• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Kikumasamune, Sake Skin Care Cream, 5.3 oz (150 g)


    Виробник: Kikumasamune
    Код товару: KKS-80091
    Наявність: Є в наявності
     ₴1405  ₴1150
    Купити

    Докладно про товар Kikumasamune, Sake Skin Care Cream, 5.3 oz (150 g) :

  • Skin Care Cream
  • Рекомендації із застосування

    After face wash, take an appropriate amount onto the skin.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin,mineral oil [paraffinum liquidum], cetyl alcohol, glyceryl stearate, stearyl alcohol, rice ferment filtrate (sake) (rice ferment filtrate), glutamic acid, arginine, leucine, glycine, ceramide eop, ceramide np, ceramide ap, placental protein, arbutin, dipotassium glycyrrhizate, oryza sativa (rice) bran oil [oryza sativa bran oil], oryza sativa (rice) germ oil [oryza sativa germ oil], simmondsia chinensis (jojoba) seed oil [simmondsia chinensis seed oil], squalane, propanediol, dimethicone, cholesterol, phytosphingosine, sodium lauroyl lactylate, tocopherol, ceteth-20, steareth-20, peg-75 stearate, carbomer, xanthan gum, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, disodium edta, potassium hydroxide, citric acid, sodium citrate, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, fragrance.

    Попередження

    For external use only. Do not use on broken skin. Discontinue use if in case of redness or irritation and consult a physician if conditions persist or worsen. Avoid contact with eyes. If the product gets into your eyes, do not rub and rinse with clean water immediately. Avoid storing extreme temperatures. Keep out of reach of children. The safety of this product has not been determined.
    Покупець
    30.12.2019
    text_comment
    Цей крем дуже густий і оксамитовий. Це було занадто багато для моєї комбінованої шкіри обличчя, але воно діє як неймовірне масло для тіла. Звичайно, він має слабкий запах саке, але запах зникає, коли його втирати. Ванночки вистачає на довгі роки, і кількості на моїй руці на фото вистачає, щоб зробити всю ногу. Підходить для сухої шкіри та використання взимку.
    Покупець
    29.12.2019
    text_comment
    Цей крем швидко став одним із моїх улюблених! Я використовував їхній лосьйон/тонік і просто закохався в нього, тому, коли я побачив, що у них є крем з тими ж основними інгредієнтами, я повинен був його спробувати. Він дуже густий та непроникний, я наношу його на ніч як останній крок, щоб усе запечатати.
    Покупець
    28.12.2018
    text_comment
    Я закохана в цей крем, він насичений, сповнений ласощів, таких як кераміди, і не забуваймо про рисову ферментовану рідину. Особисто мені подобається догляд за шкірою, який містить екстракт рису, тому що він має дивовижну зволожуючу здатність. Єдине, що я б назвав негативним, це те, що він містить парфуми, тому якщо у вас чутлива шкіра, схильна до екземи, мабуть, краще вибрати щось інше. Враховуючи все це, розмір продукту, якість та ціна роблять мене щасливим клієнтом у моєму випадку!
    Покупець
    27.06.2019
    text_comment
    Крем має чудову текстуру, після вбирання не відчувається липкості, а лише приємне почуття зволоженості. У складі вказано саке, тому при нанесенні відчувається легкий запах, але практично відразу після нанесення зникає. Відмінно підійде для зими, але я готова використовувати його цілий рік, японська косметика, навіть не дорога, найкраща!
    Покупець
    25.05.2019
    text_comment
    Чудово відчувається на шкірі. Ванна чудового розміру.
    Покупець
    24.06.2019
    text_comment
    Крем щільний, але наноситься на шкіру легко. Досить жирний, скоріше поживний. Запах специфічний саме саке, але швидко вивітрюється.
    Покупець
    15.11.2018
    text_comment
    Мені подобається цей крем, він чудово відчувається і робить мою шкіру гладкою та м’якою. Він має запах саке-коді, який може бути трохи сильним/дивним для деяких людей, але для японців, як я, це очікувано, а також є доказом автентичності продукту. Якось мій чоловік сказав, що в спальні пахне саке (я щойно використала цей крем, коли він увійшов) :D Дуже рекомендую.
    Покупець
    08.01.2019
    text_comment
    Мені взагалі подобається ця лінія. Крем не від кліщів, але він досить поживний і закриває все в кінці моєї нічної процедури. Він легко вбирається. У мене нормальна та комбінована шкіра.
    Покупець
    06.08.2020
    text_comment
    Дуже приємний крем. Добре зволожує шкіру обличчя.
    Покупець
    05.09.2019
    text_comment
    Класний крем. Чудова японська якість. Використовую на осінь. Попробую може і на зиму підійде. Буду брати ще