• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jiva Organics, Organic Kalonji, Nigella Sativa, 7 oz (200 g)


    Виробник: Jiva Organics
    Код товару: JVO-70419
    Наявність: Є в наявності
     ₴814  ₴666
    Купити

    Докладно про товар Jiva Organics, Organic Kalonji, Nigella Sativa, 7 oz (200 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/2 Cup (100 g)
    Serving Per Container: 2
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 105
    Calories From Fat 56
    Total Fat6 g 9%
    Saturated Fat 1 g 7%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg
    Sodium0 mg 9%
    Total Carbohydrate12 g4%
    Dietary Fiber0 g
    Sugars0 g
    Protein5 g 10%
    *Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs:

    Calories:2,0002,500
    Total FatLess than65 g80 g
    Sat FatLess than20 g25 g
    CholesterolLess than300 mg300 mg
    SodiumLess than2400 mg2400 mg
    Total Carbohydrate
    300 mg375 g
    Dietary Fiber
    25 g30 g
    Покупець
    31.08.2022
    text_comment
    Органіка, сертифікована Міністерством сільського господарства США, повністю натуральна, без штучних ароматизаторів і консервантів, сертифікована Органічною асоціацією Індії. Jiva Organics — це невеликий сімейний бізнес, заснований на турботі про життя, людей і навколишнє середовище. У результаті ми отримуємо натуральні та органічні продукти, вирощені відповідно до філософії, яка сприяє стійкості Матері-Землі для теперішнього та майбутніх поколінь. Смак солодкий,дівчата,використовую по потребі.Перемагає якість.Склад відмінний.Упаковки вистачає надовго.Про користь любові до водойми знають всі.Відверто повторю експеримент Ідея в тому, що ви бачите індійський продукт, його краще зберегти в соломі, щоб зберегти його якість.Вітер божевільний
    Покупець
    30.08.2022
    text_comment
    Органічний Nigella sativa, велика місткість 200 г і хороша економічна ефективність. Він має гіркуватий смак, але також усуває запах інгредієнтів. Я використовую його щодня, в основному для банок вареної скумбрії, які використовую останнім часом, але це дуже ефективно. Він смачний, якщо його змішати з іншими спеціями.
    Покупець
    25.01.2019
    text_comment
    Машалла, чудовий і корисний продукт, смак гарний і натуральний, а натуральні інгредієнти - пажитник, смак чудовий, розмір дуже великий, упаковка хороша, якість відмінна.
    Покупець
    24.08.2018
    text_comment
    Я порівняв цей продукт із kevala-organic-black-cumin-seeds-raw-16-oz-454 (Nigella Sativa) і не побачив різниці щодо якості насіння. Доктор Грегер рекомендує ці насіння: «чорний кмин може покращити рівень холестерину та тригліцеридів, кров’яний тиск і контроль рівня цукру в крові, а також прискорити втрату жиру в організмі». Крім того, одне дослідження показало, що «жінки в постменопаузі рандомізували до грама на день (що менше чверті чайної ложки) порошку чорного кмину знизили рівень холестерину ЛПНЩ на 27 відсотків протягом двох місяців».
    Покупець
    22.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти, рекомендовані для використання. Органічний Klonji Nigella Sativa. Попередження щодо алергенів: упаковано на підприємстві, яке також обробляє горіхи, пшеницю, кукурудзу та соєві боби. USDA Organic Повністю натуральний, без штучних ароматизаторів і консервантів Органічний індійський продукт, сертифікований CERA. Jiva Organics — це невеликий сімейний бізнес, який керується дбайливим ставленням до життя, людей і навколишнього середовища. У результаті ми отримуємо натуральні, органічні продукти, вирощені відповідно до філософії, яка сприяє стійкості Матері-Землі для нинішніх і майбутніх поколінь. Зберіть їх усі разом у банку та з’їжте кулаком або додайте до будь-якої страви.
    Покупець
    18.05.2022
    text_comment
    Подрібнюю в порошок. дуже сильний запах, тому краще приймати у воді. є ефективним для зміцнення нашої імунної системи, особливо в сезон грипу.
    Покупець
    17.02.2018
    text_comment
    Якість цукерки мені сподобалась тим, що вона хрустка, не така, як старіє та м'яка, смак у неї легкий, і її використовують для всього
    Покупець
    16.06.2022
    text_comment
    Nigella sativa, про яку я вперше дізнався з iHerb. Має унікальний гіркуватий смак при розжовуванні. Аромат освіжає? Якщо ви любите трави та спеції, я думаю, що це аромат, який вам сподобається. Начебто він сумісний з медом, тому його рекомендується приймати разом. Оскільки в Інтернеті розміщені лише хороші сторони Nigella sativa, я коротко запишу ефективність, побічні ефекти та токсичність, включаючи попередження. Ефективність → знеболювальна дія, антибактеріальна та протизапальна дія, протигрибкова та противірусна дія, антиоксидантна дія, гіпотензивна дія, бронхолітична дія, сенсибілізація до інсуліну, захисна дія для печінки тощо. Якщо ви подивіться на «PubMed», де ви можете прочитати деякі статті , ви знайдете більше 1200 звернень. Схоже, що існує два види Nigella sativa, один для харчових продуктів, а інший для декоративного використання, а насіння декоративної """"Nigella damascena"""" містять рослинні алкалоїди (токсичні), які також включені до Nigella sativa. Однак, оскільки токсичність алкалоїдів Nigella sativa дуже низька, здається, що вони їстівні, тому розумно припинити їх надмірне вживання. Можливі побічні ефекти: Біль у животі, блювота, алергічний дерматит. Зокрема, при прийомі спецій і трав рекомендується уважно перевірити в Інтернеті тощо та перевірити, чи безпечно вводити їх у свій організм перед покупкою. .
    Покупець
    11.11.2019
    text_comment
    Ці насіння Nigella sativa мають дуже сильний смак, їсти їх просто, як я мав на увазі, для мене занадто багато, але я буду використовувати їх у стравах типу каррі та чилі, загалом я задоволений цією покупкою.
    Покупець
    10.11.2020
    text_comment
    Досить не поганий