• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jovial, Organic Sourdough Einkorn Crackers, Sea Salt, 4.5 oz (128 g)


    Виробник: Jovial
    Код товару: JOV-01250
    Наявність: Є в наявності
     ₴776  ₴635
    Купити

    Докладно про товар Jovial, Organic Sourdough Einkorn Crackers, Sea Salt, 4.5 oz (128 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 18 crackers (30 g)
    Servings Per Container: about 4
    Amount Per Serving % Daily Value
    Calories 130
    Calories from Fat 40
    Total Fat 4 g 6%
    Saturated Fat 1.5 g 8%
    Sodium 230 mg 10%
    Total Carbohydrate 20 g 7%
    Dietary Fiber 1 g 4%
    Protein 3 g
    Vitamin A 0%
    Vitamin C 0%
    Calcium 0%
    Iron 4%
    Not a significant source of saturated fat, trans fat, cholesterol, and sugars.
    * Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
    Покупець
    28.07.2019
    text_comment
    Консистенція твердіша і легша, ніж у звичайних крекерів, але вона маленька і щільна, тому не відчувається легкою. Я хотів би рекомендувати його людям, які люблять прості матеріали, які є тверезими та смачними. Я не думаю, що існує багато борошняних виробів, в яких можна відчути оригінальний смак пшеничного борошна, але я думаю, що ви можете відчути це трохи. Я не думаю, що те, що можна добре пережувати і відчути досить смачним на смак, не здійсниться без пишності матеріалу, але це трохи здійснилося. Я хотів би, щоб любителі Gachi без добавок спробували його. Було смачно їсти, як воно було, але було ще смачніше, коли я його надягав і одягав. Його було важко одягнути, тому що він був маленький (o ^ 艸 ^ o)
    Покупець
    24.08.2021
    text_comment
    Він менший за розміром, ніж шарм або плющ, і має тверду текстуру, але це споживання, яке я долаю, думаючи, що я їм здорову їжу.
    Покупець
    18.01.2018
    text_comment
    Якщо я вживаю занадто багато глютену, у мене болить живіт, тому я завжди вибираю безглютенові, але ніколи не пробувала крекери! Смак був простим і смачним. Він був меншим, ніж я очікував, тому я знижу його на один пункт.
    Покупець
    11.12.2019
    text_comment
    Здається, не містить кукурудзи (без біотоксинів). Більшість пшеничних продуктів, які продаються в США, викликають у мене хворобу, але не через глютен. Більшість пшеничних продуктів у США мають проблеми зі збагаченням, відбілюванням, не є органічними та іноді згірклими. Усі ці проблеми походять від біотоксинів, які моєму організму важко виводити за допомогою природних механізмів детоксикації.
    Покупець
    10.02.2020
    text_comment
    Це смачні крекери. Як людина, яка не їсть пшеницю, я вважаю, що вони ніжні для мого шлунка. Настійно рекомендую їх, хоча вони трохи дорогі! Якість справді хороша, тому замовлю їх знову! Також усі натуральні інгредієнти, що важливо, без олії насіння.
    Покупець
    06.07.2021
    text_comment
    Вони гарні, хоча мені б хотілося, щоб вони були більшого розміру, щоб їх було легше занурювати в речі чи складати на них інгредієнти. Вони дуже крихітні. Смак хороший і нейтральний.
    Покупець
    04.10.2018
    text_comment
    Я можу з’їсти його за один укус, тому я їм як є. Якщо ви добре пережуєте і їсте, ви, крім солоності, відчуєте легку солодкість. Чудово підходить, коли ви голодні.
    Покупець
    03.09.2021
    text_comment
    Він здоровий на смак. Він органічний, тому безпечний і не має смаку обробленої їжі. Добре їсти з сиром або джабалом
    Покупець
    02.07.2019
    text_comment
    Крекер розміром приблизно 2 см х 2 см, який не дуже підрум’яниться. Він швидше товстий і хрусткий, ніж хрусткий. Він трохи відрізняється від борошняних крекерів? ! Смачно їли без звички. Він трохи солоний. Кажуть, що перша пшениця, вироблена людством, не змінилася з 12000 років тому і містить менше глютену, ніж сучасна пшениця. Хочу повторити!
    Покупець
    01.12.2018
    text_comment
    Я купив його з наміром купити і спробувати, тому що він може не підійти мого смаку, але я думав, що куплю більше. Щодо смаку, то серед корейських солодощів він нагадує плющ і крекери. На ринку немає якісного порівняння між звичайним пшеничним і кукурудзяним борошном і печивом, що продається з олією. Приємно бачити, що продаються солодощі зі старовинної пшениці іншої ціни, і навіть діти кажуть, що це смачно, тому дуже добре їдять ^^