• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jason Natural, Simply Coconut, Soothing Toothpaste, Coconut Chamomile, 4.2 oz (119 g)


    Виробник: Jason Natural
    Код товару: JAS-01496
    Наявність: Є в наявності
     ₴811  ₴664
    Купити

    Докладно про товар Jason Natural, Simply Coconut, Soothing Toothpaste, Coconut Chamomile, 4.2 oz (119 g) :

  • Since 1959
  • Fluoride-Free
  • 99% Earth Sourced
  • Made With Coconut Oil, Aloe Vera Juice, Chamomile Extract, Witch Hazel Water
  • Hain Celestial
  • Leaping Bunny Certified
  • Рекомендації із застосування

    Adults and children 2 years of age or older should brush after each meal (or at least twice a day, or as directed by a dentist or physician). Children under 6 should use only a pea sized amount of paste and be supervised as necessary. For children under 2, check with a dentist or physician before using.

    Інші інгредієнти

    Glycerin, aloe barbadensis leaf juice(1), calcium carbonate, sodium cocoyl glutamate, anthemis nobilis flower oil, cocos nucifera (coconut) oil(1), helianthus annuus (sunflower) seed oil, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, melia azadirachta seed oil, mentha piperita (peppermint) oil, bambusa arundinacea stem powder, citrus grandis (grapefruit) seed extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract(1), hamamelis virginiana (witch hazel) water, alcohol, ascorbic acid, cellulose gum, sodium bicarbonate, flavor(2).

    (1) Certified organic ingredient. (2) Natural.

    Попередження

    Keep out of the reach of children under 6 years of age. If you accidentally swallow more than used for brushing, seek professional assistance immediately. Safe to swallow if using directed amount.

    Покупець
    30.09.2021
    text_comment
    Рекомендую до придбання натуральну пасту від авторитетного бренду Джейсон.
    Висока якість, зручна упаковка, хороший склад, не містить фтору.
    Має приємний смак кокосу та містить корисні властивості ромашки, що зробить ваші зуби більш здоровими та білішими.
    Мені подобається даний товар тому що, він допомагає робити гігієну ротової порожнини більш ефективно та водночас приємно.
    Покупець
    29.07.2022
    text_comment
    Паста була жорсткою і не гладкою, і коли я дістав її з тюбика, вона відвалилася і прилипла до пластикової частини основи замість щіткової частини зубної щітки. Це було клопітно, тому я відполірував його, як було, але ним було легко користуватися, оскільки він помірно пінився і сік не капав. Кокос, м’ята та ромашка були скромними у своїх індивідуальних претензіях, і кожен мав легкий запах, легку солодкість і освіжаюче відчуття. Гель для зубної пасти іншої компанії, яким я користувався раніше, був м’яким, і коли я поставив його, вміст капав вниз і накопичувався всередині кришки, що було незручно, але це, здається, нормально.
    Покупець
    28.07.2018
    text_comment
    М'який ромашковий смак. Відчуваються у складі олії. Потішило, що серед інгредієнтів немає СЛС та фтору, і виробник обіцяє майже 100% натуральності. Добре очищає, але зовсім не освіжає. Після чищення залишаються якісь крупинки на зубах, наче дрібні частинки яєчної шкаралупи і щоразу в мене виникав страх, що посипалася чергова пломба. Після використання 3 тюбиків різного смаку, більше замовляти не буду, мелена шкаралупа псує всі враження, та й смак слабенький для мене. Раджу тим, хто не любить м'яту, і людям із роздратуванням ясен, олії до складу справді входять.
    Покупець
    25.07.2019
    text_comment
    Корисна зубна паста з кокосовою олією, екстрактом ромашки, олією чайного дерева, ектрактом насіння грейпфруту та олією квіток римскої ромашки. Консистенція не дуже густа, але на смак приємна, очищує добре, якісно знімає зубний наліт. Є сенс спробувати інші пасті цієї серії з кокосовою олією.
    Покупець
    24.06.2021
    text_comment
    Вперше спробувала цю пасту. Якість класна, зручна упаковка. Після використання є приємний свіжий післясмак в роті. Паста має хороший склад, зуби після чищення дуже гладенькі. Єдине, що Не сподобалось., то це консистенція пасти, вона схожа на пудинг, але головне, що зі своєю задачею справляється на ура.
    Покупець
    18.08.2021
    text_comment
    Серед особливих зубних паст цю дуже легко рекомендувати тим, хто шукає найприємніший аромат, та м'який, ненав'язливий смак.
    А ще вона досить економічна -- використовуй зовсім трошки, чистить якісно.
    Покупець
    18.01.2021
    text_comment
    Для чищення зубів користуюся цією маркою, тому що вона натуральна і не містить фтору. Цього разу я перейшла на цей, тому що дуже люблю запах кокоса і ромашки, ще не почала користуватися, але з нетерпінням чекаю.
    Покупець
    17.08.2020
    text_comment
    Дуже ніжна напів гелева паста, до складу якої входить кокосова олія, сік алое, єкстракти ромашки та ліщини. Без фтору. Зі складу видно, що паста очищує зуби, заспокоює та зволожує ясна. Для чутливих ясен - те, що треба, Піниться середнє, на смак м’ятно-ромашкова, очищую відмінно. Якщо відгук був натисніть корисним Так, будь ласка✌️
    Покупець
    14.11.2019
    text_comment
    Зубна паста Jason Simply Coconut 99% натурального походження містить кокосове масло, сік алое віра, екстракт ромашки та воду гамамелісу. Підніміть посмішку за допомогою простої та цільної кокосової олії. Зміцнююча зубна паста Simply Coconut, виготовлена тільки з найнеобхідніших натуральних інгредієнтів, гармонійно поєднує в собі кокосове масло першого віджиму з магнієм, що бадьорить, кальцієм і маслом перцевої м'яти, які надають вашим зубам здоровий блиск. Крім того, смак кокосу і м'яти, що бадьорить, залишить дихання повністю свіжим і бадьорим. Час посміхатися і сяяти. Гарантія якості зубної пасти Jason Simply Coconut : -Без фтору -Без лаурилсульфату натрію -Без парабенів -Без штучних підсолоджувачів -Без сахарину -Без пропіленгліколю -Без глютена
    Покупець
    13.11.2019
    text_comment
    Зубні пасти цього бренду бере вже вкотре. Гарно чистять зуби, мають приємний аромат та смак.