• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jiva Organics, Organic Coriander Powder, 7 oz (200 g)


    Виробник: Jiva Organics
    Код товару: JVO-70413
    Наявність: Є в наявності
     ₴687  ₴562
    Купити

    Докладно про товар Jiva Organics, Organic Coriander Powder, 7 oz (200 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 tbsp (5 g)
    Serving Per Container: 40
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 20
    Total Fat 1 g1%
    Saturated Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium0 mg0%
    Total Carbohydrate 3 g1%
    Dietary Fiber 2 g8%
    Total Sugars 0 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein 1 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium30 mg3%
    Iron1 mg4%
    Potassium63 mg2%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    30.08.2022
    text_comment
    Органічний порошок коріандру, я купив цей продукт вперше, тому що мені здалося, що це чудова ціна. Мені сподобалася проста упаковка з великою місткістю та етнічним відчуттям. Спочатку мій чоловік використовував його для домашнього каррі, а потім я побризкала цим коріандром оливковою олією, сіллю та травами запечені в духовці овочі, такі як цибуля та картопля, гриби та курячий фарш. Карі, яке приготував мій чоловік, вийшло ще шикарнішим і ароматнішим, ніж зазвичай, і неймовірно корисним і смачним (сміється), тож я була дуже задоволена. Моя страва, запечена в духовці, теж наче підійшла до смаку картоплі, а західні трави додали їй етнічного відтінку, зробили її ще ароматнішою та смачнішою. Спочатку я дізнався, що коріандр і коріандр корисні для виведення важких металів, тому купив їх, оскільки хотів включити в свій щоденний раціон органічні продукти.
    Покупець
    30.07.2018
    text_comment
    Я прихильник кінзи, але тільки в належній мірі. У моїй країні його важко знайти свіжим, тому, купуючи його від цього бренду та з гарантією того, що він органічний, у мене є запас надовго. З хорошими спеціями в рецептах вони покращуються, а дієта стає більш терпимою.
    Покупець
    27.10.2019
    text_comment
    Цього разу я купив новий коріандр і змішав його з кмином і куркумою, які купив раніше.
    Покупець
    23.03.2020
    text_comment
    це мій перший раз, я сподіваюся, що це 100% органічний продукт, тому що нам набридли ГМО продукти.
    Покупець
    22.12.2018
    text_comment
    Я захоплююся приготуванням карі зі спеціями та хочу бути обережним зі спеціями, тому вважаю, що ця ціна низька, оскільки це органічне. Аромат теж був приємний.
    Покупець
    21.10.2021
    text_comment
    Раджу!
    Покупець
    18.12.2018
    text_comment
    Мені не сподобався вміст загального каррі-роу на ринку, тож я почав готувати власне каррі, використовуючи безпечні спеції, і знайшов і придбав цю серію, яка є органічною та має хорошу економічну ефективність. Щоб знайти потрібну кількість спецій, потрібен час, але якщо ви відчуваєте задоволення від приготування з безпечними спеціями, я рекомендую це.
    Покупець
    16.08.2021
    text_comment
    Він органічний, має хороший смак і аромат, а також хороші економічні показники, тому я купую і збираю приправи Ziva Organics тут і там! Коріандр незамінний для приготування каррі, і я його використовую досить багато, тому я вдячна, що можу купити його в такій кількості.
    Покупець
    13.01.2019
    text_comment
    Мене хвилювали добавки, що містяться в комерційно доступному каррі-ру, тому я купила цю спецію як матеріал для приготування каррі для своєї 2-річної доньки. Коли я додала куркуму, пажитник і кмин на додаток до коріандру, смак каррі став кращим, ніж я очікував, і моя дочка їла його. Ці спеції зовсім не гострі, тому я додала порошок каррі Star Botanics, який залишили для дорослих. Я роблю це не так часто, тому ця кількість була якраз.
    Покупець
    03.07.2021
    text_comment
    Смак дуже хороший, не схожий на сильний смак звичайного коріандру, упаковка і порція дуже хороші, пакет можна використовувати довго