Інформація про продукт Хітозан від KAL — це клітковина, отримана з не засвоюваного амінополісахаридного хітину в молюсках. Деацетилювання — процес видалення ацетильних груп з хітину. Це посилює активність хітозану, що робить його більш розчинним у шлунку. Деякі дослідження показують, що дієта, багата клітковиною, допомагає зменшити час проходження їжі через травну систему, що дозволяє скоротити споживання жиру та холестерину.
Застосовувати тільки згідно з інструкцією. Приймайте по 1 вегетаріанській капсулі щодня, за 30 хвилин до їди. Запивайте 240 мл (8 унціями) рідини.
Капсула з рослинної целюлози, целюлоза, стеарат магнію та діоксид кремнію.
Зберігати в сухому прохолодному місці.
Не використовуйте продукт, якщо захисна мембрана пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед використанням цього продукту слід проконсультуватись із лікарем. Не застосовувати під час вагітності та грудного вигодовування. Жиророзчинні вітаміни, незамінні жирні кислоти та препарати слід приймати за 4 години до або після прийому цього продукту.
Для мешканців штату Каліфорнія
Попередження. Продукт містить інгредієнти, що можуть негативно впливати на репродуктивну систему. Законопроєкт 65. Warnings.ca.gov
Поживна цінність | ||
Розмір порції: | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Усього вуглеводів | < 1 г | < 1 %† |
Клітковина | < 1 г | 3 %† |
Хитозан (на 93 % деацетильований) (з молюсків) | 750 мг | * |
† Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. * Добову норму не визначено. |
Отриманий з хітину хітозан допомагає схуднути за рахунок:
збільшення в’язкості вмісту шлунка та уповільнення його випорожнення;
посилення та прискорення виведення стеринів;
зменшення перетравлення жирів та блокування їх всмоктування у 12-палій кишці внаслідок зміни кислотності жовчі;
перетворення порошку на позитивно заряджений гель, з яким міцно зв’язуються негативно заряджені молекули жирів, жирних кислот та інших ліпідів.
У верхніх відділах тонкого кишечника частина хітозанового гелю осідає на стінки. Це гальмує кишково-печінкову рециркуляцію жовчних кислот, що також допомагає блокувати засвоєння жирів.