• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • KAL, хітозан, 750 мг, 120 вегетаріанських капсул


    Виробник: KAL
    Код товару: CAL-80412
    Наявність: Є в наявності
     ₴1684  ₴1378
    Купити

    Докладно про товар KAL, хітозан, 750 мг, 120 вегетаріанських капсул :

  • Компанію засновано в 1932 році
  • Інноваційна якість
  • Дієтична добавка
  • 1 раз на день
  • Екстракт клітковини
  • Чиста якість
  • Інформація про продукт Хітозан від KAL — це клітковина, отримана з не засвоюваного амінополісахаридного хітину в молюсках. Деацетилювання — процес видалення ацетильних груп з хітину. Це посилює активність хітозану, що робить його більш розчинним у шлунку. Деякі дослідження показують, що дієта, багата клітковиною, допомагає зменшити час проходження їжі через травну систему, що дозволяє скоротити споживання жиру та холестерину.

    Рекомендації із застосування

    Застосовувати тільки згідно з інструкцією. Приймайте по 1 вегетаріанській капсулі щодня, за 30 хвилин до їди. Запивайте 240 мл (8 унціями) рідини.

    Інші інгредієнти

    Капсула з рослинної целюлози, целюлоза, стеарат магнію та діоксид кремнію.

    Попередження

    Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Не використовуйте продукт, якщо захисна мембрана пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед використанням цього продукту слід проконсультуватись із лікарем. Не застосовувати під час вагітності та грудного вигодовування. Жиророзчинні вітаміни, незамінні жирні кислоти та препарати слід приймати за 4 години до або після прийому цього продукту.

    Для мешканців штату Каліфорнія

    Попередження. Продукт містить інгредієнти, що можуть негативно впливати на репродуктивну систему. Законопроєкт 65. Warnings.ca.gov

    Поживна цінність
    Розмір порції:
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Усього вуглеводів < 1 г < 1 %†
    Клітковина < 1 г 3 %†
    Хитозан (на 93 % деацетильований) (з молюсків) 750 мг *
    † Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    * Добову норму не визначено.
    Покупець
    27.05.2018
    text_comment
    Як працює хітозан
    Отриманий з хітину хітозан допомагає схуднути за рахунок:

    збільшення в’язкості вмісту шлунка та уповільнення його випорожнення;
    посилення та прискорення виведення стеринів;
    зменшення перетравлення жирів та блокування їх всмоктування у 12-палій кишці внаслідок зміни кислотності жовчі;
    перетворення порошку на позитивно заряджений гель, з яким міцно зв’язуються негативно заряджені молекули жирів, жирних кислот та інших ліпідів.
    У верхніх відділах тонкого кишечника частина хітозанового гелю осідає на стінки. Це гальмує кишково-печінкову рециркуляцію жовчних кислот, що також допомагає блокувати засвоєння жирів.
    Покупець
    27.03.2022
    text_comment
    Брала по відгуках для очищення організму від токсинів, хороший склад
    Покупець
    25.08.2019
    text_comment
    Чудова якість за не великі гроші! На мою думку це найліпший хітозан на сайті. За своїю дією хітозан пов'язує жири та виводить їх із нашого організму, до того ж хітозан знижує рівень холестерину в крові. Також дає почуття ситості та суттєво знижує апетит. Мені подобається.
    Покупець
    25.08.2019
    text_comment
    Чудова якість за нормальні гроші!
    Найкращій хітозан з представлених на сайті.
    За своїю дією хітозан пов'язує жири та виводить їх геть із нашого організму, до того ж хітозан знижує рівень холестерину в крові. Бонусом дає почуття ситості та знижує апетит. Рекомендую.
    Покупець
    21.09.2018
    text_comment
    Я не знаю, чи це впливає на моє здоров’я, оскільки я приймаю його разом з іншими добавками, але приємно знати, що я вживаю компонент позаклітинного матриксу нашої клітини.
    Покупець
    12.06.2020
    text_comment
    Хороший хітозан для схуднення. Рекомендую.
    Покупець
    12.01.2021
    text_comment
    Добавка допомагає зменшити час проходження їжі через травну систему, що дозволяє скоротити споживання жиру та холестерину, сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, акож дає почуття ситості та суттєво знижує апетит. Відмінна якість.
    Покупець
    10.07.2021
    text_comment
    Властивості препарату:
    ▪️Зменшує засвоюваність жирів їжі, що сприяє зниженню ваги тіла і його підтримці на оптимальному рівні.
    ▪️Надає відчуття ситості
    ▪️Покращує стан мікрофлори, що допомагає нормалізувати діяльність органів травлення, усунути дисбактеріоз, неприємні симптоми з боку органів травлення (здуття живота, метеоризм, відрижка)
    ▪️Виводить з організму шкідливий холестерин, що зменшує швидкість розвитку атеросклерозу і спричинених ним захворювань серця
    ▪️Позитивно впливає на стан суглобів
    ▪️Сорбує з травного тракту і печінки токсини, алергени
    ▪️Покращує стан шкіри і волосся
    ▪️Стимулює імунну систему, підвищує стійкість організму до інфекцій
    ▪️Пригнічує активність ряду мікроорганізмів, захищає організм від вірусних інфекцій
    Покупець
    02.10.2020
    text_comment
    Хітозан - допоможе зберегти фігуру, будучи потужним природним сорбентом, вбирає та виводить з організму шкідливі речовини, допомагає контролювати вагу. Хітозан – це клітковина, біофільтр, що не засвоюється організмом і не містить калорій. Хітозан """"притягуючи"""" ліпіди і пов'язуючи їх, виводить із організму, не даючи утворенню відкладення жиру. Дуже важливо, що хітозан допомагає знизити масу тіла та коригує фігуру, не втрачаючи м'язової складової. Властивість хітозану – захист внутрішніх органів від проникнення токсинів. Здатний очищати організм від солей важких металів, канцерогенів, токсинів (при алкогольних, харчових та лікарських отруєннях). Препарат покращує роботу підшлункової залози та печінки, нормалізує їх функції. Хітозан знижує рівень холестерину, знижує артеріальний тиск. Хітозан – антиоксидант, він очищає та зміцнює стінки кровоносних судин. Підвищує імунітет і має протипухлинну дію. Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту. Завдяки здатності виводити з кишечника шкідливі речовини, хітозан підтримує мікрофлору, знижує кислотність шлункового соку, посилює перистальтику кишечника та усуває дисбактеріоз. Хітозан підвищує чутливість клітин організму до інсуліну, а це особливо важливо у лікуванні цукрового діабету ІІ типу. Хітозан - криниця глюкозаміну, бере участь в утворенні суглобних хрящів, сухожиль і зв'язок.
    Покупець
    02.10.2020
    text_comment
    Хітозан від KAL — це клітковина, отримана з не засвоюваного амінополісахаридного хітину в молюсках. Деацетилювання — процес видалення ацетильних груп з хітину. Це посилює активність хітозану, що робить його більш розчинним у шлунку.