• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Julian Bakery, Pure Monk Fruit, 3.5 oz (100 g)


    Виробник: Julian Bakery
    Код товару: JUB-00368
    Наявність: Є в наявності
     ₴4117  ₴3368
    Купити

    Докладно про товар Julian Bakery, Pure Monk Fruit, 3.5 oz (100 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 g
    Amount Per Serving % DV*
    Calories 0
    Total Fat 0 g 0%
    Sat. Fat 0 g 0%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol 0 mg 0%
    Sodium 7 mg 0%
    Total Carb. 0 g 0%
    Dietary Fiber 0 g 0%
    Total Sugars 0 g
    Incl. 0 g Added Sugars 0%
    Protein 0 g 0%
    Vitamin A 0%
    Vitamin C 0%
    Calcium 0%
    Iron 0%
    Potassium 7 mg 0%
    *The % Daily Value (DV) tells how much a nutrient in a serving of food contributes to daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    30.06.2021
    text_comment
    Воно солодке. Я використовувала його для торта, він смачний, але солодкість відчувається як післясмак, ніби він не повністю поєднався з іншими інгредієнтами (а це було). Але це був хороший торт. Я пропоную використовувати набагато менше цукру (можливо, навіть менше половини). Не знаю, як це підійде до чаю/кави, я думаю, що краще для випічки.
    Покупець
    23.01.2018
    text_comment
    Якщо говорити про якість Julian Bakery, то на висоті. Єдиним інгредієнтом тут є чистий порошок монаху. Смак набагато кращий, ніж стевія або будь-який інший підсолоджувач. Упаковка дуже велика, враховуючи, що порція 1/8 чайної ложки підсолодить 6-8 порцій! Для тих, хто чутливий до цукрових спиртів, таких як еритритол, це ідеальне використання як підсолоджувач. Відмінно підходить для діабетиків, для схуднення, для кето-дієт. Ніякого смішного післясмаку! Щоб отримати повну користь, порошок необхідно добре перемішати - бажано спочатку з сухими інгредієнтами. Люби люблю люблю це!
    Покупець
    22.08.2018
    text_comment
    Я почав використовувати Лаканто, щоб замінити цукор, але я прочитав, що продукт містить багато еритриту з невеликою кількістю фруктів Монах. Я шукав продукт, основним інгредієнтом якого є Monk Fruit, цей продукт є 100% органічним Monk Fruit, тому я вибираю цей. Там сказано, що Monk Fruit майже в 300 разів солодше цукру, але я думаю, що це приблизно в 30 разів солодше. Він не має запаху, але має легкий гіркий смак, тому, коли я використовую його, я використовую з великою кількістю ванільної есенції, щоб замаскувати смак, він розчиняється в теплій рідині (чай, кава, молоко, гаряча вода тощо), але не в холодну рідину. Маленькою ложкою продукту важко користуватися, оскільки порошок Monk Fruit прилипає до пальців.
    Покупець
    17.09.2019
    text_comment
    Китайський мангостан часто їдять, і його легко купити. Я навіть купив цей продукт в Інтернеті як порошок мангостану без цукру! Нещодавно я поклала трохи порошку мангостану на торт без жодних солодких інгредієнтів. Коли я його з’їла, торт був дуже солодким. Коли моя сім’я їла його, вони подумали, що в ньому забагато цукру! Що стосується якості, то на дотик добре, і на смак досить добре і без цукру.
    Покупець
    17.03.2019
    text_comment
    Я вживаю фрукти монаха, оскільки вони корисні людям, які мають проблеми з інсуліном. Розмір порції невеликий, інгредієнти чисті, а смак приємний, оскільки він не залишає цього штучного аромату. Для тих, хто сидить на дієті, це може працювати дуже добре. Я використовую його для своєї кави.
    Покупець
    15.06.2019
    text_comment
    Чудовий смак, навіть якщо використовувати більше, для дійсно солодкого смаку! Незважаючи на те, що при першому додаванні в рідину він злипається, він легко розчиняється при невеликому перемішуванні. Також будьте обережні: він справді вилітає з контейнера щоразу, коли його відкривають, тому краще перекласти його в банку, інакше ви неодмінно витратите його.
    Покупець
    14.10.2022
    text_comment
    Ну, я вважаю, що цей не оброблений, тому колір досить темний, а смак трохи сильний. Може знадобитися час, щоб звикнути до нього, але він забезпечує певний рівень солодкості
    Покупець
    14.07.2018
    text_comment
    Я спробував багато підсолоджувачів, і цей чистий монахський фрукт, безумовно, найкращий для використання. Згідно з моїми дослідженнями, цей інгредієнт Monk Fruit є найздоровішим замінником цукру. Як і більшість, кількість для використання може бути трохи проб і помилок. Зробіть це правильно, і смак буде чудовим.
    Покупець
    14.03.2020
    text_comment
    Це найкраще! Не люблю цукор: ні що він собою являє, ні смак. Я дотримуюся кетогенного способу життя. Тому я теж не люблю солодкий смак підсолоджувачів. Чистий монаховий фрукт простий, натуральний і чистий! Не порушує роботу кишечника. Його дуже важко дозувати, тому що він дуже солодкий. Ви повинні проводити тести та розробляти свої рецепти з точністю
    Покупець
    10.12.2019
    text_comment
    Здається, продуктів зі 100% чистих фруктів небагато. Тому мені дуже подобається якість і склад цього продукту. Це продукт, який використовується як замінник цукру. Але ціна занадто дорога. Він не гіркий, тому його зручно використовувати. Якість здається неНе значні зміни.ю, але купувати його занадто дорого.