• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jergens, Deep Restoring Argan Moisturizer, Oil-Infused, 16.8 fl oz (496 ml)


    Виробник: Jergens
    Код товару: JER-24768
    Наявність: Є в наявності
     ₴1219  ₴997
    Купити

    Докладно про товар Jergens, Deep Restoring Argan Moisturizer, Oil-Infused, 16.8 fl oz (496 ml) :

  • For Visibly Healthy Skin
  • With Argan Oil & Vitamin E for Extra Dry Skin
  • 24 Hour Moisturizer
  • Dermatologist Tested
  • Jergens Deep Restoring Argan Moisturizer pampers your skin with deep hydration. This nourishing oil blend is infused with exotic Moroccan Argan Oil, combined with Vitamin E. Send your skin on a restoring retreat and reveal visibly healthy skin.

    Oil infused formulas from Jergens Skincare lock in long-lasting hydration with the moisturizing power of essential ingredients to give you visibly beautiful skin.

    Рекомендації із застосування

    Smooth it on daily to indulge in deeply nourished skin every day.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, cetearyl alcohol, petrolatum, stearic acid, C12-15 alkyl benzoate, aluminum starch octenylsuccinate, dimethicone, laureth-3, fragrance, ceteareth-20, methylparaben, allantoin, phenoxyethanol, arginine, sodium hydroxide, ethylparaben, carbomer, argania spinosa kernel oil, panthenol, lecithin, pentylene glycol, alcohol, tocopherol, ascorbyl palmitate.

    Покупець
    26.11.2018
    text_comment
    Мені подобається запах. Це жіночний солодкий, вологий крем, який не втомлює вас. У мене суха шкіра, я можу використовувати цілий рік. Восени та взимку розпродано, тому я радий, що зміг його отримати! Я використовую різні кольори, насолоджуючись ароматом. Немає сумнівів, що відтепер він буде активним ♫
    Покупець
    25.06.2019
    text_comment
    Крем робочий, живильний, має приємний горіховий аромат. Великий обсяг вистачає надовго. Рекомендую його використовувати в опалювальний сезон, для літа на мій погляд жирний, одяг липне до тіла.
    Покупець
    23.06.2020
    text_comment
    дуже хороший продукт, дуже м'який і добре пахне моя шкіра, коли я користуюся кожним, я рекомендую своїм друзям і також замовляю знову. Розмір пляшки був дійсно великим, і ціна була дешевшою. А також доставка була дуже швидкою. Упаковка була дуже хорошою та якісною. Це дійсно хороший зволожуючий крем, який відновлює суху шкіру. Аромат був дуже гарний, він підходив до 30 років.
    Покупець
    20.10.2018
    text_comment
    Я люблю Jergens, зволожуючи їх, і я завжди брала їх з аптеки, але звичайні типи, і я сказав спробувати цей тип, і дійсно ще раз, він має м’яку текстуру і дуже добре зволожує, і запах солодкий. Спосіб Використовуйте щодня після миття тіла і у вас це різниться один раз
    Покупець
    18.04.2021
    text_comment
    Гарно Мені подобається добре Гарно Мені подобається добре Гарно Мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно Мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно Мені подобається добре Гарно Мені подобається добре Гарно Мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно Мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно Мені подобається добре Гарно Мені подобається добре Гарно Мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно Мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно мені подобається добре Гарно, мені подобається добре
    Покупець
    16.03.2021
    text_comment
    Густий крем, який зволожує вашу шкіру. Він витримує сухість середини зими, але не дуже важкий, навіть якщо трохи потепліє, і дуже простий у використанні. Запах солодкий, але має заспокійливу солодкість (трохи пудрової солодкості?), І це добре, тому що не залишає дивного сліду навіть при нанесенні на шкіру.
    Покупець
    13.09.2021
    text_comment
    Він великого розміру і не закінчується, скільки б разів ви ним не користувалися (сміється). Було б ще краще, якби додали ароматизатор.
    Покупець
    09.04.2022
    text_comment
    Божевільний і жахливий, я рекомендую його, його сильний запах солодкий і сильний, а зволоження жахливе.
    Покупець
    07.07.2018
    text_comment
    Набагато краще, ніж аромат мигдальної вишні, який залишив пластикове покриття на шкірі. Насправді може добре поглинатися і бачити, як сухість стає більш тьмяною, аромат трохи сильний, але досить приємний. Однак досить густий, тому не поширюється так легко, як те, що я використовую протягом тривалого часу. Враховуючи, що подорожі на дозвіллі все ще обмежені, корисно, що можна купити в Інтернеті, хоча ціна трохи вища, ніж я платив, коли купував за кордоном. Рекомендую його для сухої шкіри, оскільки він ефективний. Виявив, що це досить добре, щоб замовити ще раз, оскільки він дійсно допомагав підтримувати вологу, щоб шкіра не пересихала та не лущилася, особливо взимку. Однак не так добре підійшов на п’ятах, які, незважаючи на те, що наносилися після душу кожного разу, все одно тріскалися та розколювалися.
    Покупець
    01.07.2018
    text_comment
    Я хвилювався, оскільки він був дешевим, але він добре проникає, зволожує, тримається, м’який і дуже хороший. Я використовував його для обличчя, і проблем не було. Дуже рекомендую.