• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Just The Cheese, Grilled Cheese Bars, 12 Bars, 0.8 oz (22 g)


    Виробник: Just The Cheese
    Код товару: JTC-45951
    Наявність: Є в наявності
     ₴1805  ₴1476
    Купити

    Докладно про товар Just The Cheese, Grilled Cheese Bars, 12 Bars, 0.8 oz (22 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 pkg (2 bars) (22 g)
    Serving Per Container: 12
    Amount Per Serving %Daily Value
    Calories 150
    Total Fat 12 g 15%
    Sat. Fat 8 g 40%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol 30 mg 10%
    Sodium 320 mg 12%
    Total Carb.
    Покупець
    24.12.2018
    text_comment
    Мені завжди подобався сир, але ця цукерка на смак як сир, а якщо кажучи більш детально, вона має дійсно насичений смак, як і плавлений сир. На відчуття нагадує сир і дуже ситний. На смак ідеальний коли ви голодні. Перш за все, він не містить глютену.
    Покупець
    24.08.2019
    text_comment
    Чудова якість і хрускіт. Гарна порція для перекусу. Інгредієнт чистий. Проте смак міг бути кращим. Мені більше подобається смак халапеньо. Це добре підійде з соусом для занурення, таким як кето чилі або кетчуп. Я використовую його як перекус навіть для члена моєї родини з кето на роботі. Це ситно, здорово та поживно.
    Покупець
    20.06.2021
    text_comment
    Смак сиру такий сильний, м'який і солонуватий. Дуже сподобається тим, хто любить сильний сирний смак і важкий смак. Але особисто я вважаю, що це занадто сильно. Закуска, багата кальцієм і білком, настійно рекомендується! Порція в самий раз, вистачить двох штук. Упаковка дуже хороша, скибочки сиру не кришаться.
    Покупець
    14.01.2019
    text_comment
    Я думав, що вони будуть трохи більшими, але все-таки вони товсті та хрусткі, а в 2 упаковці було досить смачно. Вони середньої твердості під час гризання, тож якщо у вас болять зуби або ви щойно були у стоматолога, як я, ви завжди можете їх покусати! Лол
    Покупець
    12.02.2020
    text_comment
    Це ситно і неперевершено для любителів сиру. Мені завжди хотілося, щоб це було трохи дешевше, але я думаю, що це розумна ціна, враховуючи, що я використовую лише сир. Завжди купую, коли є розпродаж.
    Покупець
    09.08.2021
    text_comment
    Він смачний, з сильним сирним смаком, але він солоний і сухий, тому під час їжі потрібно пити воду. Це хороший вибір в якості білкової закуски
    Покупець
    09.01.2019
    text_comment
    Мені було приємно побачити їх у продажу, оскільки я великий шанувальник версій цього батончика зі старим і м’яким чеддером. У продажу, так – тепер я знаю чому. Я не впевнений, що це тому, що їхні інженери-ароматизатори були надто наполегливі, щоб вловити смак смаженого сиру, але в цьому батончику є щось, що не так вражає смакові рецептори. Назвіть це непристойністю, гірким дзвоном, ноткою штучної реакції Майяра. Так, ви хочете цього, коли сир плавиться між двома шматочками підсмаженого хліба, але не тоді, коли він на 100% у такому висушеному батончику. Я все одно перекушу цим? Я буду. Вони не пропадуть даремно. Але відтепер я буду обслуговувати себе версіями витриманого або м’якого чеддеру, якщо вони доступні.
    Покупець
    05.05.2020
    text_comment
    Є багато солодощів з низьким вмістом вуглеводів, але багато з моїх улюблених закусок мають низький вміст жиру, але багато з високим вмістом вуглеводів, тому я терплю це, не торкаючись. Це зроблено лише з сиром, тому ви можете їсти його, не турбуючись про цукор. Жувальна, тож двома ви будете цілком задоволені. Однак я відчуваю трохи солоного. Якщо смак трохи світліший і ціна дешевша, хотілося б повторити.
    Покупець
    02.05.2020
    text_comment
    Це вперше для мене така смачна, несолодка цукерка на білковій основі. Я люблю солодке, але люблю солону, тому дуже задоволена. Текстура хрустка. Це важко. Два вироби у формі брусків містяться в одному пакеті. Мені довелося вдарити його з верхньої частини мішка і розбити на шматочки, перш ніж я міг з’їсти його, розбиваючи його зубами. Смак просто сир на грилі! Сам сир смачний і підгорілий з піцою та запеченим сиром один на одному! Має сильний солонуватий смак, і не рекомендується вживати його на швидку руку. Я не п'ю, але хочу пити вино. Я їм його як закуску з трав’яним чаєм, який купив у iHerb.
    Покупець
    02.03.2018
    text_comment
    Якість хороша та смачна, але трохи солона, тому не можна їсти занадто багато за раз. Інгредієнт натуральний зі 100% справжнім сиром! Мені подобається без додавання цукру, і я куплю його знову. Ідеально підходить до вина та салату. Розмір упаковки підходить!