• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Karen's Naturals, Premium Freeze-Dried Veggies, Just Corn, 8 oz (224 g)


    Виробник: Karen's Naturals
    Код товару: JTE-11002
    Наявність: Є в наявності
     ₴1423  ₴1164
    Купити

    Докладно про товар Karen's Naturals, Premium Freeze-Dried Veggies, Just Corn, 8 oz (224 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 oz (28 g)
    Servings Per Container: 8
    Amount Per Serving % Daily Value
    Calories 100
    Calories from Fat 0
    Total Fat 1.5 g 2%
    Sodium 15 mg 1%
    Total Carbohydrate 21 g 7%
    Dietary Fiber 1 g 3%
    Sugars 7 g
    Protein 4 g
    Vitamin A 4%
    Vitamin C 2%
    Calcium 0%
    Iron 4%
    Not a significant source of fat cal, saturated fat, trans-fat, cholesterol, and calcium.
    * Percent Daily Values (PDV) are based on a 2,000 calorie diet.
    Покупець
    30.08.2021
    text_comment
    Він має велику місткість і був смачним, і я був здивований. Прочитавши чийсь відгук, я зацікавився тим, що його можна використовувати для супів і соусів для макаронів і можна їсти як є, але я вважаю, що це було добре. Його можна використовувати, навіть якщо його зволожити водою, і він також найкращий як здорова закуска.
    Покупець
    30.08.2021
    text_comment
    Він має велику місткість і її достатньо. Ви можете покласти його в картопляний салат, суп або капустяний салат, тому його дуже зручно тримати під рукою. Навіть якщо ви зберете її так, як вона є, солодкість кукурудзи буде міцною та смачною, тому її настійно рекомендується.
    Покупець
    22.03.2019
    text_comment
    Ліофілізована кукурудза з м'яким солодким смаком. Здається, багато хто використовує його в кулінарії, але я просто їм його вприкуску і їм вприкуску. Текстура весела, а смак хороший. Я замовив його, очікуючи меншої солодкості, тому мене трохи розчарувало те, що він був сильнішим, ніж я собі уявляв, але все одно він смачний. Дуже добре як закуска.
    Покупець
    20.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що хотів спробувати нові інгредієнти. Ліофілізована, смажена кукурудза. Коли ви їсте його, він має хрустку текстуру, схожу на закуску. Ви можете їсти його як є, але коли ви використовуєте його для приготування їжі, він вбирає вологу їжі та стає схожим на сиру кукурудзу. Картопляний салат, рисові кульки, рамен тощо. Я думаю, що можна насолоджуватися різноманітними стравами.
    Покупець
    18.05.2021
    text_comment
    Смачно їсти як є! Коли я поклав її в суп, вона знову стала схожою на звичайну кукурудзу, якщо їсти її без кип’ятіння. Консерви - це клопітно, і їх потрібно використовувати, коли їх відкриваєш, але це зручно, тому що їх можна використовувати для приготування їжі потроху.
    Покупець
    11.06.2022
    text_comment
    Після покупки можна їсти як є або додавати в салат. Дивлячись на відгуки, здається, що є й інші способи використання, але мені не вистачає сміливості. Адже він не такий свіжий, як є, тому буду чекати сезону, коли він буде на ринку.
    Покупець
    08.10.2021
    text_comment
    Раптом я купив великий пакет, але не відчув його розміру, коли він прийшов, і навіть якщо я його перекусу як закуску, він буде хрустким і солодким, і це буде здорова закуска, якщо змішати її з рисові кульки Можна використовувати як звичайну кукурудзу, і хоча я ще починаю вживати, здається, що можу насолоджуватися різними речами, тому купила великий пакет і не шкодую. Ви будете звільнені від клопоту з управлінням, що ви не можете використати консервовані шишки або заморозити решту, і це, безсумнівно, повториться!
    Покупець
    07.12.2018
    text_comment
    Я купив більший приблизно за 1400 ієн до знецінення ієни. Я використовував його для супів і салатів, але, мабуть, найприємніше їсти його як закуску. Це солодко і смачно. Це рекомендовано, але знецінення ієни настільки погане, що повтори втрачаються.
    Покупець
    07.10.2018
    text_comment
    Ми купили для органічного кукурудзяного супу. Мене турбує генетична модифікація кукурудзи, але я відчуваю полегшення, що це не так. Має ніжний смак.
    Покупець
    07.06.2021
    text_comment
    Смачна Кукурудза солодка Купила папузі,але смачна,тож більше їм.До перекусу добре,але дорого.