• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Julian Bakery, Primal Thin Crackers, Organic Parmesan, 8.4 oz (238 g)


    Виробник: Julian Bakery
    Код товару: JUB-00401
    Наявність: Є в наявності
     ₴1247  ₴1020
    Купити

    Докладно про товар Julian Bakery, Primal Thin Crackers, Organic Parmesan, 8.4 oz (238 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 14 g (6 Crackers)
    Servings Per Container: 17
    Amount Per Serving % Daily Value*
    Calories 70
    Total Fat 4.5 g 7%
    Saturated Fat 1 g 5%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol 5 mg 1%
    Sodium 150 mg 6%
    Total Carbohydrate 5 g 2%
    Dietary Fiber 2 g 8%
    Total Sugars 0 g
    Incl. 0g Added Sugars 0%
    Protein 3 g
    Vitamin A 0%*
    Vitamin C 0%*
    Calcium 10%*
    Iron 4%*
    * The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    26.09.2021
    text_comment
    Рекомендую!
    Покупець
    23.11.2021
    text_comment
    Продукти, якими ви часто користуєтеся! Це дуже хороша якість. Буду купувати знову. Розумна сума! висока вартість! Його можна використовувати незалежно від віку та статі через його високу частоту використання. Це дуже хороший ефект. Ефект від того, що це може бути дуже хорошою добавкою, якщо ви дотримуєтеся дозування разом із фізичними вправами та дієтою!
    Покупець
    23.05.2018
    text_comment
    Який він на смак, коли ви його вперше відкриваєте? З’ївши це, я продовжую це їсти ~~ Я їм це як дієтичну закуску, але якщо я вживаю одну порцію за раз, мій голод зникає, і мені це подобається. Разом із печивом Catalina Crunch, це мій улюблений продукт проти щелеп.
    Покупець
    17.08.2020
    text_comment
    Дуже нормально, я шкодую, що купив, але прикрашаю правильне кето, відмінна якість інгредієнтів, смак, не використовував, розмір упаковки, користь від його складу, рецепт, розмір порції, підходить для дієти, повторна покупка Ні
    Покупець
    12.11.2019
    text_comment
    Ці крекери були смачними, а насіння додали хрустку текстуру, яку люди шукають у крекерах. Він може підійти людям, які дотримуються дієти без глютену, але це не найкращий вибір для людей, які дотримуються дієти з низьким вмістом вуглеводів. На коробці вказано, що крекери містять 5 грамів вуглеводів на порцію (3 грами нетто), але розмір порції становить лише шість крекерів. І вони не дуже великі. Можливо, це тому, що вони містять борошно тапіоки, яке є крохмалистим інгредієнтом з високим вмістом вуглеводів. Насолоджуйтесь цим, якщо ви утримуєтеся від глютену, але не якщо ви спостерігаєте за вуглеводами.
    Покупець
    10.01.2022
    text_comment
    Величезна коробка крекерів, але коштує недешево. Серед крекерів KETO, які я спробувала, цей найхрусткіший із сирним смаком. Єдине, що мене захоплює, — це велике цільне насіння льону, яке надає смак трохи пташиного корму. Хотілося б, щоб вони використовували мелений льон. Але все-таки рекомендуємо за смаком. Будь ласка, натисніть «подобається», якщо цей огляд допоміг!
    Покупець
    06.10.2019
    text_comment
    Його смак спочатку не сприйняла дружина льону, але з часом він став смачним і з лабне, чебрецем і оливковою олією, він був смачним, його вина мала за високу ціну.
    Покупець
    05.12.2021
    text_comment
    Продукт дуже простий, хоча це не та закуска, яка стимулює смакові рецептори, це більше схоже на відносно поживну закуску. Це добре справляється зі своїм завданням. Для мене єдиним недоліком є те, що упаковка продукту не не мають багаторазової печатки
    Покупець
    04.02.2020
    text_comment
    Це схоже на твердий рисовий крекер. Оскільки він містить пшоно, чим більше його жуєш, тим смачніше воно стає і тим смачніше! Я купив його під час розпродажу, але він трохи дорогий, тому я хочу купити його знову під час продажу.
    Покупець
    02.11.2018
    text_comment
    Мені подобаються всі хлібобулочні вироби Julian, я купував їх усі з часом і продовжуватиму це робити. Найкраще підходить для кето-дієти з чистими легкозасвоюваними інгредієнтами. Завжди багато клітковини