• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jovial, Brown Rice Pasta, Capellini, 12 oz (340 g)


    Виробник: Jovial
    Код товару: JOV-01121
    Наявність: Є в наявності
     ₴822  ₴673
    Купити

    Докладно про товар Jovial, Brown Rice Pasta, Capellini, 12 oz (340 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 oz (57 g)
    Servings Per Container: 6
    Amount Per Serving % Daily Value*
    Calories 210
    Total Fat 2 g 3%
    Saturated Fat 0 g 0%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol 0 mg 0%
    Sodium 0 mg 0%
    Total Carbohydrate 44 g 16%
    Dietary Fiber 2 g 7%
    Total Sugars 0 g
    Includes 0 g of Added Sugars 0%
    Protein 5 g 10%
    Vitamin D 0 mcg 0%
    Calcium 10 g 0%
    Iron .7 mg 4%
    Potassium 160 mg 4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    31.07.2021
    text_comment
    Скориставшись можливістю гестаційного діабету, я в кінцевому підсумку шукала макарони без глютену. Чесно кажучи, макарони без глютену на ринку не дуже смачні. Цей продукт позиціонували як комерційно доступні макарони без глютену цей продукт макарони з пшениці. Я використовував приправу на основі оливкової олії, але якщо я її перегрію, вона буде занадто жувальною і прилипне один до одного. Це було важливо відзначити. Він відрізняється від макаронів з пшениці, але на смак був інший.
    Покупець
    31.07.2020
    text_comment
    Дуже смачна і корисна паста. Рекомендую.
    Покупець
    28.12.2020
    text_comment
    Товстіший був розпроданий, тому я вибрав цей, але я не відчув, що він такий рідкий, тому час кип’ятіння був коротким, і я думаю, що це нормально в майбутньому. Він смачний і смачний, але продовжити його легше, якщо трохи дешевше.
    Покупець
    27.10.2020
    text_comment
    улюблені макарончики моєї родини. без гмо. смачно. купуватиму ще і рекомендую всім
    Покупець
    27.03.2020
    text_comment
    Зазвичай я купую товсту локшину, але цього разу я купила цю тонку локшину вперше. Для варених устриць і пеперончіно з капусти час варіння скоротили приблизно на 1 хвилину. Товста локшина мала жувальну текстуру, але була гладкою та смачною. Однак його дуже легко порізати під час приготування, тому мені цікаво, чи можна було б скоротити час варіння. Чудово виглядає з холодною пастою.
    Покупець
    21.09.2021
    text_comment
    Відповідно до інформації про продукт, він чудовий з точки зору якості виробництва та матеріалів, а смак і текстура також отримали нагороди. Скуштувавши, відчуваю, що вона нічим не відрізняється від звичайної локшини ангел, але корисніше і поживніше, буду купувати її ще.
    Покупець
    20.03.2019
    text_comment
    Я великий шанувальник цієї товстої локшини, тож як щодо Капелліні? Пробне замовлення ~ ♬ Час варіння трохи коротше, ніж товстої локшини (^ ○ ^) Якщо ви спробуєте з’їсти її, поки вона тепла, локшина буде жувальною, а соус — переплетеним і смачним! ! Я відчув, що смак легше заплутати, ніж товсту локшину ♬ Текстура змінюється, коли її віджимають холодною водою, і вона змінюється на жувальну, схожу на літню текстуру! Навіть якщо ви захочете з’їсти її в теплому вигляді, ви можете зварити її за короткий час, ніж товсту локшину.
    Покупець
    15.12.2018
    text_comment
    Я їв його з холодною томатною пастою. Так як він стиснутий з льодом, час кип'ятіння становить 8 хвилин плюс тривале відчуття. Це коричневий рис, але він м’який і смачний без звички. Оскільки це тонка локшина, її можна використовувати як замінник локшини сомен і рисової локшини, а також, ймовірно, буде використовуватися супова локшина. Багато японської локшини з рисового борошна містять добавки, але вони органічні, і їх можна їсти спокійно без будь-яких додаткових добавок. Я хочу повторити це, але мені сумно, що єна зараз знецінюється.
    Покупець
    15.12.2018
    text_comment
    Я їв різні сорти Jobial, але всі вони важкі, якщо їх не кип’ятити на 1-2 хвилини довше зазначеного часу, але для цього Cappellini 8 хвилин, вказані на коробці, якраз підходять. Пакет містить макарони прямо в коробці. Спосіб використання - прокип'ятити протягом 8 хвилин, як написано на коробці, промити водою і з'їсти з улюбленою приправою. У цьому ряду окріп стає каламутним.
    Покупець
    08.11.2019
    text_comment
    ідеальні здорові макарони для всієї родини