• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jergens, Hydrating Coconut Moisturizer, Oil-Infused, 16.8 fl oz (496 ml)


    Виробник: Jergens
    Код товару: JER-21824
    Наявність: Є в наявності
     ₴1215  ₴994
    Купити

    Докладно про товар Jergens, Hydrating Coconut Moisturizer, Oil-Infused, 16.8 fl oz (496 ml) :

  • For Visibly Soft Skin
  • With Coconut Oil & Coconut Water
  • 24-Hour Moisturizer
  • Jergens Hydrating Coconut Moisturizer drenches your skin in moisture for incredible softness. This nourishing oil blend is infused with Coconut Oil and Coconut Water, known to be rich with revitalizing properties. Hydrate and quench dry, thirsty skin to reveal visibly soft skin.

    Рекомендації із застосування

    Use daily, formulas from Jergens Skincare lock in long-lasting hydrating with the moisturizing power of essential ingredients to give you visibly beautiful skin.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, cetearyl alcohol, cetyl esters, ceteareth-20, glyceryl dilaurate, cetyl alcohol, mineral oil, c12-15 alkyl benzoate, dimethicone, stearic acid, fragrance, methylparaben, phenoxyethanol, isopropyl myristate, ethylparaben, carbomer sodium hydroxide, cocos nucifera (coconut) oil, arginine, propylene glycol, butylene glycol, cocos nucifera (coconut) water, withania somnifera root extract, cocos nucifera (coconut) fruit extract, sorbitol.

    Покупець
    30.06.2019
    text_comment
    Крем для тіла на основі кокосової олії та кокосової води, великий флакон 496 мл, зі зручним віджимним насосом для дозування відміряної кількості крему.Обожнюю креми із серії, а також у мене є крем з ароматом вишні і мигдалю, який я Обожнюю запах.Кокосовий крем трохи густіший за крем із вишнево-мигдальним ароматом і більш концентрований.На шкіру достатньо невеликої кількості, наносити її потрібно добре, поки білий шар не вбереться. Після нанесення шкіра залишається трохи липкою, але через кілька хвилин липкість проходить і шкіра залишається насиченою і яскравою.Крем не має сильного запаху кокоса, як я сподівався, але в цілому хороший зволожувач, який задовольняє. необхідність зволоження шкіри після душу.
    Покупець
    29.01.2018
    text_comment
    Якщо ваша шкіра в порядку, це чудовий зволожувач, але вам, ймовірно, знадобиться щось інше, якщо ви перебуваєте в холодну погоду або ваша шкіра дуже суха. Загалом він мені дуже подобається, він має дуже легку текстуру, чудово пахне, але я додаю в нього кілька крапель абрикосової олії для додаткового живлення.
    Покупець
    28.12.2019
    text_comment
    цей лосьйон дуже гарний, головним чином мені подобається запах, не надто жирний і дуже зволожуючий
    Покупець
    28.01.2022
    text_comment
    Приємний замах та консенстенція. Раджу!
    Покупець
    26.05.2022
    text_comment
    Аромат був сильний. Зволожуюча сила була хорошою
    Покупець
    23.06.2022
    text_comment
    Jergens Hydrating Coconut oil infuserizer Добре!
    Покупець
    23.05.2022
    text_comment
    Аромат кокоса не надто фруктовий і має невеликий стійкий аромат. Він добре розподіляється по шкірі, має гладку текстуру і не створює відчуття жирності, має хороші зволожуючі властивості та простий у використанні. Це був розмір, який можна було використовувати майже на всьому тілі. Можна сказати, що якість порівнянна з вітчизняною продукцією. Упаковка спрощена, а сам продукт помпового типу, тому зручно використовувати фіксовану кількість, але іноді помпа пошкоджується ще до того, як вичерпається. Я особисто відчув, що він не щипає і не викликає почервоніння навіть на чутливій шкірі після гоління. Немає конкретної думки щодо сезону, але я думаю, що він підходить для сухого сезону. Добре, що він має велику місткість, і я купив його, тому що мені сподобалися вищезазначені моменти. Я спробував інший тип того самого продукту, але він здається простим у використанні.
    Покупець
    19.02.2019
    text_comment
    Має приємний аромат кокосу! Оскільки він має велику ємність, його можна щедро використовувати по всьому тілу. Коли ви після ванни або турбуєтесь про сухість, наносьте його багато, щоб зберегти його зволоженим. У дітей також суха шкіра, тому я використовую разом ︎
    Покупець
    17.05.2018
    text_comment
    Не було відчуття, що вона була зволожена до такої міри, але вона має приємний запах і дуже цілюща.
    Покупець
    15.11.2018
    text_comment
    Мені подобається цей крем, крім того, що він дуже зволожуючий, він ще й дуже пахне. Має дуже гарний кокосовий аромат. Текстура стабільна, розмір упаковки хороший, вистачає на кілька місяців. Я часто використовую його взимку, оскільки в цей час моя шкіра стає найбільш сухою. Я помітив різницю на своїй шкірі після кількох днів використання. Цей крем добре впливає на мою шкіру.