• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jennies Macaroons, Organic Coconut Bites, with Cranberries, Chia Seeds, Goji Berries & Chocolate, 5.25 oz (149 g)


    Виробник: Jennies Macaroons
    Код товару: JNN-50005
    Наявність: Є в наявності
     ₴800  ₴655
    Купити

    Докладно про товар Jennies Macaroons, Organic Coconut Bites, with Cranberries, Chia Seeds, Goji Berries & Chocolate, 5.25 oz (149 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Pieces (21 g)
    Servings Per Container: About 7
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories95
    Calories from Fat45
    Total Fat5 g 8%
    Saturated Fat4 g 21%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg 0%
    Sodium20 mg 1%
    Total Carbohydrate11 g 4%
    Dietary Fiber2 g 8%
    Sugars5 g
    Protein1 g
    Vitamin A
    2%
    Calcium
    0%
    Vitamin C
    0%
    Iron
    2%
    *Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs:

    Calories2,0002,500
    Total FatLess Than65 g80 g
    Saturated FatLess Than
    20 g25 g
    CholesterolLess Than
    300 mg300 mg
    SodiumLess Than
    2,400 mg2,400 mg
    Total Carbohydrate
    300 g375 g
    Dietary Fiber
    25 g30 g
    Calories per gram:
    Fat 9 · Carbohydrate 4 · Protein 4
    Покупець
    30.01.2021
    text_comment
    Для любителів баунті це схоже на нього, але здорове і з сухофруктами, м’яке, і кожна одиниця в індивідуальній упаковці.
    Покупець
    24.08.2019
    text_comment
    Кокос тонкого пресування та затвердіння з ягодами та шоколадом. Рекомендовано тим, хто любить кокос. Навіть якщо текстура охолоджена, вона виглядає більш липкою, ніж хрусткою.
    Покупець
    23.09.2021
    text_comment
    Відносно здорові закуски, гарні на смак, але оскільки вміст жиру не низький, я буду щоразу ділитися шматочком з іншими, з’їдаю лише половину шматка, щоб задовольнити свою тягу.
    Покупець
    22.04.2021
    text_comment
    Сподобалися ці цукерки за натуральний склад. Дуже смачні, кокосові. Можна прихопити з собою як перекус. Чи до чашечки чаю.
    Покупець
    21.03.2020
    text_comment
    Це моє улюблене кокосове ласощі для перекусу. Вони схожі на маленькі корисні «жирові бомби», які не дають мені їсти занадто багато, хоча я не почав їх купувати. Інгредієнти містять менше цукру, мають кращий смак, ніж макаруни, на мій погляд, хоча компанія продає макаруни. У них є темний шоколад, мій улюблений, оскільки я не можу використовувати молочний/молочний шоколад. Вони менші та компактніші, саме того розміру, щоб задовольнити. Ця версія моя улюблена; Мені подобаються крейсини в них, хоча вони роблять чорничний, який є близьким до другого. Я з’їдаю два таких на порцію, і я щасливий.
    Покупець
    19.07.2018
    text_comment
    На основі кокосової стружки він має кисло-солодку текстуру бульбашкової плівки, шоколадну глазур, і це солодощі, яким можна насолоджуватися лише одним шматочком. М'яка текстура. Це більше схоже на вологий торт, ніж на хрустку кокосову стружку. Тим, хто Не значні зміни. вміє кокоси, слід бути обережними, але ті, хто його любить, обов’язково залежать від нього!
    Покупець
    17.02.2022
    text_comment
    При розкритті всередині його розфасовують по дрібних шматочках. Коли я приношу, він важкий і важкий, приблизно 4 см на штуку. Всередині є журавлина, але вона так добре поєднується з кокосом, і я думаю, що зазвичай смачно без журавлини. Текстура всього шматочка липка і Не значні зміни. поєднується з хрусткою текстурою самого кокоса. Мені дуже подобаються банки кокосових макаронів цього ж виробника, тому я купила і цю, але вона не перевершила моїх очікувань. Настійно рекомендується використовувати жовті консервні банки.
    Покупець
    14.02.2018
    text_comment
    Якість чудова Інгредієнт написаний на упаковці Смак чудовий для людей, які люблять кокос Користність для людей, як кокос і чудово поєднується з кавою Розмір невеликий Чудовий перекус між прийомами їжі Склад кокос та ягоди з насінням Чіа Чудово їсти з кавою Кокос має багато корисних впливів на наше здоров'я
    Покупець
    08.09.2021
    text_comment
    Він досить солодкий, але мені дуже подобається аромат і смак кокоса. Однак потрібно бути обережним, оскільки вага шматка становить близько 20 г, а вміст цукру досить високий.
    Покупець
    07.05.2019
    text_comment
    Шалено смачні цукерки. Інгредієнти всі корисні, Склад чистий, нічого зайвого. На Смак ніжні. Упаковка зручна, кожна цукерка запечатана в індивідуальне впакування. Розмір цукерок невеликий, зручно брати з собою для перекушування.