• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jiva Organics, Organic Amaranth Flour, 2 lbs (908 g)


    Виробник: Jiva Organics
    Код товару: JVO-70819
    Наявність: Є в наявності
     ₴1130  ₴925
    Купити

    Докладно про товар Jiva Organics, Organic Amaranth Flour, 2 lbs (908 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Cup (100 g)
    Serving Per Container: 9
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories420
    Total Fat10 g15%
    Saturated Fat2 g10%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium40 mg2%
    Total Carbohydrate 68 g23%
    Dietary Fiber8 g32%
    Total Sugars0 g
    Includes 0 g Added Sugars 0%
    Protein14 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium62 mg6%
    Iron 4 mg 20%
    Potassium507 mg14%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    25.08.2021
    text_comment
    Саме борошно чудове, корисне, але не змогло до нього пристосуватися, є присмак у випічці. А крупу амарантову купую часто, каша дуже подобається
    Покупець
    07.04.2019
    text_comment
    Я б пропоную змішати його з пшеничним борошном, інакше спекти щось дуже важко: мафіни кришаться, млинці розсипаються.
    Покупець
    06.04.2021
    text_comment
    Головна перевага цієї муки, що вона містить велику кількість лізину, так необхідного для нашого здоров'я. Ну, як для мене, є один мінус-ціна дорогувато.
    Покупець
    05.02.2019
    text_comment
    Я вперше користуюся цією маркою, тому про це говорити зарано. Я використовував його для приготування безглютенового хліба. Раніше я щойно молила власне амарантове борошно з насіння, але стала лінуватися. Хоча буханець чудовий на смак, він затонув, що стало для мене першим, оскільки я готую безглютеновий хліб уже досить давно. Але хто знає? Існує багато змінних, і я не можу сказати, що це була вина амарантового борошна :-)