• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Kevala, Organic Sesame Flour, 16 oz (454 g)


    Виробник: Kevala
    Код товару: KEV-01131
    Наявність: Є в наявності
     ₴1101  ₴901
    Купити

    Докладно про товар Kevala, Organic Sesame Flour, 16 oz (454 g) :

  • USDA Organic
  • Certified Organic by CCOF
  • Simple Ingredients, Incredible Taste!
  • Pareve
  • Organic Is Non-GMO & More
  • At Kevala, we are passionate about food and strive to offer the highest quality, USDA certified organic products. Our nut spreads, seeds, spices, and specialty products provide essential nutrients and a burst of flavor that will put a smile on your face.

    We persistently work to create new products that are not only healthy but a treat for the whole family. Our team hopes you enjoy Kevala's line of products as much as we enjoy bringing them to you.

    Рекомендації із застосування



    Інші інгредієнти

    100% Organic sesame flour.

    Made in a peanut-free facility.

    Попередження

    Store in a cool dark place.
    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Tbsp (30 g)
    Serving Per Container: 15
    Amount Per Serving%Daily Value
    Calories 115
    Total Fat 4 g 5%
    Sat. Fat1 g 2%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol0 mg 0%
    Sodium12 mg 1%
    Total Carb.11 g 4%
    Fiber 5 g 16%
    Total Sugars 0 g
    Incl. 0 g Added Sugars
    0%
    Protein 12 g
    Vitamin D 0%
    Calcium 3%
    Iron 24%
    Potassium 3%
    Покупець
    25.07.2018
    text_comment
    На відміну від японського кунжуту, воно повністю подрібнене. Я залежний від того, щоб змішувати це з супом, коли готую гострий рамен, щоб він виглядав як локшина Dandan.
    Покупець
    24.08.2021
    text_comment
    Він мало чим відрізняється від вітчизняної продукції, але органікою я задоволений. Однак він трохи сухий, тому при приготуванні трав потрібно залишити трохи води. Якщо вичавити занадто багато води, він перетвориться на гірко-солодкий овоч.
    Покупець
    23.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що він органічний і буду використовувати його в кето випічці, а про користь кунжуту і про забезпечення організму кальцієм відомо.
    Покупець
    23.02.2019
    text_comment
    Я використовую його, щоб приготувати здорове печиво без глютену, яке люблять діти Спосіб печива: чашка кунжутного борошна Чашка борошна тапіоки Півсклянки кокосового борошна Півсклянки фінікового цукру щіпка ванілі Кокосова олія зі смаком вершкового масла до тісто тримає разом шматочки шоколаду і до побачення
    Покупець
    18.10.2018
    text_comment
    Я люблю дітей, тому сама роблю кунжутну заправку. До цього часу кожен раз натирала кунжутом, але це було клопітно, тому я купила цей засіб. Гарного смаку та аромату! Крім того, він органічний у великих кількостях. Я вважаю це дуже корисним.
    Покупець
    18.08.2022
    text_comment
    Оскільки я дуже люблю тахіні, я купив це борошно, намагаючись приготувати з нього низькокалорійний тахіні. Я змішала його з водою, лимоном, сіллю, подрібненим часником і невеликою кількістю кмину. Тахіні з цього, на жаль, не виходить, але виходить такий собі рідкий соус, схожий на тахіну, який добре поєднується з овочевим салатом. Я також пробувала як заправку для салату з рубаної зелені з горіхами, з додаванням трохи клена. Мило, але це точно не гринд. Я продовжу шукати низькокалорійну заміну помелу і повідомлю вас, щойно знайду
    Покупець
    17.08.2021
    text_comment
    Сертифікований USDA органічний органічний продукт, сертифікований Каліфорнійською асоціацією органічних фермерів. Прості інгредієнти, чудовий смак! Barf Organic Any Non-GMO та інше У Kevala ми захоплюємося їжею та прагнемо надавати органічні продукти найвищої якості, сертифіковані USDA. Горіхи, насіння, спеції та спеціальні продукти забезпечують необхідні поживні речовини та смак на ваш смак. Ми постійно працюємо над створенням нових продуктів, які будуть не тільки корисними, але й ласощами для всієї родини. Наша команда сподівається, що вам сподобаються продукти Kevala так само, як ми з ними знайомимося.
    Покупець
    12.04.2018
    text_comment
    Не впевнений, що це варений порошок, тому я запарив його та використав для приготування напоїв. Органічний, натуральний корм, дуже ароматний, може привабити мурах, потрібно добре закривати.
    Покупець
    12.02.2020
    text_comment
    Запах гарний і придатний для виготовлення цукерок, розмір середньої якості, смак солодкуватий
    Покупець
    10.03.2019
    text_comment
    Я використовував його як замінник хліба під час мого схуднення. Він дуже смачний, але я не думаю, що буду купувати його знову, тому що ціна кунжуту в моїй країні нижча, ніж на сайті, і я можу подрібнити його самостійно в м’ясорубці для спецій.