• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Jason Natural, Age Renewal Vitamin E Moisturizing Creme, 25,000 IU, 4 oz (113 g)


    Виробник: Jason Natural
    Код товару: JAS-04012
    Наявність: Є в наявності
     ₴1291  ₴1056
    Купити

    Докладно про товар Jason Natural, Age Renewal Vitamin E Moisturizing Creme, 25,000 IU, 4 oz (113 g) :

  • No Parabens, Sulfates, Petrolatum, Phthalates
  • Leaping Bunny Certified
  • Your inner radiance will come shining through, thanks to the deep long-lasting moisturization provided by this botanically-rich, daily crème. It effectively helps minimize the visible signs of skin aging. Rejuvenating Vitamin E replenishes lost moisture. Avocado Oil, high in essential fatty acids helps restore elasticity and resilience for smoother, vibrant, more youthful looking skin.

    Рекомендації із застосування

    Apply daily on face and body. Massage thoroughly where needed.

    Інші інгредієнти

    Aqua (water), tocopheryl acetate, glycerin, cetyl alcohol, stearic acid, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, glyceryl stearate se, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, persea gratissima (avocado) oil, citrus grandis (grapefruit) fruit extract, ascorbic acid, carbomer, potassium cetyl phosphate, potassium hydroxide, sorbic acid, benzyl alcohol, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate.

    *Certified organic ingredient.

    Попередження

    For external use only. Keep out of the reach of children. Avoid direct contact with eyes. If rash or irritation occurs, stop use and consult physician.

    Покупець
    26.05.2018
    text_comment
    Як тільки я отримала доставку, я відкрила її і нанесла ввечері перед сном, але запах був не дуже приємний.Крем був густим, але нанесення було хорошим.Коли я прокинулася вранці, моя шкіра тон був чистим і блискучим, і це було добре, тому що він був вологим і еластичним. Рекомендую.
    Покупець
    23.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що він, здається, мав найкращий вміст вітаміну Е за таку ціну. Він великий і якісний, тому я наношу його щедро. Аромат не надто набридливий, і я відчуваю зволоження після його застосування цього сезону. текстура не дуже густа, тому добре підходить для чутливої шкіри
    Покупець
    23.08.2018
    text_comment
    Я постійно використовую вітамін С під час ранкового догляду за шкірою, тому я також користуюся кремом з вітаміном Е в комплексі цілий рік. Текстура тверда і без запаху. Це важко, але легко розтягнути. Багато кремів не знайомі з чистою сироваткою з вітаміном С, але цей крем має високий вміст вітаміну Е і не містить зайвих інгредієнтів, тому швидко зливається зі шкірою. Здається, багато хто використовує його взимку, але я зазвичай користуюся цим кремом навіть влітку. Лол, він має тенденцію висихати за допомогою тонера та сироватки з вітаміном С, тому цей крем із сильною зволожуючою силою корисний (-^^ *)
    Покупець
    21.10.2020
    text_comment
    Упаковка зроблена з матеріалів дуже високої якості. Розмір хороший, вистачає довго. Склад ідеальний, нічого Не значні зміни.го у складі не було виявлено. Якість дуже висока, як і завжди купуючи на цьому сайті, я отримую найвищу якість товарів. Користь дуже велика, а інакше не може бути! Порція будь-яка, на вашу думку, мені вистачає помірною. Рекомендую придбання цього крему.
    Покупець
    20.07.2020
    text_comment
    Хороший крем, добре зволожує, шкіра після нанесення ніжна.
    Покупець
    19.11.2020
    text_comment
    У мене суха і недоїдена шкіра. Вітамін Е добре зволожує шкіру та є антиоксидантом, але цей продукт важко наносити, оскільки він густий. Я в кінцевому підсумку використав пляшку цього продукту, тому що він не працює добре, якщо він не відчуває себе добре. Вітамін Е був безумовно ефективним, тому я перейшов на 45 000 МО олії вітаміну Е тієї ж марки. Користуюся цією олією вже 7 років. Це необхідно для моєї сухої шкіри з дефіцитом поживних речовин. Я змішую його з кремом і наношу на останньому етапі базового макіяжу. Таке відчуття, що він захищає мою шкіру всю ніч. Так, вітамін Е може різати, якщо ви наносите його спочатку, але після кількох застосувань ви звикнете до нього, і відчуття печіння зникне. Застосовуючи масло, починайте з 5000 МО для новачків.
    Покупець
    14.07.2019
    text_comment
    Чудовий крем. Такий післясмак, не такий приємний, тому наносила тільки на тіло, а не на обличчя, інакше наносила б весь день. Користуватися ним легко і зручно, я б пропонував помістити його в тюбик, так буде легше діставати матеріал.
    Покупець
    12.10.2021
    text_comment
    Раніше я користувалася іншими кремами з вітаміном Е від iHerb, але вони містили шкідливі інгредієнти, тому моя шкіра грубіла. Я настійно рекомендую вітамін Е, оскільки вважаю, що він необхідний для щоденного догляду за шкірою, тому я придбав цей продукт після ретельної перевірки інгредієнтів. Мені вдалося зволожити шкіру без огрубіння за допомогою натуральних інгредієнтів.
    Покупець
    10.03.2019
    text_comment
    Я використовував його не тільки на обличчі, а й на тілі, тому що він мав велику ємність. Крем з простим відбитком, який не має особливого запаху. Він добре зволожує, і коли я використовую його в кінці догляду за шкірою, я відчуваю, що він покриває її належним чином ◎
    Покупець
    03.11.2018
    text_comment
    Мені подобається. Він трохи жорсткий при нанесенні, але він добре розподіляється. Я використовую його поперемінно з продуктом, яким користувався раніше. Я використовую його в очікуванні, що моя шкіра стане більш еластичною після використання, оскільки це висока доза вітаміну Е.