• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • KAL, Sure Stevia Extract, 2 fl oz (59.1 ml)


    Виробник: KAL
    Код товару: CAL-39105
    Наявність: Є в наявності
     ₴996  ₴815
    Купити

    Докладно про товар KAL, Sure Stevia Extract, 2 fl oz (59.1 ml) :

  • Innovative Quality
  • Since 1932
  • Dietary Supplement
  • Discussion: Outstanding flavor with no bitter aftertaste and no calories.

    Рекомендації із застосування

    Use only as directed. Use daily by adding to your favorite food or beverage. Shake before using.

    Інші інгредієнти

    Kosher vegetable glycerin and water.

    Попередження

    Do not use if safety seal is broken or missing. Keep out of reach of children. Keep your licensed health care practitioner informed when using this product.

    Store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 5 Drops (0.15 ml)
    Servings Per Container: 385
    Amount Per Serving%Daily Value
    Stevia (Stevia rebaudiana)
    (leaf extract) (Supplying Steviosides)
    50 mg*
    *Daily Value not established.
    Покупець
    26.06.2022
    text_comment
    Підсолоджувач без цукру з гарною упаковкою та високою якістю, а також дизайном наповнювача, простим у використанні, приблизно один насос на чашку кави якраз підходить.
    Покупець
    25.10.2021
    text_comment
    Відмінна стевія в рідкій формі, із зручною піпеткою. Постійно без перерв багато років купую для мами (у неї діабет 2типу) - вона приймає замість цукру з усіма рідкими та твердими продуктами і вже звикла до особливого стевійного смаку, стевію в порошку категорично не хоче після рідкої форми. Сама ж я періодично для зменшення цукру в раціоні додаю дітям компот, сир, запіканки, тверду їжу. Але ось чорна кава зі стевією - категорично мені """"не заходить"""", специфічний смак стевії в каву посилюється і кава перестає бути звичною ранковою кавою. Упакування завжди ідеальне, жодного разу за роки не розбилося, не розбилося, не тріснуло нічого. Пробуйте!
    Покупець
    24.02.2018
    text_comment
    Якість хороша, інгредієнтів багато, смак хороший, простий у використанні, розмір підходить, упаковка красива, користь хороша, формула хороша
    Покупець
    23.09.2020
    text_comment
    Дуже довго вибирала стевію, вже брала цього виробника лише менше об'ємом і з ваніллю, тому вирішила і велику взяти цього ж виробника. Для тих хто в перші хоче замінити цукор, хочу сказати, що є присмак стевії, все напевно пробували сахарзам з Німеччини, так цей присмак є, потрібно звикнути, і додавати трохи, якщо любите солодкий чай, кава, то не варіант . Я додам у випічку, компоти морси, в кашу іноді. Однієї маленької пляшечки вистачило звикнути до неї. Спробувала краплю в чистому вигляді, нудотно солодка, гіркоти немає.
    Покупець
    21.01.2019
    text_comment
    Я дуже вимогливий до смаку підсолоджувача. Більшість підсолоджувачів викликають у мене біль у животі та викликають жахливе відчуття. Що я вважаю за краще взагалі не використовувати підсолоджувач. Я використовую 6 крапель у своїй каві, щоб прибрати гіркий смак. Мені подобається смак, він не дуже сильний, і я відчуваю себе чудово після його вживання. Дякую за чудовий продукт! Q
    Покупець
    18.05.2018
    text_comment
    Якісна стевія з усіх! Інгредієнти: лише натуральний екстракт стевії. Смак мені більше подобається ніж інші підсолоджувачі. Розмір банкочки великий, економічний. Упаковка герметична. Користь від стевії в тому, що там абсолютно 0 калорій. Корисна альтернатива для цукру. Порцію зручно контролювати піпеткою. Дієту легше дотримуватись зі стевією. Рецепт """"Холодного варення"""" з малин: 1 кг свіжа мита малина - 50-60 крапель стевії. За бажанням заморозити і можна їсти у вигляді """"шербету"""".
    Покупець
    15.02.2019
    text_comment
    Я використовую цю марку рідкої стевії протягом багатьох років, тому що вона має найкращий природний смак. Я також скупився на нікель і часто харчувався меншими пляшками, поки не побачив цієї чудової пропозиції. Не вірте мені на слово, просто порівняйте вартість, купуючи більшу пляшку оптового розміру.
    Покупець
    08.10.2018
    text_comment
    Я люблю цю марку стевії. Я шукав цю марку в усіх магазинах здорової їжі в Лас-Вегасі та не міг її знайти, поки не вирішив пошукати в Інтернеті. Я такий щасливий, що маю його зараз. Я давній користувач. Мені подобається його смак. У минулому я спробував багато брендів, і це єдиний, який не мав післясмаку. Я закохана в цю стевію. Тільки пам’ятайте, що з цією стевією не потрібно класти багато. Ви багато заощадите. Я отримав цей продукт наступного дня. Чудовий сервіс. Я планую й надалі купувати стевію KAL у цьому магазині.
    Покупець
    08.04.2021
    text_comment
    Сподобалось.
    Покупець
    03.08.2021
    text_comment
    Він чудовий і кращий, ніж порошкоподібна та вибілена стевія, але мені не дуже подобається післясмак. він не гіркий, але у вас м’який присмак. Це також халяль (без алкоголю). Мені подобається, що в ньому так багато порцій, ідеальний розмір і ціна, яких вистачить на місяці!