від звичайних жуйок, а хороший смак не підвищує рівень цукру в крові і не викликає ожиріння. Повністю відповідає кетогенним стандартам
    Покупець
    16.04.2020
    text_comment
    З Японії ціна піднялася, але приємно їсти цю закуску, коли у дитини багато цукру. Це тверда гумка, і вона менш солодка, ніж звичайна гумка, але її також рекомендують людям, які не люблять солодке. Моїй дитині це так подобається, що я ховаю його, щоб він не міг знайти.
    Покупець
    13.08.2021
    text_comment
    Він приємний на смак і, природно, трохи твердий порівняно зі звичайними клейкими ведмедиками. Вага однієї пачки може бути більшою або меншою, коли людина відкриває пачку. Він може бути не їстівним, і ціна його дещо висока, але його інгредієнтів мало -цукрові клейкі цукерки, так що це нормально
    Покупець
    08.09.2021
    text_comment
    Він досить маленький. але я знав це, тому що перевірив відгуки заздалегідь. Це смачно. але дуже брудна кето-дієта. Тож час від часу я з’їдаю лише 2-3 шматочки, і це справляє свою справу. Я можу купити знову. не впевнений. Будь ласка, вподобайте мій відгук, натиснувши
    Покупець
    07.09.2020
    text_comment
    Хороша якість гумки, приємний м’який смак. Я думаю, може знадобитися трохи додаткового ZING. можливо, трохи занадто м’який. Невеликі порції, що і добре, і Не значні зміни.
    Покупець
    01.10.2019
    text_comment
    Через кетоз я змушений переробляти, а сам лінь виправляти. Вибір закусок небагато. Я бачив, як багато людей рекомендують цього клейкого ведмедика в Інтернеті, тому купив і спробував. Це справді мало чим відрізняється від звичайних гумок. , викуплю.