• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Johnson's Baby, дитячий шампунь, 100 мл (3,4 рідк. унції)


    Виробник: Johnson & Johnson
    Код товару: JNJ-19015
    Наявність: Є в наявності
     ₴568  ₴465
    Купити

    Докладно про товар Johnson's Baby, дитячий шампунь, 100 мл (3,4 рідк. унції) :

  • Більше ніяких сліз
  • Такий же ніжний до очей, як і чиста вода
  • Без парабенів, фталатів, сульфатів або барвників
  • Ніжна формула, що не шкодить
  • Формули JOHNSONS® понад 125 років розробляються спеціально для унікальної та ніжної шкіри дитини. Чудово підходить для дітей та для дорослих!

    Інші інгредієнти

    Вода*, кокамідопропілбетаїн*, децилглюкозид*, кокоїл ізетіонат натрію*, лаурилглюкозид*, ПЕГ-80 сорбітан лаурат, гліцерин*, лимонна кислота*, бензоат натрію, ПЕГ-150 дистеарат, натрію метил кокоїл таурат*, ароматична композиція, полікватерній-10, двонатрієва ЕДТК.

    * Натуральні інгредієнти

    Попередження

    Рекомендації з безпеки: зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Вийміть і викиньте упаковку перед використанням.
    Покупець
    28.01.2022
    text_comment
    Приємний запах і гарно піниться, сину в 2 роки підходить. Тепер він не плаче при митті голови
    Покупець
    25.07.2019
    text_comment
    Чудовий засіб для догляду за дітьми, має неймовірний запах. Підходить для дітей вік яких самий крихітний. Упаковка практична в використанні та зручна для перевезення. Шкіра в малечі чутлива, та потребує ніжний догляд. Чудовий склад - значеа перевага з поміж усіх внших товарів. Висока якість виробництва теж відіграє важливу роль для використання саме цієї лінійки товару
    Покупець
    22.04.2019
    text_comment
    Ще вдома я все ж таки під лупою розглянула, що шампунь підтримує колір світлого волосся. Я таки наважилася помити голову дитині після того, як їм вимив голову чоловік. Ні у чоловіка, ні у дітей негативних емоцій шампунь не викликала, алергії чи сверблячки шкіри голови теж.
    Покупець
    19.02.2021
    text_comment
    Дитячий шампунь Johnson's Baby """"Немає більше сліз"""" – мені дуже подобається. ним користувалися, як і мої діти, і я. Після нього волосся набуває природного блиску, після тривалого застосування, менше січеться кінці. Щодо того, що немає більше сліз, то це правда. Компанія врахувала побажання наших малюків, можу сказати, що сліз і справді немає, навіть коли шампунь потрапляє у вічі.
    Покупець
    16.10.2022
    text_comment
    нормальний шампуньчик для дітей. вау-ефекту немає але загалом для різноманіття можна
    Покупець
    14.06.2022
    text_comment
    Після миття голови даним шампунем волосся у дитини досить м'яке, легке, неНе значні зміни. розчісується, але знову ж таки, якщо порівнювати його з іншими, раніше нами використовуваними шампунями, я особливої різниці, чесно кажучи, не виявила. Флакони, я думаю, за обсягом бувають різними, наш, наприклад, місткістю 100 мілілітрів, невеликий. Виробник, якщо вірити написи на наклейці на задній стороні флакона, Італія.
    Покупець
    09.10.2018
    text_comment
    Ми з дружиною дуже відповідально ставимось до вибору дитячої доглядової косметики. Цей шампунь нам сподобався. Він не викликає алергію, не сушить шкіру, добре очищує та залишає приємний запах на шкірі. Рекомендуємо!
    Покупець
    08.07.2021
    text_comment
    Волосся моєї дитини кольору пшенички, шампунь надає їм чудового блиску! Краса! Smile Волосся дуже швидко росте, але у мене хлопчик, нам це не вигідно, а для дівчинки якраз! Шампунь м'яко наноситься і добре піниться, не переживайте якщо трохи піни потраплять дитині в очі, він не викликає сліз і роздратувань! Шампунь змивається так само легко, як і наноситься! Шампунь приємно пахне, віддає запахом ромашки! Після просушки волосся запах тримається протягом доби: (може і більше, але моя хрюша миє голову щовечора) Волосся м'яке, слухняне, блискуче і сповнене життям!
    Покупець
    07.11.2020
    text_comment
    Досить непоганий шампунь. Брала для дорослого на пробу. Розмір звісно маленький, на довге, густе волосся вистачило на 5 разів. Запах досить приємний, трішки солодкий. На волоссі не залишається. Обов'язково потрібен бальзам/кондиціонер! Інакше не можливо розчісати волосся. Піниться не сильно, тому і більше використовується. Якщо плануєте відпустку, чудовий тревел-варіант. Всім краси та здоров'я!
    Покупець
    05.09.2020
    text_comment
    дуже класний шампунь, ніжний, має приємний запах, та хороший склад. використання, то саме задоволення. якість відмінна, дуже рекомендую. вік не грає ролі, підходить для всіх,навіть тим, хто чутливий, чим і є перевага. частота використання не залежить від пора року.